23

бааааа Пена

преди 2 години

Имаше една приказака - който за нищо не става става строител, е вече приказката е , който за нищо не става става политик. Некви хорица с неясен начин на живот, с неясни убежеждения лъготят на ляво и надясно че видиш ли са големи специалисти. Да, специалисти са, ама по лява ръка, десен джоб.

22

Анонимен

преди 2 години

Аз пък питам защо само за 24 часа?И кой задържан се разказва из РПУто с ръце в джобовете и си лафи с полицайте?

21

бааааа Пена

преди 2 години

Разследване до дупка, и не само на Борисов, ами изкопайте и Виденов, изкопайте и Костов и Станишев. Всичките са ни лъгали че са свърпили всичко по учебник. Всеки гледа само личната изгода. От 100% държавници, надали има повече от 20% честни, останалите печени далавераджии, които обаче умело умеят у да лъготят

20

Анонимен

преди 2 години

До до 12 16 Това не е обикновена кражба. Още повече, че НАП изобщо не му водеше задължение. Така че, МВР правилно поставя въпроса: Кой я е позволил?

19

баааа Пена

преди 2 години

Вички политици са много интересни - всеки идва и си заминава и после твърди че всичко е правил по план, честно и почтенно. Е като се толкова честни защо държавата е разсипана , магистрала Хемус я няма, няма проекти, няма разрешения. Идват новите и те виждат че старите са мазали яко. Значи всички лъжат че си вършат работата.

18

ПП Пълна Пародия

преди 2 години

Какви са тия документи без подпис? Чернови или листчета за задни цели?

17

баааа Пена

преди 2 години

Адвокатчето трябва да си изкара хонорара - дрънка на ляво и на дясно глупости. Какво да обжалва, те тези 24 часа минаха и свършиха. Въпроса е дали не се задават и нови?

16

Анонимен

преди 2 години

Много хора щесе ублагодетелстват чрез ББорисов.По съдилища адвокати каквили не.И пак накрая ще го набутат.За рекет на премиер е 25 г затвор.

15

до 12

преди 2 години

божков винаги е крал откакто е започнал от магурата , но никой не се осмели да застане срещу него нали? единствен гешев го направи и сега е по черен от дявола , това нормално ли е? и за да отмъсти за 19 обвинения започва да сътворява сцени с подкупи, явно хората имат по голямо доверие на магураджийте днес

14

ТАКА

преди 2 години

БЕШЕ И ПРЕДИ МЕСВЦ. ИМАХА НЯКВО СДЪРПВАНЕ С РАШКОВ.(МИЛЯ ЗА МАГИСТРАЛАТА ХЕМУС)ВИКАЛА БЛЕЕХА ПО СТУДИАТА, НО КАТО РАЗБРАХА, ЧЕ СИ НАБУТВАТ АВТО ГОЛ И МЛЪКНАХА. СЕГА Е СЪЩОТО. МВР САМО ЧАКАТ ДА СЕ ОТИДЕ ПРИ СЪДИЯ И СЕ ЗАПОЧВА С ДОКАЗАТЕЛСТВАТА. А ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБРАЗУВА ДЕЛО.

13

Анонимен

преди 2 години

Я Баце, *** той е капо си тути капи, не го закачайте. Краля Слънце.

12

Анонимен

преди 2 години

Менко не се напъвай много. Знаеш че Борисов ще те уволни. От благодарност естествено.

11

Анонимен

преди 2 години

До реалист 8 Все пак, който е позволил на божков да краде в такива размери, е по-голям престъпник от него.

10

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта сигурно е в склада на Сиела да ровичка по машинките, предусещайки, че се задават нови предсрочни избори това лято!

9

ехаааа

преди 2 години

Доста парички е нагушил Менкича, ще обжалва и още как!

8

Анонимен

преди 2 години

Менков кажи колко милиончета ти кихна Борисов.Адвокатите знаете точно как да изнудвате клиентите.Дави плащат спокойствие.Борисов е *** та ти дава толкоз милиони.

7

@ @ @

преди 2 години

Станах привърженик на Борисов откакто падна от власт! Не съм си помислял дори, че може да дойдат на власт такива мошеници и наглеци!

6

реалист

преди 2 години

разбий ги, тези некадърници това заслужават , толкова са заслепени от омраза и мъст,че и ареста стана цирк , след като застават зад Божков, най големия крадец и престъпник , коготоГешев имаше смелостта да обвини за какви морални ценности говорим и независимост , да се махат по -бързо

5

-

преди 2 години

Кофти е да си адвокат - за пари защитаваш "каузи" в които не вярваш!

4

Анонимен

преди 2 години

Нека го направи! Така ще се стигне до представянето на доказателствата пред съдия.