504

Кен Ли

преди 2 години

Ясно. Съдебната система им е виновна. Те това, което можеха да оправят не са го пипнали - здравна система, уволнение на стотици хиляди държавни чиновници, които ни ядат от данъците всеки месец, пресичане на сивата икономика, електронно правителство. Нищо не мръдна от всичкото това. Нищичко! Единственото, което направиха е да накарат всички програмисти да им плащат по 100 лв данъци и осигуровки повече всеки месец. Хахахахаха! Яко!!! Далавера, баце!!!

503

НАЙ..

преди 2 години

НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПР.ДАТЕЛИ И НЕК.ДЪРНИЦИ КОИТО СА БИЛИ ДО СЕГА НА ВЛАСТ....

502

1

преди 2 години

Кирчо е идин голям

501

простото Киро

преди 2 години

Това правителство е вредно за България. Коалицията е родена от омраза и живее от омраза. Затова нищо полезно не може да свърши. Искам Петков и сие да знаят, че който нож вади , от нож умира. Дните им са преброени.

500

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 520 "Съсипа държавата." ПростоКиро нищо не е съсипал, всичко е разсипията на мОн-Чжоу Решетников - горкото мОн-Чжоу все се пъчи да се докара като по-диктаторче от *** и ердоГаня взети заедно, и ако се съди по КРИЗИте, които мОн-Чу провокира още преди две години, цялата псевдо-нашенска коМУНЬО-простащина му се върза - дано оцелеете след ГЛАДА, СТУДА и мизерията за собствените си деца. Черепа ви плати за коМУНЬОпреврата, да ви е честита собствената ви коМУНЯщина!

499

НИКОЛА ПЕТКОВИСТ....

преди 2 години

Семето му петковистко!

498

ВЪН

преди 2 години

Киро, вън от България. Незабавно. Преди да си ни унищожил окончателно. Задачата за 70% ваксиниране не можа да изпълниш, сега се опитваш да ни вкараш във война с Русия за да те погали по главата кака ти УрсуЗа фон дер *** и дати отпусне траншче. Къде ви развъждат такива про даж ници,бе. Ааа, верно, у Храврд и у Канада. Ми върви си там бе. Тук такива не ни трябвате.

497

Куку

преди 2 години

Кире,промяната дрънчи в твоята празна тик..ва!!! *** верно ли си продавал провиотици на Опра,Майкъл Джексън и Джордж Буш????

496

Анонимен

преди 2 години

Към момента единствената промяна е невиждана инфлация, неадекватни политически реакции и опит да се натика страната насила в една чужда война. Ако под промяна разбирате слугуването на чужди интереси, то за това сте прави - повече от всякога България е пионка и удобен слуга на краварите....

495

полковник Колев

преди 2 години

Каква промяна,каква посока - първо спрете Геноцида срещу българите!

494

Михо

преди 2 години

Сто дни,сто простотии!Айде бегай си обратно в Канада,бе шут!

493

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не го интересува българският народ и цените, единственото му вълнение е да отърве засегнатите олигарси и Божков, от сутрин до здрач в устата му е главният прокурор, как можахте да изберете такъв *** за премиер.

492

ТЪПО КИРЕ

преди 2 години

камъните идват и скоро ще ги усетиш бокл.к

491

Анонимен

преди 2 години

Цяла година събирам пари за Малдивите и накрая...Бам промоция на Олио!

490

Анастас

преди 2 години

Виждам Промяната. Вече 100 дни имам правителство и живота ми върви към благоденствие. Обичам ви. Ако нещо не върви, да дойде Слави шоу и той ще продължи...Обичам и него, но най-много обичам да трия билетчета от тотото на Божков/Рашков, там ми е надеждата. Тях обичам най много. Пак с обич, ваш Анастас

489

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО"ЗАТРИХТЕ"ИЗКАЗВАНЕТО МИ,КАКТО ЗАТРИВАТЕ И НА ВСЕКИ РАЗУМЕН БЪЛГАРИН МНЕНИЕТО,т.е.ЖИВОТА,ЗАЕДНО С ВАШИТЕ"КРИВОРАЗБРАНИ РАБОТОДАТЕЛИ",ПРОДЪЛЖАВАЩИ ДА КУПУВАТ И МАНИПУЛИРАТ МЕДИИТЕ ПО СЪЩИЯ БЕЗЗАКОНЕН НАЧИН,КАКТО И ПРАВЕНЕТО НА ПАРИ,ЗАЛИЧАВАЙКИ ВСЕКИ НЕУДОБЕН/честен/БЪЛГАРИН ОТ СВОЯ ДУХОВНО-БОЛЕН ПЪТ,ПО КОЙТО ТАКА УПОРИТО СЕ ДВИЖАТ,КАКТО И ИЗВРАТЕНО!НЕХАЕЩИ ЗА СВОЯ НАЙ-ЛОШ ИЗБОР НА ПРЕДВИЖВАНЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ - БЕЗБОЖЕН И БЕЗКРАЙНО ГРОЗЕН/духовно/! ПЪТ,ЧИЙТО КРАЙ Е НАЙ-ЛОШИЯТ-АДА,А И ЗАТВОР СЕГА!

488

Този Катил

преди 2 години

Всеки момент ще си бие камшика и с откраднатото заедно с Кокорчи мош-еника ще забегнат при Божков.

487

до

преди 2 години

ангелинче, това не е нищо - виж какво прави кирчо, унищожава един народ!

486

Ангелина

преди 2 години

До Ангелина направена е корекция в моя коментар с 453 ,като е коригирано " изсляр" ,а написаното беше- изсмял.....,но това е дребен проблем на фона на другите "корекции" и липси......

485

шопендар

преди 2 години

100 ДЕНА/ИЛИ ПО ТОЧНО 1 ГОДИНА/МЪКА,МЪКА,ДНИ ПРЕДИ КАТАСТРОФАТА В КОЯТО УЧАСТВА 80% ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД БАРАБАР С ДЪРЖАВАТА,И ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДОКАТО НЯКАКВИ ХОРА СЪЗДАВАТ ХАОС В ДЪРЖАВАТА,ИИИИ ТО БЕЗНАКАЗАНО