34

Мен

преди 2 години

Абе хора, сарказъм бе...

33

Димитър Димчев

преди 2 години

До Мен, по - важното е, че са мюсляци, макар и чисти бели белгийци. Щом човек приеме исляма без значение да ли е бял, черен и ли розов на цвят откача и почва да ръси терор навсяъде.

32

пияната кобра

преди 2 години

а викаше ли алах акбар

31

Мен

преди 2 години

Току-що написаха в белгийските онлайн издания, че това са чистокръвни белокожи белгийци - бели супремасисти, които са целяли да убият колкото се може повече мюсюлмани на карнавала !!!

30

филип ейджи

преди 2 години

зеленски!?

29

Анонимен

преди 2 години

Нормално е...евроатлантически ценности..

28

Анонимен

преди 2 години

Този се засилил отдалеч да освобождава Украйна. В никакъв случай не е ислямски терористичен акт.

27

Анонимен

преди 2 години

Путин ли е карал колата?

26

Injustice

преди 2 години

Очаквам Още заради ваксините. Цивилните не са виновни.

25

Хаха

преди 2 години

До мантойфела, видяхме в Украйна как може да се сражава- четири пъти по-голяма численост на личен състав от украинската армия 100% числено превъзходство във въздуха 100% превъзходство нанасяне на удари с крилати ракети и касетъчни боеприпаси, резултат: повече от 15 хиляди загинали войници 2/3 от техниката в Украйна вече е пленена, унищожена и изоставена. Бойният дух е под нулата ,в интернет пространството е пълно с клипове как руски войници се предават. Общо взето пълно фиаско за жужо...

24

Тамплиер

преди 2 години

За тез джихадохлебарки има само един лек!!!

23

Мантойфел

преди 2 години

В Европа само руската армия умее да се сражава. Западните армии са пълна скръб. Затова и брадатите чаа л ми си позволяват своеволия.

22

Анонимен

преди 2 години

Дали не е е военна операция на Путин. Наложете санкции на Русия. Да не си помислите , че това е поредна порция награда за послушание и слугуване на ФАЩ?!?! И тук искат да ни направят така. И не се бъркайте, че ще вдигнат стандарта на живот и ще станем като Белгия и Германия! Там стандарта падна в пъти последните 20 години, а от американската демокрация ние получаваме само наркомани, ислямски терористи и високи цени!

21

Рашист

преди 2 години

Тия атентстори трябва да ги гилотинират или да хранят с тях ***. Но и това време ще дойде. Евроджендъризма ще иде на бунишето на историята. Ако ли пък не, тогава или аллах акбар или руска армия. Средно положение няма. Ако в Европа управляваха такива като Путин нямаше да четем такива новини. Ама като са прости европейците нека *** в атентати.

20

Евроатлантик

преди 2 години

Да не си помислите че е терористичен акт?

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 Сто пъти по-добре са от просттите българите и в общуване и в развитие и всичко.

18

Истината

преди 2 години

Шофьорът на колата бил с *** и дълга брада. Под шалварите си имал чорапи с жълти патенца .

17

Димитър Димчев

преди 2 години

Толкова са наплашени от политическата коректност горките европейци, че вече не споменават и кои представители на "мирната" религия извършват тези атентати. :) Тоталитарната диктатура на *** - либеразлизма превърна европейците в безгръбначни мекотели, които са лесна плячка на новите европейци от Ориента. :)

16

истината

преди 2 години

Истината е, че западните държави финансираха терористи с цел да свалят законни правителства и президенти............като Башар Асад в Сирия, Кадафи в Либия и т.н..............накрая тези терористи се обърнаха и срещу самия Запад!!Путин го каза на западняците в прав текст преди години:"Вие осъзнавате ли какво направихте?"???

15

Анонимен

преди 2 години

Това е хибридна атака на Путин с новата руска ракета "Дървен чeп"! Лети незабелязано, влиза през "задната врата" и прониква чак до черепната кутия!