16

Др. Акула

преди 2 години

Пак да питам... за ЛОГИКАТА при ваксините... която мислех че е само за експерименталните препарати срещу ковид, но сега се оказва че е за целият набор... Ако дойде едно НЕВАКСИНИРАНО украинче в клас с българчета, които са всичките ВАКСИНИРАНИ... Какво значение има дзали ще има която и да е от болестите, срещу които не е ваксинирано? Нали НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПРЕДАДЕ НА ВАКСИНИРАНИТЕ??? А ако може да ги предаде, какво значение има ДАЛИ НЯКОЙ Е ВАКСИНИРАН ИЛИ НЕ? Май всички вакси са измама, не само ковид

15

Ками

преди 2 години

Какви епидемични взривове, бе хора?! В Украйна няма епидемии без да са ваксинирани децата. И как нашите са в риск, след като са ваксинирани? Дали ваксините не вършат работа? Но май много от тях са излишни, след като в Украйна растат здрави деца и без някои от нашите ваксини.

14

Вакси

преди 2 години

Интересно, гледам в Украйна не са ползвали "спутниците" ваксини на рашките..... Само западни, индийски и китайски... А иначе са вървели точно като нас с темпа на ваксинация - около 35% към момента. И те си падат мнителни към боцкането .... :-) Чудно..., при толкова спонсорирани модерни лаборатории и био медицински изследвания защо не са си направили тяхна.... ?

13

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е ваксини да се слагат! Няма значение какви, то комисионните все си текат. А и покрай редовните могат да бучнат и ковидната така случайно или да ги излъжат, че е задължителна. Все пак войната на зомбитата не може да стане хубава без зомбита, нали?

12

аноним

преди 2 години

Не пипайте ни българските, ни украинските деца, Какви изр..и трябва да сте

11

Анонимен

преди 2 години

До Фен на украинките Че са красиви, красиви са. И са поддържани наистина, повечето с това си вадят хляба все пак... Вчера в софийски магазин гледах укр. девойка (естествено, вече бременна) с рисуван маникюр за поне 100 кинта, която разглеждаше какво има в количката с помощи и гледаше нагло. Та мисълта ми беше, не възразяваме срещу външността им, а срещу манталитета им. Напомнят за едни съвсем-не-руси наши съграждани.

10

мак

преди 2 години

До SS. Не е сигурно, че в Полша нямат притеснения. По-скоро не информират, за да не обидят драгия бежанец и да не настройват поляците срещу гостите.

9

98765

преди 2 години

Приемайте ги още! И спускайте указания до РУО да се приемат малките биологични бомби е нашите детски заведения!

8

Колио

преди 2 години

Да не стане украинеца скрито био оръжие в европа с тиа ДНК експерименти в украина. Троянски кон

7

Анонимен

преди 2 години

Леле един свестен лекар ,ПП напуска украйжите без еаксини сертификати тестове даже и маски нямаха ,какво стана нали,сербезова, къде избяга вируса за украйнците ?

6

майка

преди 2 години

Заради лицемерната толерантност на политиците ни, скоро родителите ще трябва да си припомнят за болести, които в България отдавана са забравени! Болести, които не са безобидни и водят понякога до фатален край при децата! Тогава всички ще ревнете срещу укрите и властта, но ще бъде късно! Затова мислете сега, задълженията не трябва да бъдат само за българите! Всеки, който е прекрачил границата ни, трябва да се съобразява с нашите правила!

5

Анонимен

преди 2 години

До SS не си измисляй, шоро! Дори и в Англия, където напливът е несравнимо по-малък, здравният министър изрази тревога заради нахлуването на заразни заболявания. А украинките ги знаем, нема нужда от уверения в противното :)

4

123

преди 2 години

Ами ваксинирайте ги. Да нямат достъп до детски ясли, градини и училища, ако не са ваксинирани! Както правилата важат за българските деца, така и за всички останали!

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Само смейте да ваксинирате Деца и ще ви хвръкнат rлавите, гадове фашистки! Въобще не ние приятно,че България се наводнява с нацисти,но когато иде реч за дечица е добре да се знае,че не е тяхна отговорността за ужасът,който родителите им посяха. Децата имат нужда от качествена храна и игра,а не от ваксини. Не родителите,а малчуганите трябва да бъдат нахранени,без обаче да бъдат дискриминирани Българските Деца! Заврете си ваксините в глупавите мозъци!

2

Слагайте им

преди 2 години

и бустера, какво ги жалките чужденците.... Или само над българи може да издевателствате, ковидари?

1

Анонимен

преди 2 години

Не завиждам на българите с малки деца, които ще учат с неваксинирани украинчета! Огромна бомба със закъснител...