171

Анонимен

преди 2 години

Колко ще струва строежа от днес нататък - до преди година желязото бе над 2 пъти по евтино с почти толкова са нараснали и другите материали. Защото по памет "корумпираната" стойност на довършването щеше да е около 2.5милиарда. Сега като махнаха "далаверата" дано цената да е същата .

170

Анонимен

преди 2 години

Караджов го дава с комсомолски апломб, забелязва се при всяко негопво интервю! Ангросист е, приказки наедро!

169

Anonimen

преди 2 години

Прав е човекът бре.2027 промяната ще променят град Варна да се казва пак Сталин.а Ботевград ще го променят на Варна.е те тогава ще се стига спокойно за 3 часа

168

Анонимен

преди 2 години

Три часа - тръгваш в трисутринта и в шест вечерта си там.

167

Хамилтън

преди 2 години

Каква скорост ще ни разрешат?

166

Анонимен

преди 2 години

До Грозданчо 178 Абе хора , човека искаше да каже 3 дена!!!

165

Анонимен

преди 2 години

Каква фамилна сграда?

164

Анонимен

преди 2 години

Хемус е като Фамилиа Саграда. Строи се 140г и още не е завършена. Това очаквам и с Хемус!

163

Анонимен

преди 2 години

Ъъъъъ.... София - Варна е около 500 км. До колкото имам бледи спомени от тая формула. Скоростта е = на дистанцията/времето. Значи 500/2 = 250. Ехааа.... С 250 км/ч си бичи... И това при идеална права линия. На тоя път, дето е все едно след война? Дето след 140 км/ч и колата ти се чуди дали ритуално да не те самоубие? А ушите ти дават объркани сигнали дали се намираш в каменоломна?

162

Чубака

преди 2 години

Свалихте Асфалт-Паша сега чакайте магистрали! Та те опоскаха почти моментално заделените пари за "Хемус" ... ще стане при червените "когато цъфнат налъмите"!

161

Някой си

преди 2 години

Хайде и тоя като ония предишния, който искаше да стига с влак от София до Бургас за 3 часа щото някъде гледал, че машините могат да вдигат и 200 км ама не се сетил да попита когато е топло или студено у нас какво става с релсовите пътища и защо е ограничена скоростта от някой по-умен от него. Та 20 години минавам София Варна много по-често отколкото ми се иска. Ако караш нормално в момента с една почивка ти отнема от 5 до 6 часа. Аз още за телепортиране не съм чувал но и 3 часа са фантастика.

160

Анонимен

преди 2 години

Разрешена скорост. Като махнем леките коли и товарните под 3,5 тона (баничарки и джипове), за почти всички останали МПС разрешената скорост е до 100 км/ч по магистрала. Това са мотоциклети, товарните автомобили над 3,5 тона и автобусите. Те как ще стигнат с разрешената им скорост за под 3 часа? Да не би да е искал да каже под 3 дни с разрешената скорост?

159

bunak

преди 2 години

това журналистите са с развинтена фантазия.с колко километра трябва да се движиш за да можеш да изминеш 430 км за 3 часа,такива са ви всичките новини-лъжливи.

158

Анонимен

преди 2 години

Няма как да стане. Магистралата не става. Но и за 5 да се стига важно е да се пътува спокойно и безопасно.

157

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо обеща всичко това да стане до края на мандата

156

Анонимен

преди 2 години

Не е важно да се стигне за 3 часа,а да стигнем живи и здрави,защото знаем какво се случва през ден и как сме на първо място по смъртност на пътя.

155

Анонимен

преди 2 години

И Бойко така им обещаваше за магистрала Тракия и джигитите се изтрепаха на нея в стремежа си да стигнат за 3 часа до Бургас.

154

ХЕМУС НЯМА!!!

преди 2 години

Изпуснахме момента да построи магистрала Хемус. Сега вече ще е поне двойно по-скъпо и ще отнеме много време. Ама умниците от "Промяната" като спряха строежите... ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ. А на мен таз "промяна" нещо съвсем фалшива ми се вижда..

153

Грозданчо

преди 2 години

Пардон, от София до ВРАНА ще се стига за три часа пеша.

152

КАТ

преди 2 години

130 км макс скорост х 3 = 390 км. Късовато ще е. Зо Каспичан става. А средната ще е не повече от 100-110. Смятаме, после дрънкаме.