238

Solar Power

преди 2 години

До Мдаааа: Ааа не :) Който чупи , купи !

237

Путинец

преди 2 години

Когато Тръмп беше президент, *** не посмя да започне нито една война защото го беше страх. Когато Тръмп отново стане президент през 2024, американците отново ще бъдат най-големия прозводител на петрол, и Путин и българските комунисти ще духат супата и само ще мечтаят за СССР. Няма по-гадно от комунист!

236

хм

преди 2 години

Путин върна в света хаоса и ужаса на войната. Човечеството се надяваше да е надраснало войната, като средство за решаване на проблеми. За Путин единствения начин за решаване на проблем е масирана бомбардировка. Блокада на градове с население, което не иска неговия "нов ред". Унищожаване на десетки хиляди хора от глад. Това е реда на Сталин. Не го е измислил Путин. Може и някои от прадедите им Чингис хан или друг да са прилагали тези методи за завладяване на земи и народи. Путин ги върна 2022 г

235

До Дааа

преди 2 години

По скоро Москва капитолира.Руснаците затварят границите и не пускат никаква ватенка да бяга повече от там. Спират Интернета и повече ни вест ни кост от там. В БГ всички полиран мозъци като тебе с еднопосочни билети и 1000 лева валута на границата се отнемат българските паспорти. И руснаците щастливи и Путин император и ти при Путин а в България без предатели и ***!! Рай рай!

234

Сова

преди 2 години

До доктора.Путин е на ясно че пусне ли там ядрена бомба Москва става на стъкло. Както и всички останали 20 руски града. След това до седмица ядрена зима и това ще е не само на човечеството ами и на уж разумния живот. Всъщност не знам дали е наясно ти ясното е че е много ***!

233

Доктор Стрейндж

преди 2 години

Истината е, че на Путин в един момент ще му писне и ще превърне Украйна в езеро от разтопено стъкло. Дано да е по-скоро!

232

Гробаря

преди 2 години

Путин смъртта дебне отвсякъде не го забравяй! Господ забавя но не забравя!

231

Анонимен

преди 2 години

До Мдаааа Капитулация? Като дойде врагът пред София, така ли ще пропагандираш? Тези като теб висят по лампите по време на война.

230

историк

преди 2 години

До ШшшшАбе вие болни ли сте?? Ценностите на западноевропейските цивилизации от векове, повтарям от векове не съвпадат с тези на Руско-съветската империя или на Под Небесната! Що за безумие.. Ние сме им дали на тези *** руснаците, през киевчани, ВАЖНО ДА СЕ УТОЧНИ ПРЕЗ КИЕВ, сме им дали азбука, писменост, език, религия.. Това са били едни ***, едни варяги, едни диви племена, дето за нищо не са ставали... Аман от русофили в тази България бе! Русия ли ви храни?? Или ЕС-то..

229

народе-е-е

преди 2 години

НЕ - СЪЗДАДЕ НОВ РЕД! ТОЙ МАНИАКАЛНО И ГРУБО ПРОВОКИРА СВЕТЪТ, А ТОЙ МУ СЛАГА ОЗАПТЯВАНЕ ! Е, ТО ОТ ДВЕ ГОДИНИ СВЕТЪТ НЕ Е СЪЩИЯТ И НЯМА ДА БЪДЕ, ЗА НЕРАДОСТ НА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ !!!

228

Мдаааа

преди 2 години

А колко е простичко да се реши проблема!!! ВАРИАНТ за мир: Единствен разумен!!!! Зелински мисли за народ и държава вдига белото знаме дава безусловна капитулация и иска мир!!! Принуден вече байизкукуригал прави преговори с Путин и приема условията му от преди операцията т.е. НАТО и байалцхаймер си прибират играчките и спират да пpeпиkaвaт бърлогата на мечката!!!! Е защо ги ручаа жабетата като можеше и без патаклами да се уважи предложението на Путин!!!

227

Лъжец

преди 2 години

Лъжец си, Александър Попов. Лъжец и русофоб. Тая война я има заради такива като тебе.

226

Путин е путка

преди 2 години

Кой е пък този въшкар, че нов световен ред да създава!?!?Създаде нов Афганистан. Ребятата му мрър като мухи.

225

Живко от Варна

преди 2 години

Защо НЯКОИ ХОРА искат аз да бъда цял живот САМ ?!Поради какви причини са правили истински и старателни манипулации върху моята ИСТИНСКА съдба ?Тва че някога съм прекрачвал граници, това не означава, че винаги ще е така!За в бъдеще няма да прекрачвам граници и даже няма да правя умишлени проблеми на никого !

224

Шшшш

преди 2 години

""Продължение: Ако Европа се откъсне от Орбитата на Щатите и заедно с Азия създадът Евро-Азиатски пояс, това ще бъде невероятна Цивилизация, с нова Култура и Технологии!"------------------След няколко години нямада да я има "нато" .Лека нощ

223

БЕН

преди 2 години

ДОРИ И ДА ЗАВЛАДЕЕ ЦЯЛА УКРАЙНА, ТОВА НЕ Е ПОБЕДА, А ПАДЕНИЕ ЗА РУСИЯ.

222

Пут(к)ин

преди 2 години

Zеленски ми го Zаби в Zaдника беZ смаZка

221

Анонимен

преди 2 години

Важното е всичките старци в кгб и Кремъл да си взимат хапчетата. Че видях какво става, когато някой забрави.

220

Solar Power

преди 2 години

До Ехооо!: А не аз не плащам ток и топло на Русия :) Ти си роба и ти плащаш :П 90% от енергията идва от Русия. Кой е робчето :) България има газови хидрати за 200 години с нашето потребление , но робите не искат да си го копаят а искат да плащат на Русия

219

Ехооо!

преди 2 години

Соросробите 6 без 10 е айде стига толкова отивайте да смъркате!!!