116

?

преди 2 години

Много ми е интересно, да не се окаже после, че тия мини уж сами са се скъсали. А въженцата като с ножица прерязани. Сякаш някой водолаз е минал наблизо. И как само 24 часа след изказване на руски про... изведнъж се скъсаха. Аман от руски мекерета

115

Народ

преди 2 години

Плават, господа, плават!!! Плуват само живите организми! За да те вземат на работа в някоя "медия" не изискват ли поне средно образование??? То не, че в днешно време е гаранция за образованост, но все пак. Относно заплахата от мини в Черно море - безспорно е лошо. Лошо за всички. Морските мини са МНОГО опасни, но и не знам каква буря е трябвало да има за да ги откъсне от котвите!? Иначе аз въпроса с почивката на море съм го решил - Черна гора и Адриатика ме зоват. Отлични условия и обслужване!

114

украински уроди,

преди 2 години

ще изтрепят делфините, след тях и потоп, мръсни фашаги

113

Анонимен

преди 2 години

Стара руска тактика. Руснаците са пуснали свободно мини в черно море, за да направят поразии, но пък доброжелателно са предупредили, че това са от поставените в Одеса от украинците мини, които са се откъснали от котвите. ... С една единствена цел и надежда -да гръмне цивилен кораб и да насаждат омраза към украинците.

112

Анонимен

преди 2 години

Тенкю, Украина! Пак ще се молим на руснаците да ги прихванат и почистят

111

Анонимен

преди 2 години

Хотелиерската асоциация да се активизира - това не е измислена заплаха като ковида, за който опищяха ефира.

110

Анонимен

преди 2 години

още някоя друга хубава новина, с която да ни зарадвате днес,бг , а?

109

Анонимен

преди 2 години

само това липсваше...преди бяхме цъфнали, сега вързахме

108

Я, па Я

преди 2 години

ЕС спешно трябва да приеме закон с който санкциите да се разширят и хора който публично и чрез медии осъществяват проруска, пропутинска пропаганда да се приравняват с терористи водещи хибридна война срещу цивилизования свят. И държавите в ЕС да започнат да действат срещу такива личности с цялата мощ на системите за сигурност и съда. Бас ловя, че след първите 5-10 путинойда в панделата, хибридните атаки и пропаганда в полза на *** ще се изпарят като ланския сняг.

107

Анонимен

преди 2 години

Е браво бре, сега минираха варненци. А украинците се евакуираха напълно безплатно в Испания, обясняват колко са доволни от предоставените им там условия.

106

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 132: Когато те нападат имаш право да се защитиш със всички средства. Щеше ли Украйна да сложи мини ако Русия не я беше нападнала? Гадните Украйнци не искат да живеят в путинския рай, ти да видиш? Какво не му харесват на джуджака, хубав човек, не е някой свестен. И незабравяй, че половината от тези дето се бият с Путиновите *** са рускоезични (руснаци). И те не искат да живеят в рая на Путин, ти да видиш, чудо ...

105

Анонимен

преди 2 години

Ква стана сега? Украйнците освен кучета и котки си взеха и мините!

104

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си каква навалица от гербери щеше да има по екраните на тяхните телевизии ако мините бяха пуснати от Русия? Мамин дилянчу щеше да ползва елката и да изчисли поредната небивалица как следващите 1234 поколения няма да могат да имат море!

103

шопендар

преди 2 години

П.П.75 ГОДИНИ СЛЕД ВСВ,ВСЕ ОЩЕ СЕ ОТКРИВАТ МИНИ ОТ ВОЙНАТА,И СЕГА И НОВИТЕ ОТ ТАЗИ ВОЙНА,

102

Варненски хотелиер

преди 2 години

Таман свърши грипа и си викам ей сега ша дигна цените тройно и ша са опарича, те дойдоха мини и трипер

101

шопендар

преди 2 години

ПРИКЛЮЧИ ТУРИСТИЧЕСКИЯТ СЕЗОН ПО ЧЕРНОМОРИЕТО,НИКОЙ НЕ ЧУ ПРИЗИВА НА БОЙКО,В ЧЕРНО МОРЕ ДА ПЛУВАТ ЛОДКИ И ДЕЛФИНИ,А НЕ БОЙНИ КОРАБИ.ОКАЗА СЕ ЧЕ И НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ВОЙНА-ВОЛЮ ИЛИ НЕВОЛЮ,И ТРЯБВА ДА УВЕЛИЧИМ УСИЛИЯТА СИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕТО И

100

Зеленчук с власт

преди 2 години

Е то няма на кой да му хрумне, че некадърно поставена морска мина може да отплава в неизвестна посока. На Зелката все пак му е първо работно място като политик та се учи в крачка палячото. Да му простим и да си сложим по едно знаменце на фейсбука

99

Анонимен

преди 2 години

Чакай малко, минирането не е ли забранено от години.?

98

българина

преди 2 години

По данни на един от основните италиански синдикати Unione Sindacale di Base (USB), работниците на летище Галилео Галилей в Пиза откриват сандъци, пълни с различни видове оръжия, боеприпаси и експлозиви. Придружаващите документи сочели, че пратката съдържа хуманитарна помощ, храни и лекарства. Откривайки истинското съдържание, работниците на летището отказват да експедират оръжейната пратка за Украйна през Полша.

97

Анонимен

преди 2 години

С интерес следя да видя дали беззъбото ни правителство ще отправи сигнал-възражение за употребата от Украйна на ЗАБРАНЕНИ мини?! Съвременните автоматично се обезвреждат при откъсване от кабела, а тези... тези са поредното украинско военно престъпление!!!