370

Анонимен

преди 2 години

какво се притеснява, нали руската армия ще умре от глад до няколко дни.

369

Анонимен

преди 2 години

Че кой е той, та ще смята че е необходимо да се срещне с Путин. Смехории.

368

ММ

преди 2 години

Европолитиците и писарушките да отговорят ; Защо отношението към укр. бежанци е различно отова към арабските .има ли проява ная расизм с който се борят .2 Вие не разбрахте ли че САЩ би подлага динена *** да се подхлъзнете .а теще вирят глава 3 Защо като бомбандираха Сърбия Европа мълчеше като беше до главата ни.Големият Буров е казал =Винаги когато сме били с РУСИЯ сме били добре и ДЕ ГОЛ е казал да се сътрудничи с Русия.Тия американци къде не са се месили но като има близогъсци

367

Анонимен

преди 2 години

Не бързай толкоз , зеленушко, щото Путин така или иначе ще те срещне , искаш - не искаш ! Но пък може да остави това удоволствие на Kagupoв ...

366

Бобу

преди 2 години

От къде на къде този Зеления ще казва кой какво да прави. Тези хора ептен изтрещяха!!!!!!!!

365

Анонимен

преди 2 години

Зеленски спри белото щото ставаш смешен ! Срам не срам сваляй *** и при Путин...после искай убежище в САЩ !

364

Протестиращ

преди 2 години

Мндаааа май май трябва Възраждане да оправя кашата на Просто Киро !

363

аз

преди 2 години

Кое не му е ясно на Зеленски? Путин му каза ясно - признаване на Донецка и Логанска републики. Признаване на Крим.

362

Въпроска ?

преди 2 години

Защо някой от многоуважаваните български психиатри и психолози не направят психопортрет на лицето от снимката ?! Защо не анализират погледа му , призивите и изкзванията му ?

361

антифа

преди 2 години

Ликвидиран е главатаря на "азов" Артем Мураховский.

360

Не че нещо

преди 2 години

Ама кой точно си ТИ, че да обричаш детето ми на глад и студ, че да отказвам енерго-ресурси от Русия??? С какво съм ти длъжен АЗ на ТЕБ ????

359

Щирлиц

преди 2 години

Може да се срещнете в дома на профсъюзите насред Одеса.После може и да те разстрелят.

358

Анонимен

преди 2 години

Сбъркали те.Китайски мошеници!Тъй сбъркаха,че свалиха Тръмп с ковид,защото можеше да се гласува масово по пощата и измамата стана възможна.Сега се правят също на умрели лисици.

357

Анонимен

преди 2 години

До Предадохте Европа? Индия да е влезла в съюз с ВБр, Австралия , Нова Зеландия? На север от нея е Китай, който претендира за първа световна сила и техническото и военното му ниво е много по-високо от нейното. До преди 15-на години тя беше във военно сътрудничество с Русия, но с Китай отношенията й не са цветущи, същевременно САЩ търси военни бази в Южнокитайско море и се разбраха с Индия. Да разчита на военен съюз с Астралия - fake news!

356

Анонимен

преди 2 години

Аналогично на Урсула разсъждава и премиерът Петков: можем да бавим нещата до края на годината по договора с Газпром, дотогава ще намерим търговец за заобикаляне на руснаците.Проблемът за закупуване на малки количества газ е по-труден, защото търговците търгуват на едро. Германия като види зор ще отвори Северен поток-2, Полша ще се свърже към нея, Румъния - към Унгария, а за нас остава Турция, т.е. Русия и 1/3 Азербайджан.Г-н Петков, раздвижете си навреме мозъка или потягайте куфарите към Канада.

355

Анонимен

преди 2 години

Осем години търпяха руснаците правокациите и предизвикателствата на проститутките.Определено ще бъдат отвъдени бандеровците.

354

Анонимен

преди 2 години

Този актьор е изкрейзил. The very old Daddy може да спре всички валутни операции на САЩ с Русия, защото износът от нея към САЩ е 2%, но ЕС има оживена търговия с Русия и тя основно изнася горива и суровини, с които евространите започват прозводствените процеси, хранят се, топлят се и осигуряват гориво за стотици милиони коли - лични и обществен транспорт. Оставете Урсула Лайен - тя има мания на fuhrer , разсъждавайте прагматично.

353

и те така

преди 2 години

"Вярвам, че без тази среща е невъзможно да разберем напълно какво би накарало Русия да сложи край на войната":Тц, тц, значи Зеленски не разбира? Путин 500 пъти каза за последните 8 години Украйна да не влиза в НАТО и просто да стои неутрална и да спре да бомби хората в Донбас и да ги остави намира. Обаче Зельо и ко. както винаги не разбрали. Между другото защо ти е среща с Путин? Нали мачкахте и печелехте войната, другата седмица влизате в Москва.

352

;

преди 2 години

Ако руснаците искаха да ги унищожат, щяха да ги подкарат със системите за залпов огън - Солнцепек, Град, Ураган ... и вече Украйна щеше да е пепел.

351

Дедовия

преди 2 години

С това доставяне на оръжие запада унищожава Украйна!