109

Никой

преди 2 години

НАТО И ЕС са пътници към небето само Русия ще командва света.

108

ранф

преди 2 години

Рашки идва Ви края и спрете да облъчвате простия народ!

107

Fallschirmspringer

преди 2 години

Непрекъснатото слушане на Зеленски ,води до изкривяване на възможностите за анализ.За това състояние на обикновените хора ,допринасят и непрекъснатите протяжни вопли на чуждестранни мес-медии,които в неолибералното си заслепение ,вземат желаното за действителност

106

Лърч

преди 2 години

Ами от скоро им спряха всички телевизии и пускат само една и съща проверена информация...Все пак трябва да се бият до последния украинец. Сина на БайДъмб има интереси за защитаване.

105

до 120

преди 2 години

И молдовците практически всички имат оръжие вкъщи и затова са се наточили да натирят наглеците обратно в украйната. Заканват се върло по ютубата, щото им писна.

104

Анонимен

преди 2 години

Да не сте им правили анкети насред войната? И като смятат така, що толкова много бежанци, които нямат никакво намерение да се връщат някога в страната-победителка?

103

До Протестиращ

преди 2 години

маке почти всеки има оръжие вкъщи

102

аз

преди 2 години

До Така е .. - Не знам за кои две държави говориш, знам само че цените за последните 2 седмици скочиха с: - горива - 20%-25%, Стомани 50%, Мед 12%, Никел 400%, *** 50%, ел. енергия - 20%. Та кои са двете държави? Защото това е статистика за цяла Европа

101

Анонимен

преди 2 години

Путин е готов да удави Украйна в кръв , но да остане в съветското пространство... И какво се прави, първо разрушаваш цялата държава, след това слагаш марионетно правителство, почваш да я изграждаш по съветски модел и да промиваш мозъците на хората. ОК.

100

Анонимен

преди 2 години

47% които явно не живеят в Украина.

99

Гиб Мелсън

преди 2 години

И аз си мисля, че мога да ошамаря Джошуа и Тайсън Фюри и двамата да ги бия с една ръка, но реалността е друга. Пропагандата е брутална в полза на украинците, но тази пропаганда която струи от българските телевизии на нея завиждат дори украинците. Канят само русофоби и меки китки. Откакто започна войната един нормален мъж не са поканили да изкаже мнение, само меки китки русофобски. Дори на Запад не си позволяват такава примитивна пропаганда и често търсят мнението и на руснаците.

98

истина

преди 2 години

Не знам кой ще спечели войната, но знам че десеки хиляди руски и украински майки ще оплакват синовете си. Всичко това го причинява един болен мозък и няколко лакеи около него.

97

До украинците

преди 2 години

Същото си мислиха и Наполеон и Хитлер....

96

ЕС

преди 2 години

Слава Украинь.... в сосотаве Росийской Федерации!

95

Анонимен

преди 2 години

Па смееш ли да отговори, че не вЕрваш в победата на клоуна и наци шайката? пълно е с клипове на неправоверни навързани по стълбове от фашагите

94

от

преди 2 години

опит го знам,че украинците са фанатици.

93

не

преди 2 години

ги съжалявам,защо са допуснали да ги управлява един евреин.

92

Ментора бай Иван

преди 2 години

Ами знае се, че украинците са от най-тъпите и алчни нации!Заради някаква *** рационализация , за мижави стотинки , оставиха реактора на Чернобил без охлаждане и го гръмнаха!Всичко се очаква от тях и био лаборатории и радиоактивно заразяване и т.н. безкрайни тъпотии!но дойде време да си платят!Нема мърдане , нема лабово!

91

Истината за Украйна

преди 2 години

Има и друга гледна точка. "Донбаска пролет" е един от филмите които я показват. Беше забранен да се пуска по нашите телевизии. Има го в Ютуб. Малко е нужно човек да помисли и да осъзнае че Русия никога няма да позволи Запада да и диша във врата, образно казано. Цената е висока, но ще бъде платена.

90

Анонимен

преди 2 години

до 99--СЛЕД ДЪЪЪЪЪЛГИ ГОДИНИ САНКЦИИ,ЗА АФГАНИСТАН,ЗА СИРИЯ,ЗА КРИМ, ЗА УКРАЙНА,ДО КОГА ЩЕ ЧАКАМЕ?-НЯКОИ САНКЦИОНИРАЩИ НЕ ДОЖИВЯХА ДА ВИДЯТ РЕЗУЛТАТ.И ВИЕ НЯМА ДА ДОЖИВЕЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТАКЪВ.