101

Анонимен

преди 2 години

Сутринта видях едно клипче как тълпа от украинци принудиха 2 руски военни камиона, идващи по шосето в жилищен квартал, да се обърнат и да се върнат обратно. Излязоха пред камионите заобиколена ги и започнаха да викат Да- мой, да-мой!! Махайте се отивайте си в къщи!! Руснаците спряха, дадоха на заден ход, обърнаха и заминаха откъдето са дошли :)

100

На снимката

преди 2 години

Юдиохзарка

99

Анонимен

преди 2 години

Конфузно е да се показваш пред медиите след като опозори държавата си пред цял свят с клептоманските си изпълнения във Варшава.

98

Сержант

преди 2 години

Не вярвайте на политиците. А и между другото, тая бойна група, където я създават е прах в очите. Рота Striker дадена ОТ САЩ. Колко е една рота? Около 100 калпака. Всичко е прах в очите. Този шев на Пентагона е дошъл с друга цел. Всичко друго освен неутралитет ни го набива яко отзад.

97

Анонимен

преди 2 години

Точно баба Ленче ли?

96

константин кириленко

преди 2 години

как да се срещне с радев все едно да иска от путин оръжие за украйна...

95

E,НЕ!

преди 2 години

За Бога, това е жена със съответните клептомански проблеми. Има забрана за влизане в Полша.

94

Ма Крадлооооо

преди 2 години

Тая Крадла кво ни занимава с бръщолевиците си. Путин ще гърми ядрени бомби на 1000 км от Москва . ХАХАХАХАХАХХАХА Русия ще гърми ядрени ракети на специално предназначено място за това -цялата територия на САЩ !!!

93

Чичо

преди 2 години

Кой дава право на клептоман, който опозори странати ни като посланник в сащ, да прави анализи.

92

мак

преди 2 години

От всичко разбира жената. Не е кой знае каква чест Остин да дойде в България, по-скоро е от интереси и натиск върху България да даде каквото поискат от нея. Не е конфузно, че не пращаме техника, напротив, управляващите решават, а не някой отвън. Конфузно е да гепиш от магазина, нали, Ленче. Пък и един президент има право сам да реши, с кого да се срещне.

91

Анонимен

преди 2 години

ако те жал *** при укрите като гледам имаш хубвави червени устни такива като теб те много им харесва ще им родиш малки бендерчета много ама мнрого бързо ще ги раждате защото ги искате тези бендери

90

Z

преди 2 години

драйфа ми се от този продажен

89

Анонимен

преди 2 години

Всички американски агенти са впрегнати да работят за нещо вредно за България -- изпращане на българско оръжие в украйна. На въпроса защо -- получаваш глупавия отговор -- защото други правели така. Ние трябва да се ръководим от нашия национален интерес. А работата на тези дрогари американските агенти трябва да бъде поставена под лупа защото те вредят на България и да се вземат мерки.

88

FMC

преди 2 години

Браво на България и Унгария, че не дават военна техника на Украйна. ПОне не и по официални канали, защото всички знаем, че по неофициални търговията тече и е текла към Сурия, Украйна и където има зони на конфликт. Ако стане нещо кофти в света, винаги се намира някой да покаже, че мунициите или оръжието е произведено в България.

87

Анонимен

преди 2 години

С тези изкуствени мигли да ми говори жена за полигон и то ядрен, идва ми малко в повече. Sorry!

86

Щирлиц

преди 2 години

Пак сте тук,другари комуно-демократи, по земята българска.

85

Анонимен

преди 2 години

Тази е неадекватна. Няма си хабер за темите, по които говори.

84

Ааас

преди 2 години

Ти пък коя си ***? Всеки знае не знае дава акъл. Я се пребирай в черупката и млъквай.

83

Анонимен

преди 2 години

Народът презира продажници като нея.Защо ги показвате по телевизията

82

Def Leppard

преди 2 години

Ей,спрете да дърдорите и се ослушайте около ви! В нашето Черно Море се води война в момента.На 80 км от Варна има подводници които изстрелват ракети на стотици и дори повече километри.Не се намесвайте в чужди казуси.Война възниква винаги когато м/у две страни не се намери удоволетворяващо решение на проблем.Тогава се зачита правото на победителят,победителят получава правото той да е правият.Вечна война няма,но вечни врагове има.Не избирайте страна когато братя се сбият,единият ще те намрази.