318

Анонимен

преди 2 години

туй бабе не изкуфява - колкото по-напредва с възрастта, толкова по-голям експерт става.

317

гост

преди 2 години

ОСТАВКА НА НЕКАДЪРНИЯ КИРЧО И КОКОРЧО . ДЪРЖАВАТА Е ПРЕД ФАЛИТ . АСАН КОКОРА НЕ РАЗБИРА ОТ ЕНЕРГЕТИКА И ДОРИ ОТ ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ . ВРЕМЕ Е АМАТЬОРИТЕ ДА СИ ОТИВАТ ТАМ ОТКЪДЕТО ДОЙДОХА . НЕЗНАНИЕ , НЕУМЕНИЕ , АЛЧНОСТ , НАГЛОСТ СА ГОТОВИ ДА НИ ЗАКРИЯТ . ДАЛИ Е НАРОЧНО ИЛИ НЕКАДЪРНОСТ , НО ТОВА СИ Е ФАКТ . АСАН ДА НЕ СЕ МЕСИ В ДЕЙНОСТА НА ЕНЕРГЕТИКА , ГАЗ И ГОРИВА . ОСТАВКА .

316

Стиви

преди 2 години

Минке нали ти и Славу...ца ревахте промяна,промяна...промяната е тук.Народа добре знае какво ще стане под вещото управление на БСП-хипер инфлация,фалит на банките,липса на хляб и отново се събираме милион души на площада.Само Търпение!!!

315

7

преди 2 години

Не харесвам Бойко, но вече и Радева Зима стана много тежка и животът ще стане много тежък

314

gergi

преди 2 години

До Зайко Миков Имаме договор ама няма как да го докараме всичкия, поне в момента няма как. Като е толкоз по-добре сега що не внасяме от Румъния ? То и от Австралия може да си докараме всичко стига да имаме пари в джема ..... ама немаме! Иначе сме на с чифте пищовия на голия си тумбак :)

313

Анонимен

преди 2 години

Поне сто човека съм агитирал за новата партия и за пореден път останах излъган. Държава само със самочувствие и пи ар не се управлява. тези момченца показват, че са абсолютни аматьори. Трябват опит и много тактичност. За съжаление потъваме с бясна скорост и гладът *** на вратата.

312

Някой ще го чуе ли?

преди 2 години

https://youtube/watch?v=Ob4fHUhpwXQ

311

Ъхъ !

преди 2 години

Не е 30 % инфлацията , Зайкова ! Инфлацията е галопираща стръмно нагоре ! Това е истината ! Потъваме, Зайкова - потъваме до нивото на 1997 г. !!!!!! За който помни какво беше тогава !

310

Handel

преди 2 години

До ЗАЩО Още повече това е агенция ПИК.

309

ЗАЩО

преди 2 години

се дава трибуна на хора , които са закърмени с марксизъм и ленинизъм и с наченки на деменция ? Толкова ли няма млади икономисти в тая държава ?

308

Анонимен

преди 2 години

нищо чудно и да стане но не заради цитираните причини.Ако БС(К)П продължава да е в управлението 30% ще е нищо , със сигурност ще намерят втори Жан Виденов

307

Me

преди 2 години

Тази жена вече е време да си гледа пенсията и да не не всява страх с комунистическите си разбитания.

306

?!

преди 2 години

Само като прочетох , че ще спре вноса на зърно и спрях да чета.

305

Анонимен

преди 2 години

Разбира се ,че ще е "друга". В момента е възможно най-скъпата.

304

Анонимен

преди 2 години

"От Русия, внасяме суровини,а не продукти,за газа имаме договор с Азарбейджан, горивата може и да са внесени от Румъния, например.НЕ ПРАВЕТЕ ТРАГЕДИЯ ОТ НИЩО."на каква цена ***? ти газа и отмарс може да си го внасяш, но цената ще е друга..

303

Зайко Миков

преди 2 години

От Русия, внасяме суровини,а не продукти,за газа имаме договор с Азарбейджан, горивата може и да са внесени от Румъния, например.НЕ ПРАВЕТЕ ТРАГЕДИЯ ОТ НИЩО.

302

Анонимен

преди 2 години

Мика по баща Исакова ,по съпруг Зайкова ви го каза очаквайте да ни издуха.вятъра..на Промяната ..хубаво да ни издуха . Кирчо не може да каже нищо пред бабето разбирасе . Тя е от специалната раса , може да говори каквото си ще !При Слави, Кирчо все такива умни от тая раса има..в БСП синът на Шоломон Паси също е там да надзирава . На всякъде са .Като НАСЕКОМИ.

301

Заимов

преди 2 години

Освен, че една издухана бабичка болна от путинофилия. България произвежда зърно 5 пъти повече от собствното си производство. Колкото по бързо се отървем от риския газ и петрол токоз по бързо България ще тръгне напред. Няма да ги има рубладжийте дето вървеят по свирката на Володя Путин - Хитлерович.

300

Solar Power

преди 2 години

Бабке , не лъжи. Никой не спира Газпром. Да си доставя петрола никой не им пречи. Ако наистина искаш да постигнеш нещо вземи драсни едно писмо на Путин да се прибира откъдето е изпълзял.

299

Анонимен

преди 2 години

Два пъти по 30 ще е Г-жо Зайкова.