167

КАН КРУМ

преди 2 години

ЩЕ ДУХАШ СУПАТА!!!

166

Никк

преди 2 години

Не е коректно да се спира газта към сърбите. Нашите ако не искат да ползват руска газ - ок, ама сърбите като искат да я ползват - защо да ги спираме. Пък ние ще си взимаме транзитните такси

165

Анонимен

преди 2 години

Когато се научат да умират като българите може и да ни победят

164

Шабан

преди 2 години

Браво Вучич.Ти не си продажник като наще политици.

163

Анонимен

преди 2 години

През газа ми е за газа ти сърбЕ. Га ти казвахме да не правиш война и съсипваш региона ти ко направи, м? Война направи и ни разката икономиката. На северозапад още никнат пеещи марули от урана. Сега ше го ядеш целия с яйцата, ще плащаш по десет и ще си траеш. По пет на нож, нахалник.

162

хаха

преди 2 години

аман дано спре да мисли за България, че като гледам Сърбия ме хваща жал за България

161

Batman

преди 2 години

Човека правилно мисли не само за своя страна ами и към България.. защото знаее какво сиромашия тегли българския народ..

160

Алекс

преди 2 години

Тази руска по Вучич за какво реве?Асен Василев не е казал,че ще спира газа за Сърбия.Каква газ ще ползва България не е работа на Вучич.Да си гледа пропадналата Сърбия и да не се занимава с България.

159

Селски

преди 2 години

Много тежки аварии се случват с тези тарби. Люшне леко, и 100 км взрив.

158

Сто

преди 2 години

Това си докарваме с Руски проекти, 4млрд. щета тотална. Чук Петков иска да прави АЕЦ Аз съм против Руски проекти защото диря няма.

157

Анонимен

преди 2 години

Никой не ни спира газа,а кабинета го спира. А, защо? Да обяснят! За сега знаят да обясняват само за ББ. Друго не ги интересува. А и бежанците допълнително товарят държавата. Как да обясня на децата си че съм гласувала за Киро, а той ме обрича на глад и студ и дори на война. А, ББ спи, мърти, пие си хапчетата и се вайка. Ка да не теглиш една,,....,, на све!!!!

156

Gogo

преди 2 години

Никога не ме е било срам повече , че съм българин от момента, когато щатите бомбардираха сърбите и чувах ехото в София надвечер. Безсилие и срам! Тогава никой не предлагаше да приема бежанци, нито се събираха помощи за братята ни, поне не помня подобни инициативи. Мишка, поне аз така се чувствах... сега е много хубаво, че помагаме на украинските бежанци наш дълг е, но трябва ли да загърбим отново сръбските ни братя славяни? Или да заставаме срещу братята ни освободители от Русия? Стига вече срам

155

Ук

преди 2 години

ей понякога се радвам че ги има американците. Ако бяхме направили южен поток сега какви проблеми щяхме да имаме. Добре че ни забраниха. Сега си докарваме от азерите газ и ако сме умни и инвестираме и в възобновяеми ен източници, сме си много добре без да мислим всичко и всеки. А Вучич може да ни надува само вувузелите

154

Ами

преди 2 години

Туриха си ги за да унищожат българите и да населят американски войски.

153

Интересно

преди 2 години

Как се променят нещата - досега се притеснявахме дали ще ни спрат газа, а сега - дали да не им спрем газа.

152

Я, па Я

преди 2 години

До Пострадал: Могат ако мина от там. Е сега е момента да се натисне ЕС за финансиране спешно на магистралата до Видин и за магистрала от Калафат до Унгарската граница. А, също и за коридор N10 София-Драч. Както и за повече мостове на Дунав и разширение на пътищата и КППтата с Гърция и СРМ. А СРМ е член на НАТО, ако се отметне днес утре ще е част от БГ с благословията на САЩ. А Сърбия а шавне, а остана само с Белградския пашалък.

151

Анонимен

преди 2 години

Това правителство което в момента управлява България бие всички световни рекорди по прoстотия, некомпетентност, зависимост, наглост, лъжи и лицеметрие. Толкова глyпави министри и премиер не е имало никога в нашата хилядолетна история. А канадското момченце не знае на кой свят се намира. Откъде такъв прoст човек го направиха политик още не мога да разбера.

150

До (не)запознат

преди 2 години

Е па ние и сега си го купуваме от борсата...

149

Турчин

преди 2 години

ама какво клюмвате. България решава. Ако иска да му спускат газа от космоса. Този за какъв се мисли. С тези джуки. Смело напред. Сърби Сърми. Ние сме ЕС ти си никой вучка, Хакам ти го в сръбската човка. взехте 2 панцира и зехте да се дуете. Ше ядете шамарите

148

Анонимен

преди 2 години

Вучич заплашително да забрави за ЕС, освен това вече и малките деца знаят, че самият той е най-вярната путинска ***.