174

лъжливото овчарче...

преди 2 години

И като се събудили западните медии видели че краката им са отвити и чаршафите опикани...!!!!Украйна си връщала ключови територии....ХАХАХА...смешки и хуморески от Шехерезада!!!!

173

ха-ха-хи...

преди 2 години

Поредните *** на западните медии...

172

Лъжат както винаги

преди 2 години

Да уточним, че става дума за британски печат. А с тях по фейкове само американците могат са се конкурират.

171

ХАХАХАХАХАХХАХА

преди 2 години

Е БАФ ТАЯ ПРОПАГАНДА!!!!. Утре ще напишете че Зелената "армия" е в Кремъл. ХАХАХАХХАХАХХАХАХАХ

170

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Героите от "Азов" нанесоха тежки щети на врага, и се изтеглиха в детска градина в очакване на страхливото руско нападение...

169

Анонимен

преди 2 години

Ог къде този оптимизъм? Още малко и ще кажат, че зеленият е влязъл на бял кон в Москва . Тези съвсем се пощуриха. Руснаците не искат да избиват мирното население , представете си ако пуснат в действие Кинжалите, а нищо чудно да имат и друго секретно до момента оръжие. Хоховците няма да имат време да сменят памперсите.

168

Анонимен

преди 2 години

Хоп-троп, първия джоб около Ирпин, Буча и Хостомел щракна. Добре дошли в котела, скъпи руски братя.

167

Анонимен

преди 2 години

и що тогава Зеленката не спира де реве и да иска среща с Путин,,нали Украйна се очертава като победител..всеки ден тва ни лъжат ...хем победители хем с бялото знаме искат да преговарят ...

166

:)

преди 2 години

връщат си го поради простата причина, че Русия не иска да избива мирно население, без никакво основание..е естествено межу сухото гори и суровото...но ако това бяха краварите от от САЖД...нямаше да им попречи да бият и цивилно население...за справка АТОМНАТА бомба над Хирошима и Нагазаки....единствената, повтарям ЕДИНСТВЕНАТА страна в света използвала АТОМНО оръжие срещу мирно население.

165

КОИ?

преди 2 години

"Украйна си връща контрола над ключови територии" - абе събсем за запдни гейове ли ни вземате?

164

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРусия е държава от около 6-7 век, а България пак някъде тогава, даже България малко по-късно от Русия. Просто първата столица на Русия е била някъде към Скандинавието, след това столицата на Русия се премества в Киев през 8 век, всъщност руснаците създават Киев.

163

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЦелия Балкански полуостров е бил винаги славянски - българи,сърби,руснаци коренно население и малко унгарци,които се настаняват около 9-10 век в северозападните части на Балканите, това е било коренното население.Турците нападат около 15-16 век Балканите,но са спряни и населението е продължавало да бъде славянско, Гърция,Румъния,Македония са изкуствено създадени държави,през 18 и 19 век."Римска империя" не е имало,тя измислена история,с цел оправдаване на заграбените територии от чу

162

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама как нацистка Укриана "ще си върне териториите, обхванати от конфликта с Русия", като укро-вермахтът всеки ден стабилно губи между 2 и 5 процента от живата си сила (барабар с чуждестранните наемници + "съветници" + "инструктори"... и пр. ***)

161

Анонимен

преди 2 години

Западът действа като полуделите от безнадеждност неонацистки групировки - Западът се опитва да спечели на всяка цена информационната война (което безспорно ще се случи), а неонацистите да отнесат със себе си в гроба възможно повече цивилни. И двете са достойни за съжаление и презрение.

160

Анонимен

преди 2 години

Вие знаете ли българската история, че се определяте като "славяни", питам просто русофилчетата с промит мозък :)) Раша дори още не е присъствала на световната карта, когато сме се появили ние :))

159

Анонимен

преди 2 години

Болния умря с подобрения.

158

Анонимен

преди 2 години

203 щото не си българин, твоята каста са индусите копанари и калайджии. Иначе щеше да знаеш че Преслав е бил българска столица и стотици селища и реки носят слаеянски имена , а няйои директно се казват Славянци примерно.

157

Анонимен

преди 2 години

Кои са тези ключови територии?

156

Анонимен

преди 2 години

хайде идете си измийте очите и се отърсете от пропагандата. Тоя филм с жим оръжието го глефахме в Ирак после Сирия, гримьори статисти, бели каски наблюдатели..... изтъркани схеми за наивници.

155

Анонимен

преди 2 години

Досега не съм виждал славяни в БГ, обаче щом Раша казва така, значи блика от славянчици :))