37

П.К.

преди 2 години

Пишещите така добре са подредили тия, ококорените и смахнатите, та ще бъде излишно да се повтаряме. Поздрави.

36

Анонимен

преди 2 години

mvr dnes e rushvetadjiiska haskovska mafia, zatova ne davat prozrachni fakti, dokumenti, argumenti za informacia na bg narod suveren. nito za katadjii, nito za mitnichari, nito za mvr feodalni direktori, upraviteli, po-nisak chin bg admin slujiteli.

35

По БНР

преди 2 години

Василев каза, че за руския газ ще се търси общо решение за договаряне от ЕС.

34

Ужас

преди 2 години

Егати простото и народ!

33

Анонимен

преди 2 години

Стабилна е като пpъч на лев.

32

Анонимен

преди 2 години

Хубаво друг газ, но каква ще е цената. Защото народа не иска ей тъй само и само да не е руски, искаме най добрата сделка.

31

Анонимен

преди 2 години

Колко правителства смених е ехее! Никой не е вечен и служба корен няма.

30

Хора!

преди 2 години

Каква държава е България? *** при президента, мажоретки и бушони на американското посолство като правителство. Виш деец на ЦК но Комсомола - конституционен съдия и бивш министър! А ТАЗИ НАША мила страна се Управлява от дубай. Истинския президент и министър председател е силовия борец Васил Божков. Е, ако при тази смешна картина не премахнем злото, и Бог няма на не спаси.

29

Аз промяната

преди 2 години

ОСТАВКА Кокорчо Къде са течовете беКокорчоЛъжеше като влашки ***.ОСТАВКА Кокорчо къде са онези 9 милиарда изхарчениот вас декември Рашков има течове Действай кабинетът тинарежда ПОЗОР ОСТАВКА

28

Анонимен

преди 2 години

Малка държава сме и всеки ни подхвърля накъдето иска. Няма да се оправим, такъв е световният заговор.

27

Българи

преди 2 години

България е в НАТО. Усмихнати недоносчета с усмивка ни крадат. Виждате че от. Американското посолство ги управляват. Хора няма да ни бъде така! Стига , да ги спрем или поне отстраним! Ще плащаме за чужди експерименти и циркове тук. Ще ви обещават и обират със усмивка

26

Анонимен

преди 2 години

Асане, виж сега пич в един спор на каквато и тема да е между хора завършили школата в Симеоново и хора завършили право в Софийският университет винаги ще избера сети се сам кой и защо. Да не говорим каква огромна разлика има в изказа и класата дори между една обикновенна говорителка от прокуратурата и подпухналия Рашков или мустакатата *** които между другото таят доста злоба и си им личи.

25

Гражданин

преди 2 години

Хе-хе, коалицията е абсолютно нестабилна. Малко ви остава.

24

Нека

преди 2 години

Нека изгоним от страната ни тези усмихнати Харвард хора. Там основно ги учат как да ни оберат със усмивка. Този филм ни го прожектира царя. Да деистваме решително, защото утре ще е късно. Които може да им плаща сметките за експериментите , за ток, вода, гориво храна да си реши сам какво прави. Тези просто Киро и асенчовци, ще си отидат от тук и ще участват като босове във филми и организации. Ние ще плащаме за техния статут. Стига!!

23

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг Ленчето кога ще я пуснете тука че гледам пръщи от акъл да се позабавляваме и с нея ! С нея стават цяла армия защитници на лицето Васил Божков,брей изведнъж България и българския народ не съществува за тях! Само той им е в устата ( джобовете)

22

Анонимен

преди 2 години

Днес журналята ви оставиха цял ден да плюете по прокуратурата, неделя се почива бе безбожници, поне един журналист не покани човек от прокуратурата да ви затапи ама утре ще ви обяснят това дето не го разбирате.

21

Гошо

преди 2 години

Е как така, Божков, от издирван и подсъдим, стана свидетел...

20

Анонимен

преди 2 години

Вижда се чак от Космоса колко е стабилна коалицията, колкото Рашков е стабилен с две дамаджани под мишниците!

19

Анонимен

преди 2 години

Това е детето на новото правителство, крие се зад полата на майка си и от време на време изскача с ококорени очи да се бори с лошите батковци.

18

Анонимен

преди 2 години

Лъже, лъже и лъже - за всичко!