73

Анонимен

преди 2 години

тия кат си знаят що за стока е Кире как ще му дадат думата да се изкаже кой знае каква излагация ще изтръска

72

Анонимен

преди 2 години

И аз искам да питам защо през 2013 г.искаше арестуване на Борисов като престъпник,а днес преобърна палачинката?Каквото и да си говорим,винаги става въпрос за пари.Моралът е бошлаф,казано по турски.

71

мак

преди 2 години

Световна трагедия с политик от "световно ниво", ти да видиш. герб забравят, че точно т.лупа е майстор по мишкуване, не се е вясвал в нс, изказвал се е само по фейса или по гербави сбирки, и то само за да рита Радев или да се хвали с 5км магистрала. Жалки индивиди. И стига сте ни занимавали с този арест.

70

питам те

преди 2 години

Биков, колко пъти Борисов е идвал на изслушване в Парламента за всичките години управления. Сигурно 1-2 пъти. Какво се пениш толкова, какво е това чудо? Петков, та Петков! Едва ли някой го крие, но правилно е преценил, че не е необходимо да си играе на "детска градина", по-точно: "На ти куклите, дай ми парцалките". Разбра ли ме сега? Чак пяна ти излиза от устата, като говориш. Така си се разпенил.

69

харвардска чалга

преди 2 години

Досега всичките му лъжи минават безнаказано! Фелдфебелът го научи да не го ловят закони и за поданството, и за декларацията,и за 9-те милиарда за декември! Ами защо да не си лъже и да се демагогства безкрай, като стадото му се връзва ?

68

Анонимен

преди 2 години

Кръглия суджук от Банкя отдавна трябваше да е в панделата

67

Нормален човек

преди 2 години

Какво се чудят Тома Биков и другите от ГЕРБ, естествено, че Мики Маус, Кокорчо и Дамаджаната ще бъдат свидетели на Черепа, все пак той ги спонсорира за кампанията, той ги издигна до най-високото държавно ниво, а тия нищо не вършат лично за Божков! Черепа не е забогатял щото е прощавал на некадърните работници, а защото ги е карал да бачкат като роби, както прави и сега с тримата ***! Лошото е, че цената ще плати народа ...

66

Аз

преди 2 години

Леле, тия колко са нагли не е истина!!!

65

над закона

преди 2 години

Божков не плаща данъци за 550млн. а раздава подкупи на бивши и на настоящи за протести и свидетели от канада и САЩ народа пак ще ду ха супата до нови избори

64

Google му забраниха

преди 2 години

Бабите пред блока и агенция ЕЖК , ряпа да ядат пред наш Кирчо ! Аматьорки в сравнение с него и обкръжението му ! Не си плаща и авторските права на Google !

63

Гроби Таласомо

преди 2 години

Такъв арест направи огромна услуга на Борисов. Тамам изпадаше в забвение и никой веке не му слушаше лакърдиите, опитваше се, да лакърдосва, ама не му вървеше приказката, сега отново стана централна фигура в медийното пространство. от друга страна на недоносчето масонско ПП, па му е нужен Борисов като фигура, с която да си вдига активите, когато нещата не вървят. Подобен тип "кризисен пиар", обаче е нож с две острието и лесно може да се обърне към Киру и компания, както и стана;)))

62

гербер

преди 2 години

До 1 Не съм комунист да чакам на готово!Печеля достатъчно!

61

Анонимен

преди 2 години

Шайката е в ступор.Бяха се разпищолили и се смятаха за недосегаеми.Е,дойде видовден и всеки ще си получи заслуженото.

60

Баце голям

преди 2 години

Хората ги видяха колко струватБаце ще се вьрне вьв властта те ще са извьн парламента -мая , хаджигенов вече ги чакат да си спретнат протести ама бальците на празни обещания свьршиха

59

големия майтап

преди 2 години

Много ми е интересно като почнат да свършват парите на дубаеца и кво ще стане!?

58

ПРОСТ-о Киро

преди 2 години

Пазят си лидера защото най-накрая прозряха максимата , че когато мълчи има нищожна вероятност да мине за умен пред простолюдието !

57

1

преди 2 години

До гербер,защо 1.80лв.тиквата,може безплатно да пусне олиото,бензина,парното за софиянци,метрто за такива като теб безплатно

56

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли колко пари взеха Киро и Рашков, да вкарат ББ в ареста?

55

Анонимен

преди 2 години

Тия докога ще се правят на луди?

54

Анонимен

преди 2 години

Никакво търсене на 530 000 000 та това са джобни пари за сикаджията от Банкя, Черепа, Севда и бездомника Влади,тарикати са били откраднали са ги какво толкова със здраве да си ги харчат, а Влади да вземе да си купи някоя гарсонерка, че ми е жал за момчето. Ей това българската завист няма граници!