224

ВЕРНИЯТ ПЪТ

преди 2 години

!!!СЛАВА РУСИЯ!!! ЕДНА Е СИЛАТА , ЕДИН Е БРАТСКИЯ НАРОД!!!

223

yoga707

преди 2 години

Моля за извинение -До Гост- се отнася предният ми пост.

222

yoga707

преди 2 години

.... не те слуша главата: Сигурно канадци, европейци и амери отбраняваха Сталинград с 150 гр хляб на ден и чаша водка? Сигурно горните се биха в Курската битка? А кой рева на ЙВ Сталин когато в Ардените швабите ги подпукаха? Да, пращаха Фащ помощ, но СССР си я плати със злато. Не се излагай, умен човек си.

221

Анонимен

преди 2 години

до 303-- Ами лошо кинжалче бе. открива бункера на сума ти метри под земята и изпраща обитателите да летят над земята.

220

Анонимен

преди 2 години

285--МАЙ ТИ НЕ ДИ УЧИЛ ИСТОРИЯ..-ПОЧТИ ЦЯЛА ЕВРОПА Е БИЛА ПОДВЛАСТНА НА ХИТЛЕР.ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА ВЪВ ЕВРОПА Е РАБОТИЛА ЗА НЕГО.

219

Нощен ястреб

преди 2 години

Абе защо тези кинжал като са толкова бързи и не уязвими се виждат заснети с камера как си летят, и защо до сега руснаците спаха а не ги ползваха при положение че с едва ли не 10 кинжала могат да превземат света или поне Украйна. Този кинжал дене се окаже накрая обикновен на ножка:) А и американците не изглеждат особено притеснени от него. Поредната руска легенда целяща да плаши гаргите.

218

Анонимен

преди 2 години

296--верно, половин УССР вече я няма вече се казва Русия.

217

Анонимен

преди 2 години

ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖ ПО РУСКАТА "РОССИЯ 24"- КАК БАНДЕРОВЦИ БЯГАТ ОТ МАРИОПУЛ ПРЕОБЛЕЧЕНИ КАТО ЦИВИЛНИ. РУСНАЦИТЕ ГИ ЛОВЯТ СЪБЛИЧАТ ГИ ДО КРЪСТА И ЛЪСВАТ ТАТУИРОВКИТЕ. ЕДНИ ПЪК СЕ ПРЕОБЛЕКЛИ КАТО ЖЕНИ СЕДЯТ ВЪВ КОЛА,ИЗМЪКНАХА ГИ И ТЯХ. НЯМА ВЕЧЕ МАРИОПУЛ.ЗЕЛЕНСКИ Е ИЗБЯГАЛ ВЪВ СЛОВЕНИЯ. УБИЕЦЪТ НА НЕВИННИ ЖЕНИ И ДЕЦА ПАК ЩЕ ГО НАМЕРЯТ ,ИЛИ КАТО ХИТЛЕР .

216

Анонимен

преди 2 години

Зелената кратуна наркоман е избягал във Словакия. Унгарците са засекли самолет излетял от Украйна. Съпроводили са го във посока Словакия. Пише " НЕЙНДЕТИФИЦИРАН".

215

Анонимен

преди 2 години

ВЕЛИК ПУТИН. ЩОМ ПРОПИЩЯХА ДЖЕНДЪРИЯТА, ЗНАЧИ ТОВА Е ПЪТЯ.СЪС КИНЖАЛЧЕТАТА ПО 200-300 УКЪРЧЕТА НА КУП ЩЕ ХВАЩАТ ПЪТЯ КЪМ СВЕТИ ПЕТЪР .

214

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Може ли и един "Кинжал" в домът на евреинът Макрон,който поразително прилича на евреинът Навални? И без друго прося от мизерия ,за да се нахраня в "солидарна" еврейска Франция,та поне да имам мотивация,че да поживея,докато поднеса поне едно цвете на гроба на Майка си.Да,истината е ,че вече няма французи. Всичкото това мърдащо безцелно нещо на територията на някогашна Велика Галия е сефардо-шкенсзко му.тuрало лаuно. Девет години страдам и никой не ми помогна дори за подслон ! Искам Руски бомби!

213

Анонимен

преди 2 години

Те пристигат в Париж по различни пътища - през Полша, Молдова, Румъния, Словакия и Унгария . . . . . . . . . . Питам неграмотната авторка, откога Полша, Молдова, Румъния, Словакия и Унгария има обща граница с Франция? Откъде ги вземате такива гениални географи. . . чки в редакциятя бе?

212

Анонимен

преди 2 години

Свършиха другите и почнаха с тези. Но и тези ще свършат... А тези са доста по-скъпи от другите.Май ще започнат да продават златото...

211

Анонимен

преди 2 години

украинизацията на ЕС тече с пълна сила. кой не скача е москал и слава ухани както каза другарката нанси пелоси.

210

Равнопосавеност

преди 2 години

Ние сме постоянни в политиката си - първа световна сме с Германия и губим, втора световна сме с Германия и губим и сега демонстративно сме с Германия... досетете се. Въпроса е колко трябва да си обратното на острото, че да повтаряш една и съща грешка до откат??? Само искам да напомня за народната любов сполетяла управниците ни след загубата, може да помогне при взимането на решенията от сегашните, че снежни топки са си невинна зимна закачка...

209

Qanon

преди 2 години

щатите тия войни ги планират и изпълняват по един и същи начин навсяъде по света. то е толкова очеизвадно вече, че няма на къде повече!

208

читател

преди 2 години

Браво, Днес, цитирате ни какво е казала Комсомольская правда за писаното от Ди Велт. За по сигурно, да не сбъркате

207

Анонимен

преди 2 години

А,споко бе!Те Кинжалите са само анимация,Нъл тъй беше?!Анимация,ама да не си на мястото на удара и!Колкото до "историка" Гост-брато,от къде си я учил тая твоята история бе?!Учебниците да не са писани в кравария?А,познах ли?

206

Гост

преди 2 години

Роби, ако те мързи да си умен, пиши в Гутъл БВП Русия. И други БВП-та.

205

Гост

преди 2 години

Роби, набили германците, а? Ама нямаше да могат, ако цяла Европа, Канада, САЩ и т.н. не се бяха вдигнали. Тая част не си я учил по история в осми клас, а мразиш да се информираш. Накратко - инжекция на днешна стойност 300 милиарда долара получиха само от Щатите, за да могат да се бият в гърдите как са спечелили войната. Защото и тогава, както и сега, нямаха икономика.