108

Анонимен

преди 2 години

Земята е изкупена от фирми на Турция и Китай. Те си я работят и изнасят за тяхното си население. За българите остава фуражната пшеница за вътрешния пазар.

107

Анонимен

преди 2 години

До 100Ми хващай другите нехранимaйковци и тръгвайте са го спирате путин. Какво си седнал да ревеш кат вдовица за ..., зад кловиатурата?!

106

Анонимен

преди 2 години

Самоизолацията на ЕС е същата като капсуловането на Източна Европа преди 40 години. Светът се развива, а ЕС тъпче на едно място и се бори със 6янката си. Юнкер го каза преди 7-8 години, а Урсулата ще го превърне във факт по-бэрзо отколкото някой е могел да си го представи.

105

Соломон Паси

преди 2 години

Ние атлантиците ВИНАГИ сме работели за БКП и ДС срещу България и българите. Защото ВСИЧКИ атлантици произлизаме от БКП.

104

и1

преди 2 години

Пшеницата май се сееше на есен.

103

Анонимен

преди 2 години

просто фермерите по света трябва да засеят повече пшеница и слънчоглед ... явно няма да е тази година, но другата .. то ако Русия изхранваше света популяцията щеше да се свива от 16-17 век ...

102

Питам само

преди 2 години

Русофили, вие какво точно искате? Излизане на България от ЕС и възраждане на СССР? И накрая световен Путинизъм? Това ли ви е крайната цел?

101

Ще остане ли светА..

преди 2 години

светА няма да остане. Виж, светЪТ е нещо друго. ***!

100

Не

преди 2 години

Ще засадим зърно в Доброджа и ще нахраним света ;). Поляците също гледат зърно. Румъния и те.

99

Анонимен

преди 2 години

Украйна, а не Русия е житницата на Европа. В тайгата пшеница не расте.

98

Анонимен

преди 2 години

А Защо ще има световна катастрова? Защото Американците вече няма да могат да контролират Русия. Обаче не бъдете лицемери и лъжци, няма да има Световна катастрова, а Западна катастрофа. Защото Азия си пази връзките с Русия и не само Азия. При тях всичко ще има каквото е имало досега. Държави с добив на нефт вече не гледат на САЩ както преди. Трябва да изберем правилната страна докато е време.

97

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Голям смях/ Ясно били сте в Русия или СССР???.Но не сте били само Вие,та има няколко огромни области с размера на България ,които се наричат житницата на Русия.Комбайна като тръгне от единият край на огромната площ,някъде късният следобед е в другият край,където също има лагер за пренощуване.Приблизителното производство на пшеница в година в Русия от 73,1 млн. тона.Не говоря за разкошният ръжен хляб,особено с хайвер,най-вече черен.

96

Анонимен

преди 2 години

'' Ако светът не спре Путин, ще има световна катастрофа '' .................................. ами прав е професора, а най-жалки са българските путински зомбита, с промити мозъци ... утре Русия ще им хвърли бомбите и тези само ще се оглеждат като зайци ... те дори не осъзнават, че украинците се бият включително за тях.

95

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден гледах как се съхранява зърното. Представях си някакви закрити халета. А то беше някакъв огромен навес без стени,стотици гълаби накацали и кълвящи. Съответно нали се сещате как оакват хубаво. И накрая много ме съмнява някой да чисти тези акита. Похапваме си ги с хляба.

94

Вили

преди 2 години

Това от дойче веле ли го постнахте,да бяхте постнали и защо Русия има пари и въоръжение да воюва години напред от западни пари само германците са им превели 2 милиарда за януари месец от гориво!Западна Европа ще ще оцелее ама на Източна и е спукана работата!Много хора тука са бедни на правителствата не им пука или са некадърни или обслужват олигарси и с тоя глад и мизерия ще докарат на власт работническите партии и Русия ще ни "освободи"както на времето!

93

Анонимен

преди 2 години

До 96 То е ясно,че се произвежда в България,но е на частни лица,а не на държавата. Съответно утре като настане глад за жито по света тези частни лица могат да си го продават на високи цени. Това, че е произведено в Добруджа няма да ни спаси.

92

Fallschirmspringer

преди 2 години

Спорет постулатите на евроТейският,демократичен неолиберализъм,нашите родни търгаши ще изнесат хубавата ни пшеница,а ще внесат нещо мухлясало и заразено,от военните запаси на баснословни цени.Нали никой не се заблуждава,че белите държави ще ядат бо-клуците-няма как да стане.Тази некачествена пшеница,както и всякакви други отпъдъци са предназначени за такива като нас.Това се нарича европейско,неолиберално съдрудничество, базирано на пазарни принципи.Те са ни приели в ЕС да вземат, не да дават

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95Кажи го на добруджанците какво зърно "немаме", просто сменят марката :))) Всичкия хляб дето го купуваш е от Добруджа :)))

90

Анонимен

преди 2 години

До Голям смях- ние никакво зърно нямаме. Зърно имат собствениците които притежават определени земи и си ги обработват. Утре те по стара българска традиция ще надуят цените колкото са на борсата и ще кажат,че това е пазарна икономика и могат да си ги продават на каквито цени решат. Едновременно с това ще си изнасят хиляди тонове докато държавата ги спре. Тогава жито може и да остане,но дори за нас цените ще са като на световния пазар.

89

Fallschirmspringer

преди 2 години

""На световния пазар цените на пшеницата вече се покачват."" Има хубава американска ГМО ,направо пефектна.Само за ценители