222

Паралакс

преди 2 години

В никакъв случай да не позволяваме да се изгражда нова атомна централа в България! Има други - безопасни начини за производство на електроенергия. Няма да позволим да заплашвате здравето и живота на децата ни!

221

Чуки

преди 2 години

Необяснимо триете нещата за един цирков клоун,министър-пред...на България!ПРОСТОТО ВИНАГИ Е ПРОСТА ДЪЛЖИНА,ВЕЛИЧИНА,ДЪСКА ДАЖЕ И МИНИСТЪР!

220

Въпросче

преди 2 години

Как НИЕ /народът/ да намалим зависимостта си от Вашите простотии, господине ?

219

ЬЬЬ

преди 2 години

Всички знаем,че войната е най-голямата трагедия за хората,но действителността днес е такава.Един самозабравил се диктатор и болшинството от руснаци,които го подкрепят,но денят за възмездие е близък и всички те ще се върнат в живота си много-много години назад-в годините на недоимък,мизерия и изолация от целия разумен свят,защото Господ понякога забавя,но не забравя и това,което заслужават ще се случи. Амин!

218

Сатир

преди 2 години

простото кире, ококорчения кокорчо, ***, еколога, вицеминистърката, транспорта, дамаджаната - те такъв цирк до сега не се беше събирал! Откъде изровиха толкова много клоуни? Честито на потерпевшите.

217

Еее,

преди 2 години

"Но във всички случаи подкрепяме украинския народ. На сто процента", каза Петков" Подкрепяй ги колкото си искаш, това си е твой проблем. Само гледай да не вкараш страната в проблеми, че с твоето неадекватно повадение...

216

опетков

преди 2 години

Всяко публично изказване на простоКиро е повече от цирк. Свещена простота. В България природен газ не се консумира, с изключение на малка част за отопление и някой друг завод. Добре, че не се вързахме, когато ни агитираха да станем големи консуматори на газ, колко еко бил, колко бил евтин. Които се вързаха, сега си скубят косите и купуват климатици. А за това, че подкрепяме Украйна на 100% нямам думи какво лицемерие е.

215

обърканото Кире

преди 2 години

Главата на простото Кире е празна, и много объркана. Хваща едно, захвърля го, после второ, трето и чак до края на света.

214

нека ви

преди 2 години

Ох, това недоразумение простото Кире като го видя и ми се повръща. Видяхте ли докъде се докарахме като слушаме зелените чорапи, които нямат и капка акъл. Сега и те си скубят брадите, ама вече е късно. Радвайте се и Продължаваме Проляната.

213

в днез

преди 2 години

Няма свобода на словото. Пускат поръчкови статии, особено за ракетите дето чеерния брат уж не ги искал. После банват който е против. Скоро пак ще банват. Честита 1984.

212

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да разкараме този *** докато не е нанесъл непоравими щети на държавата ни. Видно е че този е един маркетингов проект - продавач, но няма интелект и способност да се учи как се управлява държава.

211

Парадокси

преди 2 години

Гърция ги храни цял ЕС до нас ли опряха да им строим пристанище там и АЕЦ у нас (за да не им цапа на тях после ядреното гориво като се използва и да не им се разваля имиджа на чиста страна за туризъм)и да им даваме ток само задето ще въртят едно кранче и ни пускат азерска газ дето им идва от Турция...Бойко затова не довършваше тоа конектор щото имаме две директни траби от находището до котлона на бай Марин ...

210

Роко2

преди 2 години

Бойко вдигаше средно по 10% доходите тия Радевите ги смъкват средно с по 10% на година ,а тая върви към рекордните 20%,а заплатите замразени,че и надоле... Не става само с демагогия и предизборни речи мойка....

209

тт

преди 2 години

т

208

Влака с критиката

преди 2 години

Вчера Петков каза:"От гърците ще вземаме газ ,а ще им даваме ток" -Византийците нямат газ ,но имат хитри политици и сега е момента да ни го туррят .2."България щяла да инвестира в гръцко пристанище!?" -Да не сме Сърбия или Австия да нямаме пристанища ? Каза и ,че е бил свидетел на Божков по делото срещу Борисов. В смисъл бил ли е там ? Знае ли ,че за лъжесвидетелстване ( може да е чел лъжлива новина в гугъл нали от там черпи информация за свидетелските си показания,) в България се лежи до 3 г.?

207

No, mersi

преди 2 години

При цена от 2700 $ за 1000 куб.м. не ме търси! Закривам бизнеса и се изнасям в Сърбия. Там цената на газа е 270 $.

206

Баба Вуна

преди 2 години

Кичу баби! Ич ги не слушай тиа! Доадай дъ ти пуща, оти с таа сладкарка не си видел ништу.

205

w

преди 2 години

Никога вече Харвард!

204

до к.211

преди 2 години

Не си добре с бг-граматиката. Трябва да бъде 1л.мн.ч. Или ти не си българин, а американец. Бягай тогава да се биеш в Украйна.

203

Анонимен

преди 2 години

Киро, ако в края на годината или по време на нея ни оставиш без газ хващай куфарите и си отивай там, откъдето си дошъл. От теб премиер не става!