176

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Свобода за Кърджали!100 години робство стигат!

175

Я, па Я

преди 2 години

95-годишен бивш затворник от Бухенвалд загина в Харков при руски обстрел. Снаряд попадна в къщата му. Хитлер не е успял да го довърши но *** не прощава.

174

До Анонимен 213

преди 2 години

Вие там ли бяхте тогава? Лично го видяхте?

173

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че хората със прокремълско самозъзнание са толкова облъчени, че даже не дай си боже някой по команда от Москва да им нарани семейството те пак няма да приемат истината и ще винят някой друг за това! Всякаш е страшно трудно в определен момент да кажеш това не е нормално, може да ми харесва руската култура, но техните лидери са си изгубили ума.

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 211Когато всичко това свърши и се погледнеш в огледалото се замисли колко абсурдно е това, което твърдиш.. Не може всяка упорка спусната от Кремъл да я лапате като шаран кукичка...Как така един цял народ ще си руши цялата държава сам.. Как така не може да приемете, че една империалистична държава като Русия с ченгеджийско управление е способна на това.. Какво трябва да се случи, че да мислите трезво като българи е не като чужди агенти..

171

Анонимен

преди 2 години

Азов преди две седмици минира завода.

170

Анонимен

преди 2 години

азовци отстъпиха до завода исползват като жив щит и мирни жители никои не знае колко жители има там саш вече обсъждат правителството че подържаат нацбата света вече осъзнава че зеленски не командва армията си а някои друг

169

Анонимен

преди 2 години

Добре де, защо никъде не прочетох, че украинците сами взривяват заводите си, театри и тн? Техните лъжи наистина минават всякакви граници. Само за да се докажат пред своите господари са готови да си унищожат сами цялата държава.

168

шок

преди 2 години

Две държави се избиват помежду си. Целия свят бездейства, само наблюдава и коментира. В това време умират хора. Десет милиона вече са без дом. От тях три милиона бежанци. Какво още трябва да се случи. Тотално безумие и извратеност е обхванало политиците и обществото.

167

Вансинация

преди 2 години

Въпроса сега е : Какво става с тези които прииждат в България ? Имат ли ваксини изобщо някакви? Смесете ги сега с нашите деца и внуци - после ве се вайкаме - КАКВО НИ ДОЙДЕ ДО ГЛАВИТЕ ?

166

На зелено

преди 2 години

Тия дето са купили на Зелено - ще се хванат за зелено - препоръчвам до седмица на някоя полянка - копривка, лапад, детелина - Пролет ИДЕ

165

стоян

преди 2 години

Абе какво стана с ваксинацията бре?????Къде изчезна козела Кунчев?

164

полковник Колев

преди 2 години

"Най големите" стоманодобивни заводи в Европа , държавата с най много атомни реактори,30 тайни лаборатории,стремяща се за Нато в ущърб и заплаха за Русия....Къде си тръгнала Украйна!?

163

Иванов

преди 2 години

На комунистите само нацисти и предатели им се привиждат. Комунизъм и фашизъм нямат разлика. Следователно, най-големите фашисти са в Кремъл.

162

Анонимен

преди 2 години

не ли ви омрзнаха лъжите идете сами и вишлте че всико което сте писали за мариопол е обртната страна да слушата какво говорят жителите на града

161

Анонимен

преди 2 години

А защо пропускате да кажете че там се крие нац.исткият батальон азов?

160

Анонимен

преди 2 години

До ZАбе и ди от,къде е България в твоите молитви?Ние сме в Европа.Значи заминаваме,ама да живее Русия.то бива да си пр ост,ама чак толкова.

159

ванс

преди 2 години

До ZПий си хапчетата редовно

158

Анонимен

преди 2 години

А бе какво стана с ковида?

157

Анонимен

преди 2 години

Извинете, в доменни пещи се произвежда ***, който сетне се преработва в стомана.