78

Анонимен

преди 2 години

Да бе само Русия лъже, Украина само истината казва. Егати едностранната демокрация, пълен смях. Зеленски си противоречи по десет пъти на ден и всички се правят на ущипани, чак нобелов лауреат.

77

Анонимен

преди 2 години

Феновете на Боко са фенове и на Путин. Пеевските медии са руски медии. Пеевските медии са на ГЕРБ-ДПС-СДС.

76

Анонимен

преди 2 години

Може и да е вярно. Нацистите взривиха драматичния театър и затрупаха 1000 човека, за да обвинят Русия, че била извършила ракетна атака срещу театъра.

75

Анонимен

преди 2 години

ООН да праща сини каски, миротворчески сили. Русия ще е спокойна, че Западна Украйна няма да е в опасност и ще има къде бежанците от руската агресия да бъдат защитени.

74

Анонимен

преди 2 години

Русия води войната с Украйна с лъжи. НАТО трябва да влезе в Западна Украйна. Ако НАТО е страхливо да влезе, трябва да влезе ООН с миротворчески сили и да гарантира мира и защитата на Западна Украйна от провокациите, от които се страхува Русия. Защита на бежанците и консулствата, хуманитарна зона, забранена за полети.

73

мирен договор

преди 2 години

Русия да си взима бомбите от Украй и да ги хвърли в Москва за да няма фалшификация.

72

Анонимен

преди 2 години

Значи да разбираме че руските *** планират нападения на посолства в Лвов и химическа атака в Суми.

71

Лъжат

преди 2 години

Както за всичко до сега

70

Анонимен

преди 2 години

До ТВ - руската пропаганда, като цяло не достига до Европа и до България. Нали затова спряха всички официални руски медии. Така, че руската пропаганда мен лично не ме касае не защото е "по-добра" или "по-лоша", а просто защото не се сблъсквам с нея. Но с про-западна пропангда се сблъсквам ежедневно. Въобще имам проблем с всички форми на въздействие, които се опитват да ми кажат "какво" да мисля, а не "как" да мисля.

69

ТВ

преди 2 години

Руската пропаганда от малоу*ни ли се създава? Твърденията звучат все по-****лно. Все едно идват от Северна Корея.

68

ТВ

преди 2 години

Руската пропаганда от *** ли се създава? Звучи все по-***.

67

Анонимен

преди 2 години

Да бе да!

66

аноним

преди 2 години

Вие от една и съща пратка ли се друсате с Зеления

65

Французите Издъниха

преди 2 години

Французите издъниха плана - точно преди три дни ни в клин, ни в ръкав: "Франция ще смята Русия за отговорна за каквато и да е употреба на химическо или бактериологично оръжие по време на войната в Украйна.Това завява френският външен министър Жан-Ив льо Дриан в интервю за вестник "Паризиен" - можете да намерита статията тука.

64

Анонимен

преди 2 години

Руснаците възнамеряват да използват химическо оръжие ...

63

До 79

преди 2 години

Ти първо ми дай някакво смислено обяснение какво Русия би спечелила от това да атакува западни мисии. Всъщност точно това казах, че ме дразни - такива неуки *** като теб, които не могат да се АРГУМЕНТИРАТ, а само и единствено да квалифицират други които не са на тяхното мнение. Въобще това ви е другата импотентна теза, че който не подкрепя евтината пропаганда ПРОТИВ Русия, задължително е ЗА Русия. Нямам нужда да съм за или против за да бъде мислещ човек.

62

дядо йоцо гледа

преди 2 години

След биологическо и ядрено, следваше украинците да използват и химическо. Бяхме забравили за него.

61

АЗ

преди 2 години

Отдавна не вярвам на всяка дума идваща от "Москва". И все-по малко хора и вярват. И преди Русия си беше коварна, подла и лъжлива, но никога не е падала на подобно ниво, което сега се върши - както в Украйна така и в самата Русия. Преди бяха просто незаслужаващи особено уважение, но сега са на нивото на Хитлер и Пол Пот и се завръщат на нивото на Сталин. Дори Сталин би признал Путин за по-добър от него в подлостта, омразата, непукизма и пренебрежението му към човешките животи.

60

До 74

преди 2 години

Не си пристрастен дрОгарьо "безпристрастен" . Обясни ми по твой "безпристрастен" начин, какво правят руските сополанковци и ислямистките им партньори вече близо месец в независима чужда държава! С какво право тези нашественици и агресори обявяват какво ще се случи в държава, която просто иска да се махнат Сополанковците и ислямистите, за да продължат хората да живеят. Какво би станало ако в средновековната руска територия нахлуят татарски орди, както са го правили векове наред?

59

Йе Йе

преди 2 години

НАТО в Маскве!