146

Sheri

преди 2 години

ЗЕЛЕНСКИ е един голям лъжец които иска мир и играе двойна играй запада му вярва запада винаги искала да унищожи Русия и помощта на лъжеца ЗЕЛЕНСКИ пак няма да успея Европа си затваря очите пред истината което се случва Украйна номерата на украинците че руснаците убивали невинни всичко е лъжа на Украйна украинците дето служат на лъжите на Европа нали искаха Русиа да спре огъня зашто праштат оръжия и танкове Украйна зашто от всяка държава се молят да дадът бомби Европа слугува на Америка спрете

145

Анонимен

преди 2 години

Страните от където запада щели да вземат газ и петролни продукти по читави ли са от Русия и спазват ли човешките права но ме съмнява. Запада просто мрази руснаците. Според мен не искат за русначетата да има живот. Те руские се борят за място под слънцето. Може да е клише но е истина. Факт е.

144

Анонимен

преди 2 години

Толкова е глупаво и разрушително това, на което сме свидетели и съучастници. Покрай грабежа, който си устройват "великите сили", истинските ограбени ще бъдат обикновените хора. Търговията с горивата ще си върви контрабандно. Цените ще растат спекулативно, ще си преразпределят печалбите, а на нас ще ни обясняват, че трябва да сме отговорни и съпричастни, и ще затягаме колана. В името на сигурността ще ни опраскат всички и без това спорни права.Ще ни сбогуват с прехвалената си свобода. Искаме мир!

143

xoxo

преди 2 години

Който чете на английски,отворете Times of Israel и вижте реакцията на Кнеста относно тирадата на Зекленски,нацизма,Холокоста и руската военна операция..

142

Sikander

преди 2 години

Анонимен 99.Много добре знаеш че партията се извини за прекръстването на турците.Всяка мръсотия замирисва чрез време.Помниш нали?Партията нарече комунистическия режим престъпен.Но след време.Убивахме хора в Чехия.После се извинихме. Така и памперсчето на Путенчо ще замирише.Имай търпение.Рано или късно ще си потегли за дома. И толкоз.

141

xoxo

преди 2 години

Пак ли "Зеленски към..." дайте малко за ковида,поне за разнообразие

140

mm

преди 2 години

В луд свят живеем ,евреин подкрепя националисти в собствената си държава

139

Анонимен

преди 2 години

Лидерите на ЕС отговорили, че ще спонсорират само мирните оръжия на Русия. А този говори ли пред израелския парламент, както се канеше? Или го отсвириха, както се очакваше?

138

ПроСоТо

преди 2 години

"Спонсорирането" на КОЯТО И ДА Е страна в един ВОЕНЕН конфликт,е..НАЛИВАНЕ НА БЕНЗИН В ОГЪНЯ !!!!!!...Тоя добре,макар и срамно,си играе ролята..

137

ПроСоТо

преди 2 години

опят и жъ въкликна:..-Не е ли симпатяга Зеленясалия?...Вика:-"Не спонсорирайте военните оръжия на Рашата!"....Обаче с типичната си ЛУКАВОСТ е "пропуснал" да добави:-"СПОНСОРИРАЙТЕ НАШИТЕ оръжия!".....Та:-Не е ли симпатяга?!

136

сс

преди 2 години

Еми тя тръбата минава през Украйна. Като не искаш Русия да продава газ, спри я.

135

Анонимен

преди 2 години

От време на време се чудя защо украинците още не са арестували и смъкнали от власт Зеленски. После се сещам, че няма как, защото той не е в Украйна. Екранен човек.

134

Три минути тъга

преди 2 години

Когато бомбата удари Драматичния театър, Зеленески нареди всеки ден да се стои една минута в драматична поза. Когато удариха сатиричния театър- 1на минуто мълчалива комична поза, а когато бобата изпердаш стадиона, Злюхата нареди жителите на Мариопул да бягат 1а мината в зигзагови крачки, като да спират за по една драматична и и една комична минута на мълчанието

133

Гиб Мелсън

преди 2 години

В чешките медии излъчват видео с украински протестиращи срещу руските войници в Херсон. Викаха "Домой, домой" Войниците нещо им писна и почнаха да стрелят във въздуха и да хвърлят шумови гранати. Протестиращите напуснаха на бегом силно възмутени. Явно цивилните не са цел за руснаците. Просто не ги искат да им досаждат. Истинска война.

132

Мухаха

преди 2 години

Аз пък купувам много от Березката. Всеки бонбон - гвоздей в гроба на "Азов"..

131

Анонимен

преди 2 години

А леле.Случи се.Руснаците днес са предложили на азовските мариуполски войскови структури да се предадът и остават оръжието но да запазят живота си.точно както преди 80години на Паулус му е било предложено дасложи оръжието и дасе предаде на сталинградци.Паулус е отказал и от1.8 мильона 700 000 са били избити.В Марипупол са отказали и се очаква унищожаването на 30-40000 мъжаги.Но и друго се доказва. МостЛайкли еднаквостта в поведението седоказва че Паулус и неговите нацисти найвероятно са украинци

130

Анонимен

преди 2 години

Тези обръщения станаха много досадни и много на брой. На мен ми писна. Прекалени са вече. Иска да отклони вниманието от собствената си вина. Запада глупав и в много недостойна игра в ада ще гори двуличния запад.

129

Отец Тък

преди 2 години

Отговора на въпроса ти от къде направи пари Русия за нови оръжия и да ви нападне е западните пазари.Алчността на запада в момента ви унищожава пич.Русия е инструмент.Чичо Сам уж умен мъж създаде азиатският гигант и сега бере големи ядове с него.Да полудееш.

128

Анонимен

преди 2 години

Сега се вижда ясно макар че е факт от години. Това е фашистко говорене и още няколко европейски страни са се фашизирали. Те говорят за руския народ на когото дължат толкова много с презрение и имам чувството че искат да загине и просто да го няма. Искат да му заграбят богатството и да лочат безплатно газ и нефт. От парите му вече откраднали много . Запада е свикнал да живее от колонии и понеже това свърши сега грабят от Русия чрез санкции и от нас чрез недостсвени Фки, и натиск голям натиск

127

Анонимен

преди 2 години

До Щерю Сигурно сам я е изтървал, каквото е дърво.