162

Хаха

преди 2 години

Сега Гейропата ще се напълни с още черни ,и араби, за нищонеставащи гърла още повече.И сега са много-видях ги.

161

Анонимен

преди 2 години

Въпрос: А как воюват САЩ следкато общият им дълг (държавен дълг + нефинансирани социални задължения) са колкото БВП-то им за 15 години напред?

160

Анонимен

преди 2 години

Сибирските алкохолици са като камиларите от пустините. Цялат им икономика се крепи на нефта. Като им свършат горивата и пак ще яхнат камилите/белите мечки.

159

Dadan

преди 2 години

До До 176Като САЩ и клакьорите им те задушават по всички възможни канали, нямаш друг избор освен да се въоръжаваш, особено имайки предвид историята от последните 2 века. Най-големия кошмар на САЩ е силна русия в съюз с Европа.

158

До 176

преди 2 години

С такава икономика Русия щеше да надмине Китай, ако беше инвестирала в инфраструктура, иновации и в хората си! Гугъл щеше да е руски, а за да влезнеш в Русия щеше да ти трябва Виза или Зелена Карта, всяка държава щеше да се натиска да е в съюз със Русия. Да ама не, дай да си играем на война..

157

toti

преди 2 години

БЕДНИЯ РУСНАК ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО БЕДЕН И РОБ ПОКОРЕН ,ЗАЩОТО Е *** !!!

156

Ъ

преди 2 години

От всичките глупости които се пишат и тук и по света Путин вече си го носи в задния джоб

155

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен 3,14 това, че съветския съюз е бил най богат на природни ресурси, не означава, че русия е. богати са на васали като кирчо кокорчо и бънди, които не могат да обяснят накъде изчезнаха 15 милиарда заем и що лукойл е на загуба.

154

Анонимен

преди 2 години

Въпрос за блондинки! Най-богатата на природни ресурси държава в света. Мечтата на всеки крадец зад океана!

153

toti

преди 2 години

Русия се вкара в омагйосания кръг и няма излизане!!1Путин ще го разпънат ако не излезе победител и запада ще го лиши от всички авоари депозирани в Европа и света и ще го оставят гол като крушка!!!Само страха от ядрена война е последния му коз ,но и тя няма да разруши света,нито ще му донесе победа !!!Само самоубийството ще е решение на последния му коз !!!

152

Иван

преди 2 години

за 30 дни воина пишете 45 хиляди убити руски войници , е поне замислете се де..

151

Искам да го видя:

преди 2 години

"Ако спре износа на нефт и газ, Русия ще има огромни проблеми с държавния бюджет", смята и Койп. Докато цените на петрола и газа остават толкова високи, колкото са сега, Кремъл може да ги преодолее в краткосрочен план. За да възникне истински вътрешнополитически натиск в Русия, ще трябва много страни да организират бойкот едновременно..."Как всички едновременно ще си затрият държавите:))))

150

дядо Лико

преди 2 години

80% от приходите в бюджета на Русия, са от продажбите на петрол, газ, суровини. За справка: 2/3 от приходите в българския бюджет са от ДДС, акцизи и такси!? Военният бюджет на Русия е 60 милиарда долара, а военният бюджет на САЩ е 750милиарда долара!?

149

Махленски клюкари

преди 2 години

Аааа, комшията откъде има пари за нова кола и за ремонт на къщата......ЦЦЦ интересна работа. ***!

148

Enzo

преди 2 години

Моля всички медии в Република България, да спрат говоренето в хор както го правеха за грипа КОВИД. Просто сезон две с участието в гл .роли Байдън и Урсула. Сценарият този път май ще успее. Пълен контрол отвсякъде.

147

Анонимен

преди 2 години

Нямат крадливи,престъпници управляващи от Банкя за това разполагат с достатъчно пари за оръжия,армия

146

g.venov

преди 2 години

До Анонимен а "Кинжала"си лети,до Лондон 5 минути

145

Анонимен

преди 2 години

Храбрите украински войни водят ожесточени борби пред мавзолея в Москва - казва вождът стратег на Украйна, Зеленский с извинение, защото не знам как му се пише правилно името на измисления украински език!

144

Анонимен

преди 2 години

Много плитък анализ -реално технологично всичко им е с поне 20-30 години назад, всичките по-модерни оръжия са с западни компоненти, нито самолетите могат да летят без нея нито по-новите им камиони ще вървят. Ще си търкалят остатъците от втората световна. Да говорим, че добива на газ и петрол зависи от вносни западни части. Изобщо цялата електроника и колкото имат индустрия зависи от чужди компоненти или се връща 30 години назад. Ясно е, че контрабандно ще внасят, но това ще стане доста по-скъпо.

143

онбашията

преди 2 години

Дори след славната победа на козарите-голтаци срещу добре оборудваната армия на афганистанското марионетно правителство , още има задръстени евроатлантици които вярват че война се води с пари. За война трябват преди всичко МЪЖЕ С ТОПКИ, а чак после пари