281

Предна Русия

преди 2 години

Още през 2014 американски журналист писа: "Нашата администрация каквото и да прави, колкото и пари да налива в Украйна, така или иначе, след време Русия ще свърже Крим с Донбас, и тази нова държава вероятно ще се нарича Предна Русия!

280

воевода

преди 2 години

Явно украинците не споделят великата бг поговорка: "Преклонена главица сабя не я сече"Много им е писнало да са под руски ботуш.

279

Хан Крум

преди 2 години

Нацитата ще бъдат избити и тогава хората , които са държани от тях като заложници ще бъдат спасени!

278

Истината е

преди 2 години

че вече има внедрени бандеровци в много европейски държави. Най-опасни са евтините украинки които всъщност са биотерористи защото разпространяват СПИН и други заразни болести.

277

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Зелените евреи да шизофренни османски поробители на една изконна Българо-Руска Свята Земя! Да живее Руският войник ! Да живее Русия Мъченица !

276

????

преди 2 години

И не забравяйте че вината за тази война. жертви и разрушения и особено за продължаването и, е единствено на клоуна зеленски и тези които му дърпат конците . Вижте и кой го финансира за президент. И досиетата Пандора. И Баризма и Хънтър..свързано е.

275

????

преди 2 години

Какви са тия написани глупости в статията, че Русия е искала да превземе цялата държава Украйна, но понеже Путин се "провалил", му остананало да се задоволи с някакъв "план Б"? Никога на Путин не му е била целта да превзема Украйна, а да я накара да се върне към основите на условията за създаването и като държава. Щом глобалистите подведоха последните правителства на украйна за разширение на НАТО, Русия завзе Крим и сега цялото и крайбрежие да се предпази. Дори и да мразим Путин, е в правото си

274

Анонимен

преди 2 години

Най-интересното в тоя свят е, че под лъскавите опаковки на запада се крие едно голямо ла Y но ! Изкуствен свят с изкуствени хора, с изкуствени усмивки, с изкуствени демократични ценности, с изкуствени пари без покритие... Лицемерието е върховна ценност на егоистичните западни лакеи на дявола. С усмивка те вкарват в затвор, с усмивка убиват диктатори, които дори такива си остават хора.(Хилари Клинтън за Кадафи: We Came, We Saw, He Died). Като видите как се радва въпросната за нечия смърт ще разберете що за хора са !

273

И. Петров

преди 2 години

Целта е минимално количество жертви и разрушения, понеже следва възстановяване от руския бюджет. Такава държава Украйна в досегашния си вид вече няма, това е ясно, пази боже да не се премине към деболшевизация, т.е. към положението отпреди 1917г., когато Русия е на площ от 22 млн.кв.км., сега е на 10,5 млн.кв.км., става лошо...

272

Овчар

преди 2 години

Шъ, шъ издържи Како Зе.лке, колкото Гайдата у Венецуела

271

Анонимен

преди 2 години

грозните сцени с военопланници от руска и украинска страна са позорни

270

Анонимен

преди 2 години

Украйна е колкото 7 Българии, вече им липсва България и половина ама пропагандата е велико нещо... изкарват ги победители, па не са завзели и метър руска земя все още...

269

Анонимен

преди 2 години

Айде за щатите ми е ясно ама немога да разбера защо цяла европа защитава нацизма и фашизма

268

Т34

преди 2 години

Азовци,Бандеровци ще бъдат унищожени.Дали ще е след 2-3 дена или до два 2-3 месеца,ще бъдат ликвидирани.

267

румен

преди 2 години

До АнонименКакво ще превземат..ти имаш ли идея какво е градски бой..колко жертви ще дадат руснаците за киев..и главно... чий ще го крепят после там... нали тези хора там трябва да ядат..да работят..да им оправят пътища електропроводи и др.. кай ще храни 40 млн..аман от разбираЧИ ТУК

266

Z

преди 2 години

Все для фронта, все для победи!!!!

265

Анонимен

преди 2 години

Не успели били да превземат Киев... :))) Да не би случайно американците да са им дали някакъв срок за превземането? :))) Ще го превземат, споко другари евроатлантици! :)))

264

Анонимен

преди 2 години

До Украйна Всички знаем, че руснаците ще успеят да овладеят част или цяла Украйна. Всички знаем също, че санкциите няма да спрат каквото и да става. Дето се вика, да ви е сладко.

263

Степан Бандера

преди 2 години

е бил психопат и убиец.............той е убивал и руснаци, и поляци.........това е факт.....и тоя престъпник е национален герой на Украйна.............само помислете какви са им идолите на укрофашистите!!

262

Русия

преди 2 години

си осигурява път до Крим по суша................Украйна остава без излаз на море...........това е въпрос на няколко дена максимум!!!Само гледайте!