8

В изгнание

преди 2 години

От много години не съм се прибирал в БГ и с радост и тръпка чета всеки коментар. Уви - коментарите не се променят. Хората същоДойдох като черноработник, а изкарвам повече от тукашните за половината работно време.Продавам! Продавай и ти!

7

Суверена

преди 2 години

глупости, настоящата криза е вследствие на финансовата криза от 2008 - тогава, правителствата вместо да оствят да фалират алчните банки , те ги спасиха със диво печатане на пари( те даже не са и напечатани,- само 8-9 % от всички пари са реално напечатани). На практика, кризата тогава се отложи, но не се елиминира. В резултат 10на години по-късно, инфлацията набра лавинообразна скорост. И Ковид, и войната Русия - Украйна, са за отвличане на вниманието. Да има някой друг виновен.

6

Анонимен

преди 2 години

Заплата от 50 лева не стига за нищо. 500 лева е на червено. А 5000 лева пък не дават. Само по това е ясно че тоя лъже. Коментарите незнайно как се губят на тоя сайт.

5

dmx

преди 2 години

Има излишък на желания, а не недостиг на работна ръка. И аз мога да си въобразя някаква дейност със заплати, които реално не се приемат от пазара и да я обявя за "бизнес", а неосъществените назначения за "незаети работни места".

4

Анонимен

преди 2 години

Руската чума превзема света, поляци, украинци и руснаци се разселват като *** в цивилизованият свят ръмжащи и грухтящи, наливащи се с алкохол и повръщащи и серящи навсякъде, особенно там, където никой не е cpал преди тях. Оставете ги да се избиват, дори помагайте като им давате оръжие, от тяхното сесесерското за да освободят земята от токсичното си присъствие.

3

сссс

преди 2 години

значи недостатък от 200 000 души, НЯМА да бъдат заети от бежанци... за по 800 лв /заплата.. това си го набиите там където слънце не огрява

2

????

преди 2 години

Втечнена газ от Азербайджан или от САЩ................с танкери??Вие имате ли акъл в зелените тикви............или ги носите само за украшение??

1

Руснак

преди 2 години

Втечнената газ в баки ли ще я носите или в чували???