6

В.

преди 2 години

За съжаление понякога и тук можеш нещо да споделиш и да натовариш някого безразсъдно.

5

Диамантено цвете

преди 2 години

Аз съм дар от БОГ ТАНГРА за вас ! Издигнете ме да стана цар на България ! Няма да съжалявате ! Няма да викам и няма да бъда лош ! Нека да бъдем реалисти и научно доказани специалисти !

4

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора не "следват" никого "в мрежите". Нормалните хора си имат нормални лични контакти с тези, с които искат да контактуват, а в мрежите просто влизат в групи да почетат това, което ги вълнува и това също не е задължително.

3

Анонимен

преди 2 години

Не използвам, и не следвам никой, изтрих всички тия апликации и се чувствам прекрасно.

2

Анонимен

преди 2 години

Уж сме по-свързани от когато и да било, а има ръст на депресиите в следствие на самота... Отделно познавам хора с по 10 профила, хиляди онлайн приятели, а стоят сами вкъщи на антидепресанти !

1

Анонимен

преди 2 години

Спрете да ползвате т.н. социални мрежи. В Канада вече са блокирали/замразили банковите сметки на ония, които даже са дали по $10 помощи на Конвоя, следва отнемане на техните задгранични паспорти. Намерени са по лайковете и коментарите в подкрепа на протестите в Отава. Изразяването на мнение по социалните мрежи може единствено да ви навреди. А Фейсбук изобщо не може да ви свърже отново с никого - живота и съдбата просто разделя хора, които е трябвало да бъдат разделени.