104

От Врат Ителен

преди 2 години

Егати помаЯра хората ги е гнус от него и е нормално да не искат да го вижтат.

103

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 119 За "Шефе, и аз обичам да се правим на луд..." ли говорите :)

102

анонимен

преди 2 години

Явно на Бойкикев и секретарката му няма да им стиска! Гешев е подготвен юрист, а тези двамката издишат и нямат аргументи за закриването на спец съда, и това ще се види от всички! Единственият им аргумент е вероятно поет ангажимент към избягалите олигарси!

101

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха 117 92 % не са нито в Сърбия, нито в Дубай. Това, че на "целия народ" в Банкя не му се вярва си е негов проблем. :)

100

Хахаха

преди 2 години

"целия бг народ".....искал..... хахахахаха кой "народ" този у Сърбия или този у Дубай?

99

Ок

преди 2 години

С детектор на лъжата и да разкаже за КТБ. Ще гледам с интерес.

98

Анонимен

преди 2 години

Що за човек трябва да си, -да виждаш, че целия народ не те иска за Гл.прокурор, -че си избран против желанието на този народ, че през целия ти мандат хората правят демонстрации против тебе, показвайки недоверие в твоята компетентност и морал- че хората са убедени , че участваш в мафиотските далавери на управляващитеИ ТИ ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА НЕ СИ ПОДАВАШ ОСТАВКАТА????ТОВА Е НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ!

97

..

преди 2 години

На мутрата тиквун палача

96

Анонимен

преди 2 години

Каскета дело за грабежа на 4 милиарда от КТБ покри та тия ли аматьори с по няколко имота по Европа ще му се опрат

95

Сандо

преди 2 години

Гешев нито има за какво нито има кой да дискурита с тебе, просто ще бъде премахната тая структура и толкоз!

94

ПроСоТо

преди 2 години

аз съм много милозлива личност...Бих могъл да призова Бога за свидетел,но...едва ли Той ще ви обърне внимание...Тук,в квартала,има едно момиче,което страда от някакво много рядко заболяване,или..от неква генетична деформация...Като я видя когато майка й /предполагам/ я извежда да се клатурка на разходката и видя ОЗАРЕНОТО й от щастие лице,просто се разплаквам...Който иска да вярва..Що се отнася до тояДЕБИЛ съсСВИНСКАТАЗУРЛА единственото ,което искам е ,да увисне колкото може по-скоро на въжето!

93

1

преди 2 години

Време е за пазарлък?!

92

Анонимен

преди 2 години

Мили деца, искам да ви кажа, че колекционирам корупционни практики от най-стари времена до сега. Обществото е изградено така, че без това явление просто няма как да бъде. Големи фирми и големи богаташи са станали такива благодарение на възможност за подкуп и измама. Повече от половината велики личности, подписали Декларацията за независимост, които хората благославят и до днес, са забогатели благодарение на гешефти и заобикаляне на закона. Няма друг начин. Лаура ви каза-фолклор. Бъдете здрави.

91

Анонимен

преди 2 години

До до 102 104 Това не е вярно, но все пак показва, че самият Вие или сте тук през тези 18 часа или сте прекарали доста време да ме следите :) За какво говори това, казвате :) Не харесвате усмивки? Да се разплачем всички, заради Вас тогава :( Кой и какъв, всъщност сте Вие и защо си мислите, че трябва да се съобразявам с Вас? :()

90

Анонимен

преди 2 години

Каскетът искаше да го охраняват 4 силови органа, защото някой щял да го убие. Отпаднаха, никой не го уби. Щеше да настава апокалипсис някакъв, ако му вземат Бюрото за защита на свидетели, което си беше присвоил. Отнеха му го, нищо не се случи. Трябваше да живее непременно в резиденция, вече не живее, никаква разлика за нас, само ни изхарчи 370 хил.лв. Не можеше да работи без мултитемпературен охладител, вече може без него. И без спец-а ще минем. Още повече, че нищо не върши.

89

Анонимен

преди 2 години

Видове спорове:- спор между мъже - дискурс...- спор между жени - диспут...- спор между мъж и жена - дебат.

88

до 102

преди 2 години

Тук в сайта сте от снощи към 23 часа и не сте излезли 18 часа ако се съди по коментарите. С тази ууусмиивка се подписвате под всеки ваш коментар. Ами попитайте хората вместо да ги контрирате! Който се интересува ще го намери. Или с други думи който търси намира.

87

Анонимен

преди 2 години

Какъв дебат, жоси ли. Или без коментар от Кьовеши и децата знят за твоята зависимост от предната власт кви дебати кви 5 лв. Щеше да домъкнеш Бож, ков кво стана или Цветан Васи, лев кво направи излизаше и беше много велик. А за нищо.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 А докладът на АДФИ къде е публикуван :)

85

пЕТъо евРото

преди 2 години

Закривайте ,тази ПАРОДИЯ!