88

...

преди 2 години

Тия нямат ли кинтих за еърфрайври

87

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има и по единични ря за ни филийки хляб! Успокойте се!

86

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има и по единични *** филийки хляб! Успокойте се!

85

Един там

преди 2 години

Той не се бил запасявал, само е ходил четири пъти до магазина да се реди хахахаха Аз също имам хлебопекарна но не си купувам 20 пакета... Поръчвам си от Италия 24кг мисля че е чувала..

84

Анонимен

преди 2 години

и в Германия е така

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 - и аз правя така, вчера си купих 20 пакета брашно, ама се редих 4 пъти на опашка. Не се запасявам, винаги правя така имам пекарна за хляб в нас. Тия ограничения са, за да изпаднат хората в паника и да може да се купува, за да може да се качи оборота на бизнеса. В Щатите като видят лимит на стоката на даден продукт почват да си купуват по 3 колички от него и да се редят по 20 пъти на опашка. Тотална класика - тия маркетингови трикове съм ги гледал в Щатите преди 15 години.

82

Анонимен

преди 2 години

В един местен магазин в испания олио 3.30 евро и ти дават максимум 2 бутилки, но нищо не те спира да посетиш 4 супермаркета на 5 мин пеша един от друг. А до олиото зехтин вържин екстра за 4.29 бутилката литър. Първокласен натурален студено пресован. Без ограничения колко бутилки.

81

Жупналист

преди 2 години

Те защото там са от НАТО. Да не се презапасяват, за да имат повече евра за харчене. Излишините им могат да ми ги дадат.

80

От Белгия

преди 2 години

Това просто не е вярно. Тотална фалшива новина. А снимката е брутална измама, защото е от началото на Ковид и липсва тоалетна хартия. В интерес на истината, хората тогава се презапасяваха, но това с тоалетната хартия беше 2-3 дни.

79

BELGIECA

преди 2 години

POSLYGVAT VI ZDRAVO VQRVAITE

78

я виж по-нагоре

преди 2 години

До Анонимен 77 цените на бензина в "бедстваща"Украйна.Тейбем тебе и сите около тебе.ГРАНДМИНДИЛ.Средняя зарплата в Украине в январе 2022 составила 14577 грн.Това са към 900 лева.ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА!И не се смятат заплатите на министри и капиталисти като тука.

77

Анонимен

преди 2 години

Още не са затворили кранчето и започнаха да изпадат в колабс, а какво ли ще стане когато това се случи !!!

76

да те допълня

преди 2 години

До за олиото не знам По данным Министерства экономики стоимость бензина снизится на 7 гривен с 43,52 до 35,76 грн. за литр. Дизель подешевеетна 5 гривен (с 44,90 до 39,96 грн. за литр)

75

за олиото не знам

преди 2 години

До Московские новости но бензин 95 и дизел са 40 евроцента.Не са стигнали лев и двайсе.А в ВОЮВАЩА Украйна бензина е 2.15 лева.Ето-сегодняшнего дня, 18 марта 2022 года, в Украине подешевеет топливо. Это стало возможно благодаря тому, что Верховной Радой был одобрен правительственный законопроект от отмене акциза на горючее и снижении ставки НДС с 20 до 7%. Само тука всичко поскъпва,а миндилите като ....си мислят че са в рая.

74

Анонимен

преди 2 години

Шубето е голем страх!

73

Анонимен

преди 2 години

Дефицитът е характерна черта на капитализма.

72

ББ

преди 2 години

Поне на тия им е близко брюксел да отидат и да питат защо им причиняват това

71

Анонимен

преди 2 години

Това и при соца го немаше

70

F

преди 2 години

Да си напечатат евро. И да си купят от празните равтове. То само с печатница за пари не става. Печатай нефт, газ и олио. Смешници

69

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в реалността белгийци,наша милост е обръгнала през всичките тия години кога ни правеха на диво слънце,вие му мислете!