95

Гроздето е кисело

преди 2 години

Голяма грижа за руските находища бе ей! :)

94

запознат

преди 2 години

Да обясня за човек роден през комунизъма и общувал с русначета. Бяха гадни, надмени и ни третираха като слуги. Като големи вече имах наематели руснаци в България- почти разрушиха мястото, където ги бях настанил! Няма такова мръсно и гадно племе като тях. След тях и потоп! Нищо не ценят и не уважават. После се наложа да правя ремонт за 20 000 евро! Говорих след години с брокери - казаха ми, ВСИЧКИ в България се оплакват от наематели руснаци! НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА, защото рушат всичко.

93

историк

преди 2 години

До ЦЕЛТА НА ПУТИН----Да, така е, в това си прав, че целта на Путин е да раздели света и да накара Европа и САЩ да се гърчат. Не знам какво му е виновна Европа, и САЩ, защото едно време без помощта на американците, щяха да загубят войната или поне, никога нямаше да имат Източния Блок. Това проклятие още го изживяваме, като гледам как 80% се радват на съветско-руските тъпотии и войната им. Хора които не са родени в епохата на комунизъма и никога не са виждали и един жив руснак за разлика от мен

92

Бай Гроздан

преди 2 години

Ха-ха,дори "Лук ойл",който притежава НЕФТОХИМ има 15% от нефтените находища в Ирак.По-добре да сключва мир Зеленски било чрез Папата или Далай Лама,че няма да дочака бунт в Русия,в която от малки всички пеят и искрено вярват "с чего начинается Родина".

91

Ясно е!

преди 2 години

Аман от статии със заглавия-въпроси с манипулативна цел. Когато всичко свърши, Украйна ще е загубила излаза си до морета, ще се съгласи да не опитва за НАТО, ЕС ще клекне на Северен Поток 2 и то на двойни цени от преди, повечето от санкциите ще отпаднат, конституцията на Украйна ще се върне както бе при създаването на Украйна, нацистките военни групи ще са изчистени. Ще има избори. Зеленски ще получи нобелова награда за мир от кукловодите си. Ще си ги харчи и ще си прави купони с олигарсите си,

90

българина

преди 2 години

До Анонименправилно , за това състояние на болниците не е виновна Русия, а ние и скапания ЕС! само да кажа, че ср възраст на автопарка в Русия е много по ниска от нашата, ГОРД ЧЛЕН на нато и ес

89

Анонимен

преди 2 години

Русия е ЗАПЛАШЕНА от тотална ЛИКВИДАЦИЯ и нищо не може да направи по въпроса.Пуття си вкара такъв автогол с който закопа завинаги това блядско племе.Амин !!

88

Стефан

преди 2 години

Писна ми от тези руски фашисти

87

газопровод

преди 2 години

Някои знае ли че да тече газ са необходими помпи като повечето от тях се произвеждат и обслужват само от САЩ с гаранция до 2 години и южен поток през Турция и България е и Американси.

86

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантиците нямат и един милиард, броейки поголовно населението, без разлика дали иска и одобрява.

85

до 92 оберщщурм.....

преди 2 години

Пишеш съвсем формално само за да си отработиш жалките центчета , без никаква коммпетентност по въпроса . Много хора емигрираха в Русия , даже им осигуриха автобуси на място , не се налагаше да бягат и да се домогват до западни граници . Следващия път като решиш да поднасяш фалшива информация първо събери повече данни , но и от повече източници , за да не папагалстваш зубрачески. Здраве .

84

хахахааааа....

преди 2 години

Не се притеснявайте за Русия, мислете за себе си...

83

ЦЕЛТА НА ПУТИН

преди 2 години

Вижте кво става в Китай. Американците вчера им наложиха санкции ,днес Китайците двойно реципрочно им го връщат. Света ще се раздели на 2 . Северна Америка и Европа срещу Азия . Незабравяйте че Бразилия е член на БРИКС и ще поведе целия континент на страната на Русия и Китай . Африка също недолюбват запада. Накрая ще се окаже от 7 млрд население 5 милярда срещу няма и 2 милярда евро атлантици !!!

82

Анонимен

преди 2 години

Има вярно в материала. 1. Следващия месец драстично ще спадне зареждането на нефт в Черно море. Но не заради намаляване на запасите, а заради неотложни ремонти по далекопроводите от Каспийско море. В следствие на което се очаква повишение на цената на петрола на международните пазари 2. вярно в, че се планират разработване на нови технологии за добив. както с други предизвикателства, така и с това ще се справят. Бойкотът от сътрудничество ще доведе до самостоятелност

81

Анонимен

преди 2 години

Прочетох 7 от последните коментари- три от тях бяха написани от един и същи проруски драскач! В тях имаше една и съща теза, с едни и същи думи, леко перефразирано!Но простено е- човек с такова образование и интелект с това разполага, за да плюе по истината и да защитава интереса на озверелите ***, които му хвърлят по някоя огризка! Замисли се, какъв пример даваш на децата си, и те ще станат като теб- предатели!

80

Бил в Матушката

преди 2 години

Ако разкошната мизерия в Рассия се счита за еволюция, то държавата директно е улезнала в комунистическо. Възхваляващите Рассия явно са били там по времето на СеСеСеРетата.

79

Нощен ястреб

преди 2 години

До Пепи90. Ами ти само искаш бе Пепи. Искам това, искам онова. То само с искам не става. Той и Путин иска Само Украйна (за сега само), *** кво от това? И аз искам да съм 13 син на Рокфелер, ама не съм. Искам и мога са две различни неща-като европеец, какъвто твърдиш че си, би трябвало да го знаеш.

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 Щото не си видял руската мизерия извън милионните градове, затова плещиш много.

77

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Повече от 80% пшеница отива за направата на водка. Те затова са водещи в света, както са и логично водещи в алкохолизацията и направата на домашен самагон, който не се отчита от преброителите на лакохола в класацията.

76

Golodomor

преди 2 години

Ква пшеница да сеят? Те картошките им са на привършване и вече Паганини свири из стомасите на Блядская.