58

Дедо Либен

преди 2 години

Градът е обречен, също като Алепо в Сирия! Въпросът обаче е: "ЗАЧЕМ НАМ ПОРУЧИК, ЧУЖАЯ ЗЕМЛЯ 0 ПРИ ЕТОМ ОБОСРАННАЯ" ?????

57

Ddd

преди 2 години

Поредната простотия, " ние ви нападаме и ако не се предадете, ще ви съди военен трибунал", докъде ще им стигне наглостта на тия.

56

void

преди 2 години

Утре като се събуди Путин отново в империалистично настроение и реши че рускоезичното население във Варна и Бургас има нужда да бъде освободено от българския фашизъм а 2-те области да проведат "честен" референдум и да бъдат анексирани от Русия - та интересно ми е всички драскачи тука дали ще продължават в същия дух да аплодират кремълското джудже, и дали същите тези *** ще призовават да не се бием за да няма жертви. Щото в учебниците ни уж пише, че българите били храбри и силни, а то...

55

Какво следва

преди 2 години

Не си личи Киев да се стреми да запази мирното население. Дава им се възможност да изведат дори и воюващите ако сложат оръжие, но от Киев явно искат обсадата да се проточи до пълно разрушаване на града.

54

Анонимен

преди 2 години

Сложно ще е в Мариупол. Там са почти 40к Азовци, които и да се предадат няма да бъдат вземани в плен, тъй като вече са избили много цивилни и то точно по хуманитарните коридори, разстрелвали са цели автобуси. Последните дни почнаха да пускат много хора защото вече не могат да ги контролират. Сега са се окопали много сериозно и въпреки че търпят доста загуби се съпротивляват и дават отпор. Все още има и доста цивилни и руснаците не предприемат сериозни въздушни удари.

53

Анонимен

преди 2 години

Tozi general utre shte e v transport 200

52

Анонимен

преди 2 години

***,ако не се бяхте били нямаше да има убити,градовете щяха да са си цели.Ама като нямате акъл!

51

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До АнонименСлед като избиха 175 хил. цивилни берлинчани при превземането на Берлин, руснаците си направиха паметник в Берлин на руски войник спасяващ немско дете.

50

Анонимен

преди 2 години

Предадат ли се сега, след войната Русия ще поиска цялата област да се присъедини към Русия като военна победа. Никога повече няма да могат да си го върнат украинците, ако се предадат сега.

49

Кики

преди 2 години

Стига ултиматуми от наркозависими руски комиксови герой.Защо не си на терен руски страхливецо?Вероятно скоро и ти ще получиш награда за второстепенна поддържаща роля.Слава на храбрите украйнски воини.

48

Атаман Сирко

преди 2 години

Къде са смелите брадати жени на пармезан Газиров, нещо закъсаха, напразно *** ги угоява с пенсиите на крепостниците! Май стават само за кланницата, понеже са дебели и не могат да бягат бързо!

47

Размазан пармезан

преди 2 години

На война е друго, не като да наръгаш някой в гръб! Най - лесно е да мачкаш собствения си народ, уча се от пундик!

46

аз

преди 2 години

До Анонимен 69 - не знам дали ще е 7-мият но знам че още много цияилни ще си заминат преди да се свърши с Украйна

45

Анонимен

преди 2 години

Този ли ще е седмият?

44

Анонимен

преди 2 години

Азовските казаци изтрепаха мудждахедините на Кадиров, така както преди векове трепеха османците.

43

Анонимен

преди 2 години

До 65 по-тъпо изказване не можа ли да направиш ? Да Кадировци са, това исках да кажа. За останалото обаче много се бъркаш! Влез малко в интернет, пълно е с клипове, от които става ясно за какво иде реч и си спри телевизора, явно ти вреди!

42

BGN

преди 2 години

Таз на 1000км от опустошения град, и капитулация не Ще......Хубаво лошо, това са реалностите, понякога трябва да се отстъпи, щото явно няма да остане нищо. Тогава руснаците пак ше вземат града, ама ....

41

До 59

преди 2 години

Не знаех, че САЩ са нападнали Украйна.

40

Анонимен

преди 2 години

По-добре жив страхливец, отколкото мъртъв ***.

39

Анонимен

преди 2 години

Изкараш ли мечока веднъж от бърлогата бягане е спасението или на близкото дърво. Връщане няма. Поне в историята. Така и мустакатият някога си е опитал късмета, и пак посред зимата...