12

СИСТЕМАТА

преди 2 години

Марковски шушумига нищо не разбира !!!

11

Анонимен

преди 2 години

Адвокатите нямат съдебен имунитет.И Когато изказват собствено мнение от екрана да внимават много,защото са отговорни по НК ако въвеждат в заблуждение.Същото важи и за журналистите когато зададват подвеждащи въпроси.Свободата на словото не означава свободни интерпретации в услуга на отделни личности или политики а разкриване на обективната истина в ефир.Всичко друго е манипулация на съзнанието т.е. измама.

10

Анонимен

преди 2 години

Че кой е марковски, та ще казва кое как е? Да не е най-големият юрист в България?

9

ВИНЕТУ

преди 2 години

До чудо голямо. Ами влязоха по неточност и обискираха всичко в Банкя? Намериха ли нещо в чекмеджето, ако изобщо има такова? Намериха един гол ***. Тъй че, си заври твоя коментар отзад.

8

Силвия

преди 2 години

Гледам очите на Б. Рашков, и виждам честни сини очи. Какво като е бил комунист, шеф на следствие, на комисия по подслушване итака нататък. Той е честен човек. Такъв е и Божков. Изнудван. Той на никого не е предлагал пари. На Мая М. най-малко. На чланове на правителства - никога. Триехме си билетчета и печелехме милиони. Е не ние, ние по 20,30, 500лв, но на един приятел негов приятел знае че някой в едно село е ударил 1 милион *** ще ги вземе друг път. Божков - невинен, Рашков - честен, Кирчо....

7

Анонимен

преди 2 години

Кой крив, кой прав реалността е намалени заплати от следващия месец да може Асан да смуче още повече пари и то напълно законно, да ви е честит новият осигурителен праг!

6

Анонимен

преди 2 години

И тоя си предлага услугите на дедо Бойко явно е надушил парите,тези са като чакали.

5

Живко от Варна

преди 2 години

Аз трябва да бъда в политиката, но не ми личи , че съм за в политиката. Много ви моля запознайте се с мен, за да разберете какъв човек съм всъщност !

4

Анонимен

преди 2 години

Тия Марковски нито веднъж не са защитавали невинните, все виновните....ако ще и 50 камери да покажат запис - как Х убива У с нож, то Марковски ще защитават Х и го изкарат невинен.

3

Чудо голямо

преди 2 години

Светът се изтрепа,Третата е в ход,Тиквун не спал една нощ до чекмеджето си,планетарен проблем моля ви се..

2

Анонимен

преди 2 години

Профилактика да има.

1

Анонимен

преди 2 години

Какъв мил гербав лакей!