97

Кукла на конци

преди 2 години

Гледам кукла си ти .... За чужди интереси заложи народа си. Къде е Украйна къде е САЩ. Когато пуснеш врага на съседа си в твоя двор какво би направил той? Каквото почукало такова се обадило. Зеленски -зелен

96

Анонимен

преди 2 години

Дрън-дрън. Избраха го с обещания за мир, добута го до война. Войната не я приключи още в началото, а се води по интереса на САЩ. Не разбрахме къде точно Зе защитава украинския интерес, освен пред камерите. Той като комик това даже правеше по-добре.

95

Анонимен

преди 2 години

И тоя ли е геронтофил като Макрон? Ква е тая баба, дето държи за ръчичка. Те затова се подкрепят двамцата.

94

Анонимен

преди 2 години

И кое е в полза на Украйна, ве Оленче? Какво имахте и какво загубихте? Просто мрът хора, но ти си далече и не ги разбиряш тия тънкости.

93

без пропаганда ли

преди 2 години

Ето ги новите ни икони. Умни и красиви. Смели и демократични. Хуманни и ренесансови.

92

Анонимен

преди 2 години

До колегата точно така трябва да благословим дори враговете си. Така пише в дебелите книги.

91

Четете историята

преди 2 години

Душо златна украинска, благодари на господ/аллах, че Сталин го няма. Щеше да видиш за дни що е денацификация и Гулаг. Украинските фашаги са ги бесили по телеграфните стълбове.

90

Щирлиц

преди 2 години

В ДНР и ЛНР също живеят деца,госпожи "първи дами"!

89

АК-47

преди 2 години

Махайте тази нагла наци-двойка от новините. Само не разбрах, кой убиваше години наред децата на Донбас, отвратител'ни нацис'ти. Нали мъжът ти командваше азовци, айдаровци и цялата ви мръс'на пап'лач от убийци. И вашият Фахредин, който се изцепи по вашата телевизия, че по примера на Адолф Айхман лично ще убива руски деца, защото като пораснат, ще родят и те деца, които ще отмъщават. Ще ми говори тази за деца...

88

Анонимен

преди 2 години

Ако Зеленски отмени закона, реабилитиращ Бандера и УПА извършили избиването на 100 хил. евреи и организирали избиването на мирни хора във Волин, веднага ще го подкрепя, хващам автомата и отивам в Украйна да го пазя от националистите. Ама на, не ще и се обяснява непрекъснато как са го нападнали

87

ислямски нерез

преди 2 години

На тези дъщеря им да ми падне, че и разкъсам гъзерите!

86

Анонимен

преди 2 години

олена мъжит ти остави много жени красиви младди вдовици време и на теб да останеш вдовица клоуна на народен съд в донбас

85

Живко от Варна

преди 2 години

Аз трябва да бъда в политиката, но не ми личи , че съм за в политиката. Много ви моля запознайте се с мен, за да разберете какъв човек съм всъщност !

84

Зельо хирото

преди 2 години

Цар Борис с цената на всичко е пазил да няма войска на фронта. Подписал договор с Германия под натиск. А Зельо си избива народа и бил герой. Замислете се какъв цар сме имали, взел поука от баща си. Който не ни е жалил като Зельо. Не ми хвалете водачи които избиват безжалостно народа си. Дори не обявил война на Русия. Защо ли?

83

открийте 10 прилики

преди 2 години

Плевньо= Зеленьо , 1:1.

82

Анонимен

преди 2 години

Браво, слава на Украйна и България, смърт за агресорите.

81

Ко

преди 2 години

никога... в интерес на САЩ.

80

Нина

преди 2 години

Прекрасна двойка.Бъдете живи и здрави цялото семейство! Господ да ви пази от злото!

79

Бебчо от Варна

преди 2 години

Аз трябва да бъда в политиката, но не ми личи , че съм за в политиката.Запознайте се с мен, за да разберете какъв човек съм всъщност !

78

И

преди 2 години

Цял свят чака, да излезе тоя лалугер нейния.