56

Всичко е ясно

преди 2 години

Зеленски ще жертва колкото може повече украинци и руснаци, защото американските му господари не разрешават да се сключи примирие...

55

Въпрос

преди 2 години

Защо непрекъснато коментирате победите на Украйна, а не казвате НИЩО за цените на тока, парното, водата, хранителните стоки и т.н? Как се движи инфлацията???

54

Анонимен

преди 2 години

До РеалистНе знам кой в какво те е убеждавал. Аз не съм чул някой, някъде да е марширува, а следя и двете страни какаво пускат. Да си чул понятието "класическа многовекторна стратегия"? Вземи та прочети кой е Скот Ритър и какво твърди. Руснаците влизат с 200хил., хохоллите са 500хил.! Загубите са 1:6 Русия:Украйна. И натовски експерти казаха, че да си позволиш да нападнеш укрепен град трябва съотношението да е 3:1! А руснаците не вкарват толкова сили! Та какъв"блицкриг"ви гони?

53

Реалист

преди 2 години

Какви преговори може да има между Главна Буква и запетайка?? Какви 5 левас ве?

52

Анонимен

преди 2 години

На 21 вефроари путин подписа признаването на Крим и домбас за неотрални и на 24 нападна

51

Анонимен

преди 2 години

Какво се оказва Русия и САЩ дърпат конци тя украйна е кукла на кунци зеленски каза ако има 1 процент за спиране на войната щтял да приеме ословията

50

Реалист

преди 2 години

Руската пропаганда и глашатаите им путинофили, от една седмица ни убеждаваха в това как руската армия морширува в центъра на Мариупол, а се оказа, че днес са искали защитниците да сложат оръжие. Всъшност то вече там град няма, всичко е руини, руини които не приемат путиновото робство.

49

Анонимен

преди 2 години

Путин е прав за този геноцид и създаване на химическо оръжие с право нахлу в тази измислена даржава

48

Ако баба бе мъж

преди 2 години

Ами представяте ли си ако в специалната операция вместо руснаци бяха американци тогава Окрайна щеше да е само лунен пейзаж и то само с хуманитарни оръжия...както до сега тея миротворци употребяваха... ядpени бомби в Япония, ***(***) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия и колко ли други хуманитарни способи по целият свят, където са плъзнали!!!! На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички!!!!

47

Км

преди 2 години

В ,,Труд,, има статия на Скот Ритър,казва доста интересни неща.

46

ШОПО

преди 2 години

ДВ са жалки пропагандисти и не им вервам и една дума. Ората страдат от войната а тия си драскат разсъждения от иляда и една нощи.

45

Анонимен

преди 2 години

Путин се оказа абсолютен глyпак и това с всеки изминал ден се потвърждава. Русия е в тотална изолация, а младите руснаци бягат с хиляди от там.

44

Анонимен

преди 2 години

Рано е да се каже . Спусъка е натиснат а такива империи като САЩ и Русия много трудно спират войните . Тръмп през целият си мандат не успя да изкара САЩ от Афганистан въпреки че го бе обещал. Чак като си вземат рускоговорящите земи ще може да се преговаря . Хубаво ще е да се направи и референдум в тях за да може хората да избират . Ако Русия им предложи да не връщат борчовете ,евтин газ и бензин няма смисъл да са в Украйна. Но да се постави всичко на тезгяха.

43

българина

преди 2 години

По данни на един от основните италиански синдикати Unione Sindacale di Base (USB), работниците на летище Галилео Галилей в Пиза откриват сандъци, пълни с различни видове оръжия, боеприпаси и експлозиви. Придружаващите документи сочели, че пратката съдържа хуманитарна помощ, храни и лекарства. Откривайки истинското съдържание, работниците на летището отказват да експедират оръжейната пратка за Украйна през Полша.

42

Анонимен

преди 2 години

У ля ля! То пълно с русофоби днес! Що виннямаше вчера? Беше неработен ден, а.

41

Анонимен

преди 2 години

Няма шанс за дипломация, защото на някой са му обещали прием в НАТО, ако води война с Русия. Освен това дотук имат събрани дарения за около 4 млрд. Да не говорим, че руснаци гледат да държат цивилните жертви до минимум и Зеленски го змае. Защо им е да преговарят? Дотук само благинки за тях

40

Анонимен

преди 2 години

Няма смисъл от преговори с пoдлец и патологичен лъжец, като Путин. Колко месеца лъга целия свят, че няма да нападат Украйна?

39

Анонимен

преди 2 години

За Путин единствения изход е на 2 метра под земната повърхност. Тази война няма да има край в друг вариант.

38

Анонимен

преди 2 години

Какъв напредак в преговори като Путин нема ход назад :)) Ако отстъпи Джуджа, ще му поискат сметка крепостните селяни :))) Ще го питат, как тъй сме най-могучий а отстъпваме :)

37

Анонимен

преди 2 години

защо не влезна нито една медия на тези преговори , за да разберем какво си говорят или пият водка? нещо намирисва работата