34

Сашо

преди 2 години

Тотални лъжи! Херсон отдавна е завзет от руснаците без никакви сражения, без стрелби, без нищо. Когато пристигна първия коментарен конвой жителите наистина не искаха да взимат нищо от камионите, но после всичко тръгна нормално. Имало е краткотрайни сражения на един мост извън Херсон. Информацията ми е от първа ръка. Украинците лъжат като нашия Бойко Борисов.

33

Анонимен

преди 2 години

Русия разчиташе тихомълком да анексира Украйна и не се погрижи за разумен довод за пред света. Сега постфактум говорят за накакви ,,фашисти,,, но хората виждат,че руснаците са фашизирани. Те не са такива отсега. Просто си живеят в мрачното социалистическо минало

32

Анонимен

преди 2 години

Алкохолизирани дебели рускини обясняват,че Украйна е ,,по - малката непослушна сестра,която трябвало да яде шамари,за да тръгне в правия път,,. То хубаво,ама фюрерът им е лъжлив,а генералите- крадливи,та вместо блиц крийг,сътвориха блиц- излагация.

31

Анонимен

преди 2 години

Русия започна война и е агресор. Противното означава Русия да е виновна за втората св.война,защото не е била съгласна с Хитлер и добрият човек бил принуден да й влее разум.

30

Анонимен

преди 2 години

"Руска пропаганда" е адски тъ по словосъчетание. Просто Западът се оказа по- добър играч от Русия и да, може би е несправедливо, но никой не е отменил законите на природата: оцеляват по- адаптивните. Русия си позволи да изостане от света, е, никой не им е виновен на руснаците! С парите за оръжие и за олигарсите да бяха направили нещо стойностно.

29

Анонимен

преди 2 години

"Дават се и отделни хора по улицата, които казват че одобряват нахлуването на руската армия." - Разбира се че има такива, но в Донбас. Десетки години руска пропаганда им е промила мозъците на някои. Жевеели бедно, цените се увеличавали. Че и тук цените постоянни растат - трябва ли всеки град да иска автонимия? Цялата обаст там е разрушена от войната. Как ще живеят по добре - не ми е ясно.

28

Късно е либе

преди 2 години

Както е казал Апостолът:"Ние сме във времето и времето е в нас!". Ако за 70 г.Путин и неговите генерали времето е "същото" като преди 30 години, за 30 годишните времето преди 30 години не съществува. Руснаците допуснаха времето да им изтече. Руснаците, защото са мързеливи и не достатъчно умни, решиха, че могат да си позволят да не се борят за бившите си сателити. Е,за 30 години Русия изпусна питомното. Просто англосаксонците са по-умните от руснаците.

27

Анонимен

преди 2 години

"Забраниха българския език и затвориха всички български училища." - В Украйна функционират 63 български училища с над 10 000 ученици изучаващи български език. Вчера им пратих помощи (раници, учебни материали, хигиенни материали и медицински консумативи за оказване на първа помощ) и чрез МОН и БЧК ще достигнат до тях, за да могат да продължат да учат в тази тежка обстановка.

26

До 28

преди 2 години

Украинските наци са като македонците - те измислят всякакви глупости, смехории и несъществуващи думи, само и само да не е като в езика на омразния "окупант". Укрите си спретнаха възродителен процес по поукраинчване на руснаците и "Александр Николаевич" вече е "Олександр Миколаевич". Звучи доста идиотско и смехотворно, но тяхната пропаганда обяснава че така е било в древността, когато древните укри са основали своята държав ност преди хилядолетия.

25

"НЯМАЛО ДА СЕ Б

преди 2 години

СТРАХЛИВО И МАЛОДУШНО .....

24

Анонимен

преди 2 години

Слава на Украйна, смърт за рашките

23

ПАК ДВОЙНИ СТАНДАРТИ

преди 2 години

ЧОВЕКЪТ СЕ Е КАЗВАЛ АЛЕКСАНДЪР, НО НАСИЛСТВЕНО СА МУ СМЕНИЛИ ИМЕТИ. ЗНАЧИ, КОГАТО НИЕ СМЕНИХМЕ ИМЕНАТА НА БГ- ТУРЦИТЕ СЪМ СЪГЛСЕН, ЧЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НО КОГАТО УКРАЙНА СМЕНЯ ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ ТАМ - БЪЛГАРИ, ПОЛЯЦИ, УНГАРЦИ И РУМЪНЦИ - ПЪЛНО МЪЛЧАНИ, НО САМО У НАС, ЗАЩОТО ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ СИ БРАНЯТ СЪНАРОДНИЦИТЕ.

22

Актьорът Олександър

преди 2 години

А клоунът Володимир от Киев нещо вика ли?

21

Владолф йк

преди 2 години

Кви нацисти търсите бе, президентът е еврейн, имат синагоги, самите украински евреи се бият на страната на Украйна. Аре събудете се малко. Нацистите са в Русия - на стадиона, където дребният им фюрер ги насъсква, а всички са се окичили със свастиката Z. До троловете - ако между хляба и свободата избирате хляба, накрая ще загубите и двете (стара поговорка).

20

един

преди 2 години

Ами организирайте се, изкарайте тоя нарк.оман Зеленски на площада и многоо бързо ще свърши :)

19

Укронацистите

преди 2 години

Укронацистите насила са принуждавали българите в Украйна да сменят имената си - Александър се сменя с Олександър, Петър с Петро, Елена с Олена. Николай с Микола. Забраниха българския език и затвориха всички български училища. Но ето че дойде и техния ред и сега реват.

18

Анонимен

преди 2 години

Тоя страхлив наци преди се е казвал АЛЕКСАНДЪР МИХАЙЛОВ.. УКРИТЕ ЗДРАВО СИ СМЕНЯТ ИМЕНАТА. ИМАШЕ ДРУГ АКТЬОР АЛЕКСЕЙ МУХИН, СМЕНИ СИ ИМЕТО НА ОКЪР ЛЮТИЙ.

17

Анонимен

преди 2 години

"Целта му е да избие всички наред,"__________Затова ли предупреждава предварително цивилното население къде и кога възнамерява да нанесе удари?

16

Анонимен

преди 2 години

До 2. Е, и това лошо ли е?

15

Анонимен

преди 2 години

За Путин няма разлика между националист патриот и нацист. Интересно как така Зашада не обвини Украйна в нацизъм, а само Путин? Той и Лукашенко обвинява протестиращите срещу фалшивият му избор за президент за нацисти. То било много лесно, като някой не ти харесва и го обвиняваш за нацист. За болшевиките всеки, който не им приема насилието, лъжите, убийствата, мизерията е нацист.