281

Стамат

преди 2 години

Руснаците им носят,спокойно.Добре че има приложения неподвластни на Европа/Сащ пропагандата!Вече всеки видя,вижда в момента и ще продължи да гледа и другата гледна точка.Коридорите за евакуация работят денонощно.Всички видяхме колко ви е долна и евтина пропагандата.Премиера днес го каза,над 80% не подкрепят изпращането на оръжия за Украйна,но забрави да уточни че тия над 80% са ЗА Русия и ПРОТИВ Нато и САЩ!

280

УКРОНАЦИСТИТЕ ВЪН!

преди 2 години

За чудовищните нарушения на Женевската конвенция при отношението към военнопленници: https://***/mig41/14297

279

УКРОНАЦИСТИТЕ ВЪН!

преди 2 години

Оливър Стоун Украйна в пламъци: Истинската история: https://youtube/watch?v=LHH10jIRJmQ , Греъм Филипс за нацизма в Украйна: https://youtube/watch?v=FG1fuhKwXVA , , Американец, намиращ се в Киев обяснява защо Путин воюва: https://youtube/watch?v=1vdiEABLFo

278

Анонимен

преди 2 години

Току-що научих от чуждата преса, че истинския нацист и масов убиец Бандера е бил английски шпионин на МИ6, случайно ли е всичко това?

277

HeinrichHimmler

преди 2 години

Всички западни медии сеят лъжи и отрова срещу Русия, но истината е коренно различна. Хората в Мариупол живеят в мизерия, защото укронацистите ги държат за жив щит и няма да се предадат, защото знаят, че ги очаква смърт. От това си патят мирните хора

276

Махни се,убиецо!

преди 2 години

Зеленски, превръщаш Украйна в касапница и в най-големия, страшен свръх-геноцид, който е извършван някога по света, а ти си избягал и гледаш отдалеч, като ти е много зор и напъваш да се воюва, защо не си на първа линия да ставаш пушечно месо, като украинското и руско население? Зеленски, махни се, ти за съд в Хага, за престъпления срещу човечеството и срещу славяни и европейци!

275

Зеленски,махни се!

преди 2 години

За едни пари, за други смърт и трагедии. Вижте как укро-нацистите убиват и изгарят собствените си хора, а един беше убит с удари с приклад в главата преди време, ето и българското оръжие, което уж "не пращаме", това е трети клип с българско оръжие, който пускат:

274

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми разрови се за Чернобил, бе, гледах документален филм в две части преди години със останали живи свидетели и документи, Чернобил е взривен от чужденци, взривяването на Чернобил е било акт на терор срещу Русия(СССР)! Хайде, разрови се, намери виновниците и ги осъди, като много напираш!

273

Анонимен

преди 2 години

Защо лъжете, бе? Самите украински жители разказват, как са били изтезавани и убивани от бандервците и как насила са ги принуждавали да вършат всякакви неща и са ги заплашвали, че ако не правят това, което им казват, ще ги убият, хората плачат от мъка, СПРЕТЕ ТОЗИ ГЕНОЦИД И УКРО-ФАШИЗЪМ! ЗЕЛЕНСКИ, МАХНИ СЕ , ТИ НАДМИНА И УЖАСИТЕ НА МЕНГЕЛЕ!

272

Зеленски, вреден си!

преди 2 години

Зеленски, ти си за съд в Хага, защото си масов убиец и превърна Украйна в нацистко гето, където човешкия живот не струва пуканата пара, ти си вреден и за Украйна и за Русия и за славяните и за цяла Европа, просто се махай и спри да наливаш масло в огъня, спрете да държите и хората като заложници,спрете да ги принуждавате насила да воюват, въпреки, че не искат,намерени бяха дори момчета със завързани крака и метални вериги за стълбовете с оръжия в ръка и умрели от студ,насила ги карате да воюват!

271

Спрете укронацистите

преди 2 години

В сайта "Афера", някой е пуснал линк към сайт и видеа, жителите на Украйна разказват как са били изтезавани от бандеровците и много хора са останали без крайници или са убити от укро-фашистите, а най-новатя гавра и цинизъм на укро-нацистите е, че убиват родители, вземат децата им, преобличат се в цивилни дрехи и представяйки се за обикновени граждани и родители на тези деца, се опитват да се измъкнат!

270

СРАМ И ПОЗОР!

преди 2 години

ЗА БРАТУШКИТЕ.............

269

КИЕВСКО ГЕТО

преди 2 години

По примера на варшавското. Нищо ново!

268

тя

преди 2 години

Ваените са искали да се предадът и да спре братоубийствената война , но бандите убиват офицери , които са с такова решение !

267

ново варшавско гето!

преди 2 години

Старата песен на нов глас!

266

тя

преди 2 години

Ако се предадът ще живеят човешки , но инатът е лош съветник !

265

Тъга

преди 2 години

Писна ми. А децата в Африка?

264

Анонимен

преди 2 години

В Донбас 8 години живяха в землянки, а вие нито ред, нито стон!

263

Кой печели?

преди 2 години

Кой печели от войната??? Отговорът на този въпрос е ясен и всякакво натрапване на тъпо скроени новини е без смисъл!

262

2022

преди 2 години

Да питата техния комик защо ми изигра тази трагедия.Нали много го обичаха.,,Слуга на народа" се оказа предател на народа си.