20

Съсела

преди 2 години

Съсела я по добре седни и малко помисли!Кога китайците се научиха че ядът само гарнитурата :) като оставиха руските тъпотии спряха да си избиват хората и си стиснаха ръцете с американците!!!!!!!!Тия фабрики в Китай как се случиха?!? Компартията ли ги направи? Китай мръдна напред от яденето на врабчета когато зараза ха руските щуротии и много добре го знаят!! Така е и с Виетнам! Виж Куба Венецуела и Северна Корея още мумията на червения площад им е в главата както на ушанките

19

Ламята спаска.

преди 2 години

ЛАМЯТА ДА ТИ КАЖА БРАТЛЕ Ама много!Топ 10 на богатите страни са не защото са напред в производството на шир потреба?!Не са и защото отглеждат вкусни домати?!Не са и защото имат Путин?!Аз не вярвам че искаш да си бачкер в китайска фабрика?! Нито реднек в Америка!?

18

Анонимен

преди 2 години

Последното което е планирано да стане в този дирижиран от запада театър е Финансова криза и зануляване на дълговете!

17

Ламята

преди 2 години

Ми ся кой ще произвежда "западните технологии" с които "цивилизованият свят" е толкова горд.Май пак ще се съсредоточим, върху производството на ге.йпаради и "висша мода".Висшата мода ми е любима,триумф на анбусрда в който живеем.

16

Мишо Китаеца

преди 2 години

Китай си гледат интереса, не забравяйте, че те вярват, че са най-великата цивилизация в света. В Китай все още е много силно Конфуцианството, което учи, че за да се издигнеш и да бъдеш успешен в живота като Майстора, трябва да станеш/бъдеш Майстора. За това за тях е въпрос на чест като копират някоя марка, демек са признали че тая марка е Майстора. Китай не признава Русия за Майстор, а Европа и САЩ.

15

Голям С-Ъ-С-Е-Л

преди 2 години

Китайците спряха да слушат Големият Брат и той им пусна един истински Ковид, да видят какво е. Китай губят страшно много от това и може би ще осъзнаят отново, че *** им ги купуват само американци и еворпейци, докато самите китайци всички са с iPhone-нчета, американски и европейски коли, дрешки и тн.

14

до 14

преди 2 години

вече над 2 години, водят стадото Офчъици към Кланицата, но то продължава да не се осеща и продължава да си кротува! а скоро и хляба - свършва!!

13

анонимен

преди 2 години

Китайската болест се завърна в гнездото си. С това БОГ наказва Китай за,,неутралитета,, им по въпроса,за руската агресия. Нека вирусът ги поразреди,защото са доста.

12

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Великият РЕстарт продължава вече на 2 фронта, Златният Милиард ще бъде постигнат!

11

Анонимен

преди 2 години

На жълти новини за жълти индивиди вяра нямам аз. Видяхме как лъжат и китайците и медиите. Всичко е пропаганда.

10

Боби

преди 2 години

Градската агломерация с автономен статут се произнася най-сходно Шенджен или Шендзен според мандарин или кантон.

9

Taню

преди 2 години

С болните амбиции на едно нaaкало се от страх жyже, спекулативните интереси на големия световен полицай и неадекватните позиции на европейската върхушка - така ще е. Проблеми ще има и Китай, той просто не може без да изнася, и то - колкото повече, толкова повече. Да се кротва кремълския дeбuл и шaйката му, останалите да си вземат поука, какво е възможно като азиатски сценарий и да бъдат по-гъвкави в подхода си към монголоидните сaтрапи.

8

Анонимен

преди 2 години

Първият път, когато Китай беше в локдаун и левчетата останаха без стока, а заводите спряха работа, понеже само сглабят с части от Китай. Не ми се мисли, какво ще стане сега. Масови фалити на дребни цехове и фабрики. Стотици хиляди хора ще останат без работа.

7

Реалист

преди 2 години

Какво доживяхме - когато Китай пръцне, Европа и чичо Сам се наакватВсички сме инфлуенсъри и влогъри какво може да се обърка?

6

Анонимен

преди 2 години

Западът направи огромна стратегическа грешка последните 20г като предостави на Китай и Русия технологии и започна да инвестира в тези страни. Отделно от тава Западът си отвори пазарите за китайски стоки и стана зависим енергийно от Русия.Резултатите ги виждаме-2 силни диктатура, които не се спира пред нищо

5

Ново нормално

преди 2 години

Всичко върви по план. У р о д и т е от Давос потъркват ръчички. Овцете блеят.

4

Анонимен

преди 2 години

Това се отнася за Китай и цивилизования свят. Фашистката Рушлямска държава не и пука, там си имат ракети да си пуцат, винаги са били, са и ще бъдат една дивашка губерния. Но това ще им е последната изцепка, само гледайте!

3

Анонимен

преди 2 години

На писателя ще са му нужни още 2-3 статии по темата, за да уцели името на пристанището Янтай! Не е лесно и да се преписва в днешно време, че образованието ни е в криза и по този въпрос!

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1: Не се знае по последна информация на днес.бг водят се преговори с кого да е войната.

1

Хахаха

преди 2 години

Китай отговаря само за 20%. Видя се, че не може да се разчита на страхливите мишлета. Има доста по-сигурни държави, където може да се изнесе северноамериканското и европейско производство. Само не знам как ККП ще обясни огромната безработица на населението. Все пак това не е като да откраднеш половината бизнес на Джак ***.