10

Мишо

преди 2 години

Не, САЩ не го иска, иска колкото може повече невинни жертви и да има време да си събере инвентара и документацията от биолабораториите в Украйна.

9

Гадове

преди 2 години

САЩ не иска,искат още кръв и смърт...

8

Асан

преди 2 години

С фашисти не преговаряме :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Погледнете разрушението на снимката. То не е от обстрел. А от взрив на улицата пред блока. Ако руснаците наистина целят разрушения, щяха да гръмнат много по-високия блок на заден план.

6

баба мара

преди 2 години

турция не може да бъде посредник защото има същите проблеми в сев кипър иирак с кюрдите спрете оръжието за украина и седнете на масата за преговориняма друг начин

5

на турчин

преди 2 години

...............никаква вяра..............руснаците да внимават с лудия мустакат бай Ердоган-мустакатия хитрец и верните му ***-министри!!!

4

Ердоган

преди 2 години

лудия султан..................на него не можа да се вярва.............интересите на Русия и Турция са коренно различни..............освен това Турция е агресор в Сирия и Турция финансира терористите от ИДИЛ (ДАЕШ) в Сирия.............руснаците знаят това!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Рано е да се каже . Войните в постсъветското пространство са станали рутина за Русия . Чечня ,Грузия . Руснаците ги печелят тия войни. Те ще си вземат само тяхното . На украинците ще им оставят украинските територии ;)

2

Анонимен

преди 2 години

Султана го раздава помирител, може и да ги излъже. Турция няма файда Черно море да става руско.

1

Бррр

преди 2 години

Путин няма да отстъпи в нищо съществено. Инатът и Възгордяването му са по- големи от Разума. Патология за учебник!