155

Анонимен

преди 2 години

Майтапа на страна, на изборите 2019 са имали 14 партии общо. Ако махнем тяхната, тва са 13, ако махнем още 11 - и остават 2. А сега, въпрос с понижена трудност, познайте колко укронаци партии имат укропите?

154

Анонимен

преди 2 години

Очевидно е! Забраната на партиите си е откровен фашизъм. Но онова, което е по- важно - вече няма единство в позициите на елита за продължаването на войната и преговорите. Като знаем какви позиции защитава Зеленски, можем да се досещаме за настроенията на народа, чиито изразител са партиите. Още в началота на преговорите убиха един от преговарящите. Ще се избият, държавата си ще разрушат...Чужда маша, зелена.

153

ПЕНКО

преди 2 години

САМО В ЕДНА СИСТЕМА СЕ ЗАБРАНЯВАТ ПАРТИИ !!!!!! И НЯМАЛО ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ !?!????!!???

152

анонимен

преди 2 години

И България ще забрани всички проруски и агентурни такива,подкрепящи руския фашизъм. Ще ги задушим до край. СЛАВА НА ГЕРОИТЕ НА УКРАЙНА!!!!!!!!!!!

151

Анонимен

преди 2 години

Ще има нова война но в обратна посока. Сащ тогава пак ще събират подкрепа за агресора.

150

Анонимен

преди 2 години

Снимката не е от бункера.

149

филип ейджи

преди 2 години

закон за защита на държавата!а звезди ще им слагат ли!

148

Анонимен

преди 2 години

Това е демократия

147

ПроСоТо

преди 2 години

в началото обявих,че НЕ подкрепям руската инвазия,но я РАЗБИРАМ....Сега вече спокойно мога да я ПОДКРЕПЯ,защото ФАШИСТКОТОЛИЦЕ на това еврейскоизчадие лъсна с пълна сила..Типично по фашистки и комунистически ,Зеленясалия ЗАБРАНЯВА всичко,което не е в орбитата на болните му маниащини....Какво ще кажат за това "Великите радетели за ДЕМОКРАЦИЯ"-САЩ ?!.."Чрез забрани към прогрес!" ?!...Обаче ако ДРУГИТЕ забранят нещо,тогава...ооо!..Настава вой до небесата,"Потъпкаха свободата"....

146

Анонимен

преди 2 години

зеленски води война с собствения си народ, но ще свърши зле за него самия

145

Анонимен

преди 2 години

А в България кога? Всички свързани с бивш ето БКП от партиен секретар нагоре ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ДЪРЖАВНА, ПАРТИЙНА И ОБЩИНСКА ДЕЙНОСТ! Така, е в Чехия, Полша, Унгария, Словакия и затова имат резултати!

144

а че то

преди 2 години

украйна е напълно готова за ес бе !! такива ценности , че свят да ти се завие...като поляци и унгарци ! а как зеленски може да забрани партии !! не би ли трябвало това да стане с решение на съда !! бе то май така се взе и решението за кандидатстване в нато...еднолично и демократично

143

Анонимен

преди 2 години

Съвсем скоро няма да има значение какво нарежда Зеленски. Няма да има и Зеленски.

142

155 до 157

преди 2 години

Отговорът какво ще стане с мен е *** - ще си живея както до сега, а може би и по-добре. По една проста причина - "демокрациите" отдавна не са демокрации, а наистина започват да приличат на фашизирани режими. Последни примери - начинът по който се налагаха ваксинирането срещу Ковид и използването на зелена енергия. Мало умието не може да бъде толерирано до безкрайност, това ни намекват хората извън колективния запад.

141

ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 2 години

до 174 .... Мършоууууу си ти! ХА ХА ХА........Тегли кредити и си ходи на екскурзийки.....

140

Анонимен

преди 2 години

Другите били диктатори а пък видиш ле тези съвсем демократично забраняват партии и репресират инакомислещите.

139

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА - Аз не съм богат, но и аз си ходя на екскурзийки и на мен ми е добре. Какво ще кажеш сега, ве мъpшоууууу!

138

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 години

Що няма желаещи за Екскурзия в Европа, защо не е имало, и защо не отидете на разходка в Норвегия??? Идете и Вижте ! Що не отидете в Швеция на почивка??? Демокрация е Супер, но за богатите!!! Имаш пари и си ходиш, За народа остава ..... ХА-Х-ХА-ХА-ХААА-ХАААААА

137

Анонимен

преди 2 години

Какво, като видяхме света и Европа. Демокрацията ни отне, най важното, нормално здравеопазване, нормално образование. Да ви попитам, като са толкова напред САЩ и Англия, защо всички идват тук на зъболекар? Защото е демократично скъпо.

136

СС

преди 2 години

В България влизат богати украинци ,а бедните да го д-т в Украйна !!!