18

Дацо

преди 2 години

И какво излиза , Ердоган ще излезе най - умния от всички европейски балъци !

17

XддгВе

преди 2 години

Не се намери едно нормално правителство да ги сложи всичките мафиоти, детенцата им и курвета по затворите, а ги галят с перца. Запада направи путинските *** милиардери , а сега слагат смешни санкции. Питай Фидел Кастро какво направи едно време.

16

Анонимен

преди 2 години

Руснаците като не могат да ходят из Европа ,ще ходят из Турция и близкия изток. Ще харчат парите си там.

15

до изненада

преди 2 години

"Който поръчва музиката, той танцува с булката!" Бяха предупредени, но решиха, че на Запад има "Закони", които стоят над политиката! Е, вече всички разбаха, че законите на Запада защитаващи неприкосновеноста на Собственоста не важат за всички !

14

Изненада

преди 2 години

Нали изконна ценност на запада беше защитата на собствеността? Ееееее защитена е собственоста на нашите хора... за другите има специален съд... :)

13

Анонимен

преди 2 години

"Западните държави се подиграват на Турция. Сега какво очакват?" - това са глупости. Турците са много уважавани в Европа. В Германия казват, че турците са с най-силни гени от европейските народи и ги приветстват. В България расизма е болестно състояние на младите поколения. На село в Казанлък баба ми и дядо ми живеят с дайлии, ро.ми, турци и почитат празниците си турците носят баклава, *** канят на сватби, българите им носят Великденски яйца. 21ви век... Смешно е, осъзнайте се...

12

Западна мафия

преди 2 години

"Западните държави биха ги конфискували" - така играе мафията.

11

40 години

преди 2 години

Западните държави се подиграват на Турция. Сега какво очакват?

10

Анонимен

преди 2 години

Нищо не са конфискували във Франция и Италия, просто ги запорират и проверяват и после ако има данни започва съдебна процедура и чак тогава може да ги конфискуват. Има си закони!

9

Анонимен

преди 2 години

Турция каза, че няма да въвежда никакви санкции срещу Русия, а Ердоган каза, че това което се случва на запад е нов холокост. Доста контрастираща позиция, а е страна от НАТО и никой не поставя под въпрос правото на Турция на собствена позиция - отвъд океана тихо скърцат със зъби, ама дума не обелват против Турция.

8

Анонимен

преди 2 години

Нали изконна ценност на запада беше защитата на собствеността?

7

Сандо

преди 2 години

Абрамович не е в листите на ЕС! на какво основание конфискуват частна собственост? В Германия всички авоари над 100.000 евро на руснаци са блокирани. И после сме живееле в свобно демокартчно ощество

6

Анонимен

преди 2 години

Ердоган харесва това, свежи пари в Турция. Запада продължава, да затъва

5

Анонимен

преди 2 години

Даа, затова всички трябва да са единни в санкциите, а не само ЕС. Сега в Турция ще се спасяват всички олигарси.

4

Анонимен

преди 2 години

Роман от 14,000те преместили се в Турция ли е или ще осъзнаете, че летния сезон започна и на никой в Азия не му дреме за санкциите на Запада. Северна Корея са със санкции от както съществува и са си качили популацията с 16 милиона човека за 50 години. Плашат дедовия с петро-долара. Сет се вика: Макдоналдс умре, да живее Бургер Кинг. Това е най-безсмисленото разделяне на Европа от Азия. Над 70% от народите в Европа са бегълци от Азия. А Руснаците не само спряха, но и цивилизоваха номадите.

3

Говорит Решетников

преди 2 години

..."президентът на САЩ Джо Байдън се зарече, че съюзниците "идват за вашите незаконно придобити печалби"."... От къде знае че са му законно придобити? Този деменциален дядка освен че го играе ченге и морален арбитър, влиза в ролята и на съдия.

2

ВСТАВАЙ ДОНБАСС

преди 2 години

Много ме кефи когато вида Укринци по улиците да пускат от телефона си патриотичната песен от Донецк - Вставай Донбасс !!! Кеф ми прави на душата !!!

1

Анонимен

преди 2 години

Затова богатите руснаци ще си насочат капиталите към Турция, няма лошо. Запада да го дуа.