49

ами

преди 2 години

***,значи едни 40 млн. за това, че не са си сложили препарата,бъркат сметките на страна с население 1,5 млрд...А друга откачена страна по отношение на ваксини-Австралия са с 95% покритие.Означава ли пак че "лошите" 5% бъркат здравето на цяла Австралия,защото там никога не е спирал вируса,при условие че за 2 г. повече от година и половина живяха като затворници по домовете си с комендантски час?!? Спрете се бе хора да търсите под вола теле,ваксината доказа че няма силата да спира това чудо,basta

48

Чоко

преди 2 години

Тъкмо си помислих, че забравиха за Ковида и хоп нова статия. В Китай при 20-30 заразени затварят 9 милионен град. При нас за близо 2000 на ден би трябвало да хлопнат капаците на държавата и да ни държат вкъщи на хранилка.

47

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКакво ни интересува най-бедната страна в Европа с какво я заливат. Кажи нещо за България.

46

оозз

преди 2 години

Абе сега ако се намерят данни , че америкосите са го разработвали в лабораториите подобни на тези в Украйна ще видим кой ще го объркат та дори побъркат

45

Анонимен

преди 2 години

Никакъв вирус не може да отмине, когато СЗО и цялата здравна система са доволни от съществуването на "безсимптомно болни", което се открива с някакъв тест. А пък с болно гърло се оказва всеки поне веднъж годишно и ето възможност да го пращат винаги на тест. Радост, радост, радост, възможност час по-скоро да стигнат до МАРС. Ставаш сутрин и се питаш "А бе днес не ме ли боли гърло?". Очаквам скоро да спуснат анкета "Поддържате ли КОВИД"

44

Агенция ПИКня

преди 2 години

Бурсука от Банкя пресече границата на зелено. Бяга от правосъдие - остави пешките си да го бранят, като пушечно месо. Боевете при Банкя приключиха скоропостижно - сгъвайте цирка.

43

Абе

преди 2 години

Щом Емил Димитров предприе действия за преминаване в ПП, значи ГЕРБ наистина отекоха в канализацията - Ревизоро е политическия компас на България.

42

Хаха

преди 2 години

*** как бе, другарите комунисти нали вече победиха вируса, и то цели два пъти, даже парад направиха за това !!

41

Анонимен

преди 2 години

С две думи на всякаде я обърка Китай.

40

Анонимен

преди 2 години

Сбъркали те.Така сбъркаха,че свалиха Тръмп с ковид.Измамата стана възможна чрез изборите по пощата.И сега се правят на умрели лисици.Мошеници.

39

Живко от Варна

преди 2 години

Защо НЯКОИ ХОРА искат аз да бъда цял живот САМ ?!Поради какви причини са правили истински и старателни манипулации върху моята ИСТИНСКА съдба ?

38

По-далече от Азия

преди 2 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

37

ПорЦелан

преди 2 години

Това се нарича братска помощ. Въведоха локдаун точно там където се правят платки и части за автомобили и други. САЩ и Германия затъват още повече. Леко небрежно ембарго. :)

36

Емил Ревизоро

преди 2 години

До дни Емил Димитров ще се присъедини към ПП. За ГЕРБ остава да му платят сметката :) :) :)

35

Ергена

преди 2 години

ЧЕТВЪРТЪК Е БЛИЗО! :) :) :)

34

Хахаха

преди 2 години

И да пукнат 100 милиона китайчета, няма да е голяма загуба за тях. Да ги затварят по домовете им и да носят противогази като излизат.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Сбъркаха че не взривиха с ракети ,биолабораториите на Пентагона в Казахстан ,Грузия

32

Demonaz

преди 2 години

Медицински комунисти! Чайника е опитно поле за комунизъм 2.0 в цял свят. Ама тука бълнуват за ковиди,"фашизъм" и подобни безумия. Смърт на маотистите от азия.

31

Анонимен

преди 2 години

60% от азиатците са напълно устойчиви и на най-страшните вируси заради генетичното си наследство. Естественият подбор в миналото е осигурявал оцеляването на хората със силен имунитет. И у нас има доста хора дето изкараха коронавируса на крак. Просто имат силни гени и имунитет.

30

Анонимен

преди 2 години

А, налазихте ли трроловете :) Да не свършва войната в Украйна, та се върнахте на ковида :)