42

Ммм... да

преди 2 години

Да си поръчаш жив инкубатор за дете срещу пари е отвратително. Има толкова изоставени деца по света, на които можеш да осигуриш дом и грижи, вместо да използваш бедни жени в тази срамна търговия.

41

Аха

преди 2 години

Украйна узакони търговията с деца, като разреши на украинките да дават утробите си под наем, сега и техните проблеми ли да мислим. Единствено жалко за децата,възрастните каквото търсили - намерили.

40

Анонимен

преди 2 години

"На края да не излезе че Русия е разтурила стършеловото гнездо?!"==>>За търговията с деца, не новородени, вече излезе - през балтийските страни към Норвегия.Литовски журналист официално говори за тези деца които са наводнили Литва. На сайта на Михаил Хазин в ютюб има интервю, който не вярва да гледа.

39

До ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

"Нека не се забравят и 17-те американски лаборатории,"==>>В последния си брифинг Лавров говори за 30 лаборатории открити на територията на Украйна. За сега.Виктория Нуланд потвърди,че има такива американски лаборатории и работят с украинците за премахването им за да не попадне информацията у руснаците.Представете си какви са рисковете от това унищожаване на бърза ръка и то от украинци - ако сега не пламне истинска епидемия в Европа,както се разщъкаха навсякъде,ще сме големи късметлии.

38

Анонимен

преди 2 години

Надявам се че купувачите са отглеждали сурогатните деца, а не са ги ползвали за органи.

37

ПОТРЕС

преди 2 години

БАСИ скапаната статия! как може да наричаш жената сурогат??? Тези украинци са паднали толкова ниско, че няма накъде повече. Явно Бог ги наказва за деянията им. Как ще имаш 3 деца и ще си бременна с 4то, което законно ще продадеш? Какво обясняваш на другите 3??? И тях ли подготвяш за тази съдба? А тази статия какво цели? Да им съчувстваме ли? Русия им разваля бизнеса с бебета?

36

Fallschirmspringer

преди 2 години

Янките тестваха секретни вируси, патогени и лекарства върху войниците от въоръжените сили на Украйна. Много от тях загинаха.Посолството на САЩ в Украйна премахна от своя уебсайт всичките документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в Украйна. Става дума за мрежа от секретни биолаборатории, управлявани от САЩ. Това съобщи ресурсът Strange Sounds с думите: Нещо подозрително се случва.

35

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

До Анонимен 39/"Сурогатни деца?! Хора, осъзнавате ли каква лаборатория е била Украйна?/.Нека не се забравят и 17-те американски лаборатории,които работеха с различни видове патогени и провеждаха опит с живи хора,които нямаха никакви права да търсят обезщетение при инвалидизиране,а техните наследници при смърт на потърпевшият.Тези лаборатории не са попадали под юрисдикцията на Украйна

34

Анонимен

преди 2 години

Познайте колко от тия деца са за чужди граждани! Егати отврата е тая Украйна! Ако войната продължи още малко кой знае какви опити ще излязат на яве. На края да не излезе че Русия е разтурила стършеловото гнездо?! Всяка асоциация с една книга от поредицата Милениум не е е хич случайна!

33

Анонимен

преди 2 години

Сурогатни деца?! Хора, осъзнавате ли каква лаборатория е била Украйна? За това ли запада я пази така? Всичко, което е било забранено или не чак толкова одобрено от западното законодателство излиза че се е правило в Украйна. Само че с тия лаборатории Украйна никога няма да стане член на ЕС. Да им го бяха казали, вместо сега да им дават оръжие, че да пазят лабораториите си.

32

Анонимен

преди 2 години

За пореден път преводът на статията е безумен.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32Бедните държави, които позволяват сурогатството, фаворизират експлоатацията на собствените си гражданки.

30

Анонимен

преди 2 години

Украйна се оказа, че има проблем с правата на полово определение. Не пускат тран-сдж-ендърите да напускат Украйна, защото последните твърдят, че са жени, а украинците ги смятат за мъже и искат да ги мобилизират в армията. Не знам докога запада ще гледа равнодушно на това безобразие, поне един ге-йпарад да бяха спретнали в знак на протест.

29

Анонимен

преди 2 години

Такива неща в цивилизираната Европа няма, защото са забранени, пример Германия! *** неграмотничка написала т.е. преписала, не може една дума да напише без граматична грешка! Просто дотолкова и стигат знанията, ако неграмотността се брои за знание! Просто не мога да разбера тази редакция!

28

отСиднейАвстралия

преди 2 години

Статията е някаква несвързана салата. Ту говори в трето лице, ту в първо. Войник разглежда изгоряла кола?!? Това в каква връзка с следващия текст е? Или автора е получил внезапно халюцигено видение за някакъв войник, и ей така го е пляснал в средата на статията без никаква връзка с следващото изречение. А това накрая че майката се "разпаднала" не мога да си представя какъв е процеса на разпадане на въпросната жена???

27

Анонимен

преди 2 години

Няма сурогатни деца, ***. Сурогат си ти, някакво подобие на журналист. Публикацията ти е отвратителна. Не става дума за това, че е преписана от Дойче Веле (също сурогатна медия), нито за нескопосания превод. Става дума за заиграването със страданието на хората и за внушенията, които се опитваш да правиш. Само психопат може да си сложи името под такава "публикация".Прочети още на: https://dnes.bg/voinata-v-ukraina/2022/03/23/kakvo-se-sluchva-sys-stoticite-surogatni-deca-v-ukraina.524187

26

Анонимен

преди 2 години

Понеже съм говорила с такава агенция, общата сума която се плаща е към 50 000 евро. С оплождане инвитро и правно съдействие. Без тестовете по време на бременността. Е за 50 000 евро все пък можеха да изведат бременните от Украйна. Само че не искат, защото ако бебето се роди навън, няма как да отиде при биологичните си родители освен чрез признаване от бащата. И никога майка му няма да е биологичната според акта за раждане. *** е, че Европа се ползва от сурогатните украинки, но не го узаконява

25

Анонимен

преди 2 години

Търговия с орган. Доста доходно е. А хохлите имат нужда от пари да финансират наемниците от Азов и Айдар.

24

Анонимен

преди 2 години

Същото, което се случваше ис хилядите деца в Ирак, Либия, Сирия, Сърбия и Донецк.

23

Нели,Нели

преди 2 години

Тя се грижела за бебетата, докато ги доставяла на родителите им на границата. Това се случва преди седмица. Оттогава Настя не се е чувала с родителите.Не толкова трудно да пооформиш малко текста,да не е една гаща плява.Търговията с деца е законен бизнес в Украйна,отвратително е .