89

Анонимен

преди 2 години

БРАВО !!!

88

Анонимен

преди 2 години

Русия без България е като муха без глава,за какво воюват,за руски територии които сега са украйнски,а историческата истина е, че преди всичко това е било българско, историята никога не се повтаря, няма майка Русия и Украйна има Велика България,но ние сме трезвени за тази истина,за разлика от тях.

87

FerFucks

преди 2 години

Сърбите не може да са ни критерий за нищо. Сърбите са на подаяния от Русия с векове,нормално е да ги подкрепят. Руснаците им подариха и нашата Македония..създадоха им Югославия.... снаражаваха ги за да воюват с Хърватия Босна Косово... не ми хвалете разпаднала се страна отговорна за геноцида на хиляди невинни души.

86

Анонимен

преди 2 години

"Руската истерия" е временна мярка, целяща руският агресор Путин, да спре кръвопролитията и разрушенията в суверенна Украйна. Но за сърбите, да бомбардираш градове, да избиваш невинни граждани, сред които жени, деца...да изнасилваш, да мароделстваш, е в реда на нещата. Като е независима, Сърбия, защо взема пари от ЕС и достъп до европейските пазари?

85

Анонимен

преди 2 години

102 Руската класика и архитектура, са от времето на царете, която е копие на западната цивилизация. Руските класици са западни възпитаници. СССР не е създал нищо, само смърт, безрравие, отнемане на частната собственост и национализиравето й, кражба на западни технологии. Обир и безправие за половината Европа.

84

Анонимен

преди 2 години

"Руската истерия" е временна мярка, целяща руският агресор Путин, да спре кръвопролитията и разрушенията в суверенна Украйна. Но за сърбите, да бомбардираш градове, да избиваш невинни граждани, сред които жени, деца...да изнасилваш, да мароделстваш, е в реда на нещата. Като е независима, Сърбия, защо взема пари от ЕС и достъп до европейските държави?

83

Анонимен

преди 2 години

Някои искат да приемем живот в цивилизация, отказала се от целия принос на Русия, но това ще е една бедна цивилизация.))))))))Русия и цивилизация, айде стига бе! Освен проsтитутки и бандити, нищо друго не е дала на цивилизацията.

82

Анонимен

преди 2 години

Комунистите не са руснаци!

81

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия фалшиви думи анти-руска русофобска у-а. Кажете си истерията на расистите. Тия дето плюят Руснаците, ще кажат същото и за Турците и за Братята от малцинствата, че и за Македонците. Никакви русофоби няма в България, всички са някакви поплюнчовци родени 70те и 80те. Расисти озлобени, дребни, невзрачни, зализани, натокани и въпреки това с празни глави. Оповават се спомен за празни магазини е от 90-94та когато вече сме демокрация. Празно в магазина било преди 88ма ама друг път.

80

Анонимен

преди 2 години

Не смее да се присъедини, защото Путин бомбардира много лошо.

79

Анонимен

преди 2 години

това не е новина само да не решат като 1885 по разпореждане от Москва да предприемат спасителни операции спрямо съседите си че тогава ще ядат големия.

78

Анонимен

преди 2 години

Знам че на много няма да им хареса , но такива са ФАКТИТЕ - Сърбите ВИНАГИ са били по-ПРАГМАТИЧНИ и УМНИ от нас , за това винаги са били и по-добре , както по времето на СОЦ-а така и след това , както е факт и това че и сега ходите ядете по-хубава и ЧИСТА скара , защото ние сме меко казано НАИВНИЦИ да си унищожим държавата и производството за едни кирливи Кауфланд , Била и Лидл и да ядем отпадъците на Европа !

77

Анонимен

преди 2 години

До Minuva42 - Минавай и продължавай без да спираш - НИКОГА не сме били окупирвани от Русия ! Минали са когато са гонели Германците , както и Американците са минали през Италия и Гърция - И те ли са били окупирани ? Попадаме под тяхно влияние НЕ по наше желание , а в следствие на подялбата м/у великите сили след войната ?! НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ , особено когато си НЕВЕЖ !!!!

76

Анонимен

преди 2 години

До ... - Както и *** , винаги си остава Г...ПАК ! ------- Да да - за теб става дума !

75

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ЕСТЕСТВЕНО - Който е ял Американски "демократични " бомбардировки веднъж ЗНАЕ кое е ИСТИНАТА ! Ние си смъкнахме набързо г...те да пуснем да ги нападнат през нашето небе , така че НЕ се чудете защо не ни обичали , и когато всичко свърши , ние пак ще го ядем мазен !

74

sofeto

преди 2 години

Русофил е идентично с българи-предатели фенове на сръбският турбо-фолк, непознаващи българската история! Тоест без образование!

73

Дин Дзън

преди 2 години

Цайсатия бухал май пак иска стелтовете да го бомбят и да свърши като Милошевич.

72

Анонимен

преди 2 години

Сърбия е доказателство,че малка държава може да води относително независима политика,като гледа интересите на народа ,и държавата си. Не се уплашиха от натовските бомби,не се уплашиха ,и от нацистите. Браво Сърбия.

71

...

преди 2 години

За коя Сърбия става въпрос?За наследниците на Тито и Милошевич ли?Ами ако питате наследниците на Тодор Живков и те са за Русия.Комунистите козината си менят но нрава не...

70

Minuva42

преди 2 години

До ПрофесораТака е София е била бомбандирана от Съюзниците ВСВ. Но също така е била окупирана от СССР без да има нужда! Това някак много удобно го премълчаваш! Хайде сметни кой е нанесъл по-голяма щета на България!