33

Анонимен

преди 2 години

....Чужденецът, на когото е предоставен статут на бежанец, е лице, получило международна закрила....каква друга ''международна закрила''иска украйнката Наталия от видеото не ми стана ясно.Тя първо е със статут на бежанец.

32

Анонимен

преди 2 години

Бежанци са само в граничните на Украйна държави...

31

Що се към морето

преди 2 години

Ги тегли?

30

Анонимен

преди 2 години

Добре де! Отново ли ние ще плащаме за американската политика. То не бе "арабската пролет", то не бе Либия, Ирак, Сирия, Афганистан. Сега и Украйна. А заради войната Русия и Украйна няма да доставят пшеница и слънчоглед. В Африка се очаква глад и Европа я чака нова вълна. Байдън иска да се спре купуването на руски газ и нефт, щото той ползва само някакви си 3%. Но не спира купуването на обогатен уран от Русия, щото американскит атомни централи ще спрат! Абе с 3 думи: американски жизнени интереси.

29

Българка

преди 2 години

Толкова сме бедни,че отплението е лукс, не можем да си позволим качествена храна.Българите сме болни, без зъби, здравеопазването е лукс.За много хора и храната вече е лукс при тези страшни цени-които хвърчат с часове.Затова САМО за българския народ трябва да ни е жал.Този,който се топи като снега.Стига сме ревали за за другите, самите ние сме достатъчно за зле.Щом има излишни пари-дайте ги на обикновения българин.Ние не сме във война, НЕ искаме война.Искаме да живеем ЧОВЕШКИ !!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Путин не можа,но сега касапите с бели престилки ще им разкажат играта. Не дай си Боже да се срещнат и с минку рушвета, доайенът на мурафетчийството,не им завиждам на хорицата.

27

туз

преди 2 години

половината от тях са фшисти половината от тях са фасисти внимавайте братя българи

26

Анонимен

преди 2 години

Да се бият за родината си.

25

Един

преди 2 години

Нищо не прави правителството защото така им е заповядано, даже пращат автобуси още да докарат, нали сме богати, ако здравноосигурен българин си счупи ръката си плаща, не го питат откъде ги взема, плаща се и за раждане, и потребителски такси за всеки кабинет и изследване за които те пратят, даже за мед.бешежки за учениците се плаща,част от изследванията не да поети от здр.када и пак трябва да си платиш, да не забравим лечението на зъби, има ли за българите,а предате.ли

24

Анонимен

преди 2 години

Байдън,Путин да плащат общо понеж Путин викал,че Байдън е виновен щот настройвал украинците с братския народ руси част от украинците и други руси управлявани от него с/у него,че повече украинци и руси ги подвел нацисти да се пишат и таквиз да ги управляват,че намира още от тях да им вкарва зарад коит още продължава войната,а Байдън викал,че Путин е виновен понеж настройвал другите украинци руси и въобще русите с/у него,екипа му тогаз още от 2014г. и сега след кат с предните се разбирал идрално.

23

мак

преди 2 години

Как така имат право да избират, какво статут да им даде България? Това е прекалено. Вече започват претенции и изисквания, ама като се държат с тях като с божества, те се възползват. Очаквам да хукнат да си оправят здравето, нали всичко им е безплатно, та ще са здрави когато решат да отидат в западна Европа. Време е правителството да преосмисли миграционна политика, иначе нищо добро не ни чака.

22

123

преди 2 години

И ние не разполагаме с тези пари, без да сме бежанци. Жалкарска работа ....

21

123

преди 2 години

Драйфа ми се от всички! "Безплатна" операция, "безплатен" консуматив за 2000 лева? Да си се оперират в Украйна! Тук на никой не му заплащат " безплатното здравеопазване", въпреки, че си плаща цял живот - за нищо!

20

Анонимен

преди 2 години

като давате декюментите по се оглеждайте некой да не е Зелюхан, че ще стане мамси джейс. И особенно ако по цял ден не стояй по една минута потопени в тъга и тишина за загиналите да се маат. Зеленюхата им нареди минутка молчанюхане и тогава да ядът на аванта

19

Анонимен

преди 2 години

Тия са от ония дето лъжат. Който лъже - краде, Който краде и лъже - убива. Който убива - лъже и тека нанатетика и тека нанатутика.

18

Сандо

преди 2 години

това са повечето от източна и северна Украйна които слизат през Молдова и Румъния и влизат обикновенно на Дуран Кулак. И от там надолу към Варна и Бургас. Това е най-близкият маршут, затова са по морето. Ако не организира правителството да ги разнесе из цялата страна ще си и останат на морето

17

аз

преди 2 години

.....но не със статут на бежанци, а за международна закрила", каза Наталия.Това е ключе от бараката - това не са нещастни бежанци, а пак икономически мигранти.Защото ека вземат статут на беганец трябва да се останат в България, а тяхната цел е Европа. Наистина ли бягат от бомби или се ползват от ситуацията?Нещо мое съчувствие намаля.....

16

спиш ли?

преди 2 години

*** и за нас е проблем!!!

15

Шейтаня

преди 2 години

Ам оти не разширят Бусманци? Тъкмо сирийци и украинци ще направят новият матрял.

14

Анонимен

преди 2 години

До 1. Bea. Защо Бургас? . . . . . . . По решение на мутрохотелиерите, а и там има подпорна стена за птичета, което е апогей на българското архитектурно изкуство!