7

Лойко

преди 2 години

Върнахме си България.Смях в залата. Той Доган ефенди се шири в замъка палат,а те обикалят на 5 квадрата каменяк и разнасят байряци. Да им се чудиш на акъла. Жалка картинка,а е изкарваме велико събитие.Българска работа!

6

Кънчо

преди 2 години

До 4И аз искам съд и затвор за кирчо и гриндърите за бездействието им спрямо бг народа. Нищо не се прави за подобряване на живота и покупателната способност на българите, а само се правят пр акцийки. ОСТАВКА

5

Анонимен

преди 2 години

Ицо и Шишкавия веднага да отиват да плажуват и да се потапят.Достатъжно е да са под вода за около 10 минути. Да взимат и Кики и Кокорчо ако искат.

4

Чичо

преди 2 години

Ристо мореплавателя ,пак ще яхне ,,кораба" и ще развее знамето !......Чудят се какви панделки да извадят от гз си ,вместо да сторят нещо за тази държава ! А пуберите-,,умници"се забавляват в социалните мрежи с инфантилните управляващи!

3

До 3

преди 2 години

А педишните прокурори пипнаха ли Гечев и Виденов? Или най големите крадци от тройната коалиция? Явно си малък и не знаеш по времето на Татарчев и Филчев каква безнаказана корупция беше! Или по най крадливата тройна коалиция !!Ееех дечурлига наивни....!!!

2

Анонимен

преди 2 години

ама как така незаконна, всички спяха и събираха подкупи и сега изведнъж незаконна. Съд и присъда както за тези които не са си свършили работата така и за този на който е направена стената. СЪД И ЗАТВОР ИСКАМ

1

ТО ТАМ

преди 2 години

ВСИЧКО Е НЕ ЗАКОННО. ЗАЩОТО ЕЗКУПИНО С ПАРИ КРАДЕНИ ОТ НАРОДА. ВСИЧКО 32 ГОДИНИ БЕШЕ ФАЛШ. И СМЕ НАЙ БЕДНИ БОЛНИ И КОРУМПИРАНИТЕ В НАШИЯТ СВЯТ.