194

Анонимен

преди 2 години

Президентът на САЩ не знае дали е жив и се търкаля по стълбите, вие питате за командващия руските войски в Украйна. Гледайте Джо Деменцията и си правете сметката какви същества са надолу по вертикала

193

Анонимен

преди 2 години

bulgaria da plasta samoletnite bileti na ukrainskite bejanci do usa i uk v znak na bratska pomost i solidarnost. niama nujda eu da dava pari na bg za bejancite. dostatachno e vednaga eu, usa, uk da vzema s samoleti i da transportura bejancite, da se griji za tiah v usa, eu, uk.

192

Бако

преди 2 години

"Разузнаването на САЩ все още не знае кой е командващия на войната в Украйна". Нямам повече въпроси!

191

Putia

преди 2 години

е командира! То е ясно! Командва от голямата бяла маса. В държава от 150 милиона, няма друг! Незаменим...руските гении нямат равни

190

HeinrichHimmler

преди 2 години

Това, че САЩ не знаят кой е главнокомандващ, не значи, че такъв човек не е с опит и с умения. По-скоро значи че разузнаването на САЩ не може да открие нищо! Палячовци! Докога цяла Европа ще се дупи на трилиардните длъжници от САЩ ?

189

Двойна победа

преди 2 години

Със 'застоя' освен качествено изчистване на неонацистката зараза, ще се спомине и зарзаноболната запдна демокрация която години наред е на ситеми от страните - донори на ресурси.

188

И НЕ СЕ НАУЧИХА!

преди 2 години

Американците - четете историята! Ето какво казва Бисмарк по случая: "Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат."

187

Кина

преди 2 години

До кампания в застой Неща като отвличане на вниманието докато примката се плете неусетно около шията ...

186

Леле

преди 2 години

Тъжно е колко много хора са си продали душичките за да слагат плюсчета и минусчета в полза на Русия по сайтовете ...Ако е възможно Путин да си ги натовари на Уазките и да си ги прибере.

185

кампания в застой

преди 2 години

Всеки коментира как Русия не може да помръдне, колко слабо са организирани бригадите им и какви семейни проблеми имат, но... докато това "застояване" продължава световната икономическа криза се задълбочава. По този въпрос не виждам статии и научни трудове да се пишат. Вместо това четем за ***, за образцовата демокрация в Украйна и Руската импотентност.

184

Анонимен

преди 2 години

кофти разузнаване, нормално да нямат никаква информация

183

Анонимен

преди 2 години

255 ,като се събуди отвит ли беше?Сън сънува тази пролет,тази ясна нощ-ха,ха,,,,

182

до 249

преди 2 години

Това на игрите на компютъра ли го видя?Я избърши цифката си от клавиатурата и сядай да си учиш уроците,***!

181

Анонимен

преди 2 години

На 9-ти май украински парад на победата в масква, а путин се полюшва овесен на някой мост.

180

Алекс

преди 2 години

И Русия не знае.Руската армия прилича на квартална банда тръгнала на юруш да се бие в съседния квартал.По принцип в руска кратуна трудно протича някаква мисъл,а във военна такава е мисия невъзможна.

179

До всички копейки

преди 2 години

Като се оплаквате толкова много от запада що не идете в Русия. Тази огромна територия, където ще можете да си мизерствате щастливи?

178

Анонимен

преди 2 години

"Рядкост е военен генерал да бъде убит в битка", казват гендърите, съдейки по своята гендърска практика. Рядкост е военен генерал да бъде забелязан в маршируващите колони на военен парад на победата, но това в Русия е практика от 20 години.

177

А ти

преди 2 години

До азА вие копейките що не идете в любимата ви Русия? Ааа там не ви харесвало, така ли?

176

Анонимен

преди 2 години

Врагът никога не трябва да бъде подценяван.

175

Анонимен

преди 2 години

Главния командир на Русия в Украйна е Путин, но той в момента е в противоатомното скривалище в Урал град Уфа. Проблем му е че не всички заповеди от бункера достигат безпроблемно до войските му в Украйна. Гадните американци му блокират секретните линии и е принуден да ползва не секретни. Това е причината толкова руски генерали да дадат фира. Не можейки да чуе височайшата заповед от Путин на личния си телефон в бронираната машина генерала излиза навън и снайпера го отстрелва.