60

баба мара

преди 2 години

заминаваите да се биете в украина и не говорете прос-то-тии по медиите никои не вивярва българия е в нато и ес без референдум което е фатална грешка пъленнеутралитет 25 дни зеленски събира оръжие вместо да седне на масата за преговоритои съсипа държавата и народа си които се води по ам акъл това постига

59

анонимен

преди 2 години

и ние ще бъдем първата и последната държава подкрепила Украйна - отново ще станем за смях и ще покажем неграмотност

58

Darth shadow

преди 2 години

евросъюза е отдавна е хвърлил Украйна на вълците и няма да помогне, защото това струва пари, каквито в ес няма също така нито ес, нито нато ще влезне Украйна дъртата урсула само лъже, войските на нато в Украйна е блян и мираж в пустинята.. Европа не е заинтересована в кофликт с Русия, защо ли сете се сами. И още нещо да сте видели някой политик да завърта кранчето на газопровода, няма и да видите защото само лъжат..

57

Анонимен

преди 2 години

Лицемерният страхливец Илия Лазаров да не се крие зад другите. Да взима лично пушката и да ходи да подкрепя. Никой не го спира, но АЗ Украйна НЯМА да подкрепям!

56

Анонимен

преди 2 години

До Някой си - Не мисли че си сам ,в България има много безмозъчни същества .

55

П-к Ржевски

преди 2 години

До Анонимена ти бе европенделгейзер нещастен, ще те питам, след като Русия размаже НАТО като прясно из *** н фе ка лии, какво ще плямпааааш тогава.

54

Харакуро Надърваки

преди 2 години

До Анонимен 64. Само че украинските гранични войски масово се предават на руснаците и дезертират на руска територия. Така че тоя ген.Сергей Демиденко да вземе да се гръмне, преди да са го гръмнали.

53

Информирано и с акъл

преди 2 години

Вън НАТО от България!!! Америка е зло за целия свят. Те са тези, които запалиха тази поредна война. Нещата вървят по американския план

52

Някой си

преди 2 години

Тоя глу пак да отива да им помага! Аз съм за Русия в тази война! Укрите си го заслужават - здраво интраанално проникване!

51

Пейо

преди 2 години

Държавата не може да разполага с живота ми !

50

Анонимен

преди 2 години

Командващият на граничните войски на Украйна, ген.Сергей Демиденко се закани да убива руски деца, жени и старци.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 На русофилите неслучайно "фолкклора" ви е от мутренските времена: вие сте застинали в тях като личности и като равитие. Това са ви и детските години, в повечето случаи. Чак ми става жал, че не сте имали възможност да разберете какво подкрепяте всъщност, но той Пуитн сега ви го показва нагледно в Русия: политически убийства и преследвания, тотална пропаганда, нападение над суверенни нации, цялостен фашистки режим, принудително отвеждане на хора в робство и т.н.

48

Анонимен

преди 2 години

"НАТО е като лепенките навремето на СИК и ВИС, които ни пазеха." браво се дедек, ти се сети. А САЩ са като едно време мутрите дето еваха чалгапевиците след участие.

47

Американски Миг-29

преди 2 години

Американците имат 21 броя МИГ29 купени преди няколко години от Молдова. Напълно боеготовни машини. Защо краварите не дадат техните самолети на укрите, а изнудват бедните държави от източна Европа. Май, не е заради даването, а за включването на още една държава в активна война срещу Русия.

46

Ханзел

преди 2 години

Браво бе! Тоя ми хареса.... ти да видиш! ИмАло ора с акъл.

45

Анонимен

преди 2 години

До Gn nikoiОбаче сравнението с ВИС и СИК е много точно. :) Хубава държава си имаш, гледам имаш и турско малцинство, представи си какво ще стане, ако някой вземе да го въоражава, да не вземе като с албанците в Косово, а? Сигурен ли си, че нямаш нужда някой да те пази от нас?

44

Анонимен

преди 2 години

Страхливците и подлеците говорят от името на всички.

43

Анонимен

преди 2 години

Никаква подкрепа за украйна. Да върви където сами си искаха укрите - в разпадащия се ес. Въпросът е ние да се измъкнем по-скоро, че кризата ще е по-жестока от 1991ва година

42

Анонимен

преди 2 години

Най-интересното в тоя свят е, че под лъскавите опаковки на запада се крие едно голямо ла Y но ! Изкуствен свят с изкуствени хора, с изкуствени усмивки, с изкуствени демократични ценности, с изкуствени пари без покритие... Лицемерието е върховна ценност на егоистичните западни лакеи на дявола. С усмивка те вкарват в затвор, с усмивка убиват диктатори, които дори такива си остават хора.(Хилари Клинтън за Кадафи: We Came, We Saw, He Died). Като видите как се радва въпросната за нечия смърт ще разберете що за хора са !

41

сценарий

преди 2 години

Ако предоставим комплекси С-300 или самолети, Русия моментално ще спре всички суровини, нефт и газ за България и ще ни заплаши с война. Дори да не се стигне до никаква война, абсолютно всички външни инвеститори и дипломатически мисии ще се изнесат по най-бързия начин както стана с Украйна преди 2 месеца. Ще останем дори без хранителните вериги. Следват, рязко падане цените на имотите и последващи банкови фалити както през 1997г. Хиперинфлация и срив на икономиката - като начало.