103

Анонимен

преди 2 години

Рекет на един бизнес за сметка на други. Кога ще спрете помощите за хотелите и транспорта? Кога ще премахнете половината държавна администрация?

102

Анонимен

преди 2 години

Еха, най-сетне ще мога да прекарам 15 минути на Малдивите,ако ме таксуват като куфар в самолета.За връщане ще си направя сал.

101

Анонимен

преди 2 години

Ах каква щедра заплата, направо да си я пъхнеш някъде!

100

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Украинците дойдоха и всеки ще получи 375 лв, а народа 3 та година 1 стотинка не получи, ще емигрират всички докато не се създаде партията на безпартийните и не се раздаде шкаф,два плана за възстановяване,безвъзмезни средства, безусловен базов доход, швейцарска минимална работна заплата, швейцарска минимална пенсия, тридневна или четиридневна работна седмица.Всеки българин трябваше да получи 3600 лв,плюс 375 лв щом на украинците дадохте.Поне 4000 лв за 4 5 милиона българи никой няма да ви гласува

99

дърт

преди 2 години

Гениално! Увеличение на цените - 20 до50%,ана заплатата с "цели" 9%!

98

анонимен

преди 2 години

В държавния сектор ще я дадат, но в частния, само на книга! Как ще я караме при тези цени, идея си нямам?!

97

Ганди

преди 2 години

Споко бе хора ,Кокорчо тегли заеми всяка седмица,така че минималната работна заплата ще се качва с 50 лв. всеки месец и така до края на света

96

Анонимен

преди 2 години

Македонците са с по голяма минимална ,Ко става гн Петков ,къде са пачките

95

До 96

преди 2 години

Няма какво да се променя. Има една обща минимална заплата и нищо не пречи да има други минимални заплати не по-ниски от общата, които да са по сектори или професии. Нали се сещаш, че всички те ще са колкото общата по искане на дебеловратите бизнесмени.

94

Срам

преди 2 години

Те пенсионерите взимат толкова с компенсациите и повечеЦените се вдигнаха -3 пьти отставка

93

Анонимен

преди 2 години

Не знам как ГЕРБ изчисляваха инфлацията, но хляба, който купувам от 70 стотинки стана 1,34 за 4 години при ГЕРБ. Сега е 1,60 лева

92

Браво

преди 2 години

Кокорчо го направете на нея ще има за тока и банички на промоция от залежалите

91

Анонимен

преди 2 години

Леле кога че стигнем хамериканците на дедо Джо

90

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се преработи начина за сформиране на минималната заплата. В много западни държави минималната заплата се изчислява според сектора. Как може в България архитект да взима колкото продавач на маратонки в мол? Заради това интелигентните напускат, а тук остава IT hub-a и то не щото сме специалисти, а защото по закон ЕС фирми са задължени да си държат IT hub-а в съюза. В момента в който Англия излезна от Е.С. се изсмя на великото българско IT и се релокира в Мумбай.

89

до 90

преди 2 години

При ГЕРБ нямаше инфлация с тези мащаби. В момента само на олиото е с 50% вдигната цената. Да не говорим за другите стоки от първа необходимост, които са с минимум 35% нагоре.

88

Анонимен

преди 2 години

До 90 При ГЕРБ нямаше и над 40% инфлация тъ пак.

87

Анонимен

преди 2 години

Точно в деня на лъжата. :D Професионален празник на ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОСКЪПВАНЕТО.

86

do 81

преди 2 години

Поредният *** ,дето не е разбрал ,че парите идват от Бежанският фонд на ЕСПърво България ще ги дава и после фонда ще поеме сметкитена *** завистливи като него бих му взимал 40 лева на ден само дето диша въздуха на нормалните хора Когато и да станем 2 милиона ще е късно ...поне 4 милиона са излишни и *** тука ,това е истината

85

Анонимен

преди 2 години

Нали искат да се ваксаме като европейците? Дайте ни тяхната минимална заплата.

84

Анонимен

преди 2 години

Минимална заплата. През 2020 е 610 лева. През 2021 и до 31 март 2022 е 650 лева. От 1 април 2022 ще е 710 лева. Това е скок с 60 лева, какъвто при ГЕРБ нямаше.