213

Венелин

преди 2 години

Руснаците си имат тяхна система за спътникова ориентация. GPS не им трябва за нищо.

212

Анонимен

преди 2 години

Едно време хвърчалниците само с навигация кацаха.

211

EASA

преди 2 години

не може да си намери г*з* с фенер....

210

оберхафенхофен,

преди 2 години

nice technology....

209

Димитър

преди 2 години

Това се прави от всички по време на военни действия, не виждам защо се учудвате.

208

Анонимен

преди 2 години

Как сигнала е ударен от Финландия, не мога да разбера в статията?

207

Хмм

преди 2 години

Довчера пишете, колко са зле РФ откъм технологии, самолетите им били само за скрап, капка нефт не можели да добият сами и т.н., а днес манипулирали GPS сигнала над четвърт Европа. Какъв напредък за една нощ само, жалко че я проспах.

206

Българин

преди 2 години

Сега американците ще хакнат ГЛОНАС .

205

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен: Русопитеците когато нямат какво да кажат почват да обиждат. Е това е голямо удоволствие, запенен от злоба ***. Нито съм софиянец нито съм дрога. На всичко отгоре не живея в про-руската *** в която се превърна БГ през последните години. Но имам роднини там имам и наследство, имоти и т.н. и живо ме интересува простите БГ политици как стопанисват страната. Беснейте колкото си искате но ще висите по дърветата един ден, няма да ви се размине.

204

Я, па Я

преди 2 години

До Добре де: Това са все продукти и собственост на загнилия и умиращ запад. Така, че Русия няма ни най малък принос за работата на тези мрежи, интернет също не е руско изобретение така, че собствениците не искат Русия да им ползва продукта. Причината е повече от очевидна. Освен това Русия преди седмица каза, че не и пука, има си руски заместители, Ростубе, Рустаграм и такива подобни. Да си ги ползва и да не ни занимава със себе си. Бум друм.

203

Някой

преди 2 години

Ахам, спомняма си, как малко след историята с Доналд Кук имаше доклад на друг американски кораб който според координатите които подавал за местоположението си, се оказало че "плува" в пустинята Каракум. Дано *** не изпростее до толкова, че да прати калашници на украинците, че току виж и нас ни денацифицират.

202

Я, па Я

преди 2 години

Вликая и могучая много бързо взе да сдава багажа. Хем пропагандистите на Путин реват, че Русия си е самодостатъчна, хем иска да и отворят тубата, бъзика GPSa, заплашва и шантажира света с ядрена война. Защо бе? Изолирайте се в границите си, напуснете Украйна и покажете на света как се прави икономика, стандарт и добър живот. Ако го направите успешно всички ще искат да са ви приятели. Давайте да видим. Обаче не става нали така? Но там ще стигнете съвсем скоро, бедни и мизерни, забравени от света.

201

Селяндур с джип

преди 2 години

И кво сте се разпискали? Ползвайте добрата стара VOR/NDB навигация или май тия аналогови технологии вече не ги слагате по фърчилата? Радвайте се, че Puty е състрадателен човек и не е почнал да ви сваля сателитите.

200

Добре де

преди 2 години

Кой изключи Swift, блокира Инстаграм, Фейсбук, Google и всички руски телевизии в Европа и Америка ? Иначе сме големите демократи и държим на Свободата на словото. Така ли е..или не е така ?

199

Анонимен

преди 2 години

До Всяко действие има..По същата причина, поради която Путин не иска фейсбук и инстаграм за руснаците. Поддръжниците му в Европа обаче нямат задръжки да ги ползват.

198

Всяко действие има..

преди 2 години

А вие радетелите на най важното за демокрацията, "Свободата на словото" Защо блокирахте руски руски сайтове за новини и информация ? Евтината ви платена пропаганда от Козяк е колкото смешна, толкова и жалка. Който иска може да се информира от неманипулирани медии. Хората са грамотни. Знаят къде да я открият !

197

Анонимен

преди 2 години

Русия вече нямат път назад. Превърнаха се в азиатска ко.ч.и.на с която никой не иска да има нищо общо дори Китай се дърпат.

196

Таке е ушанки

преди 2 години

Пyтлep нещо буксува в Украйна май. Изпари му се желанието да разширява конфликта и да приобщава и други държави. Ако се чувства заплашен от НАТО защо не нападне полша и балтийските републики? Сега те ще се въоражат още повече и ще яде какалашката. А колкото до ядрената заплаха, една ядрена война не може да унищожи всички хора. Тези които останат ще разкатяаят руснаците и ще ги затрият от лицето на земата.

195

онбашията

преди 2 години

каква изненада, а още нищо не сте видели

194

Анонимен

преди 2 години

Мдас. спрословутите байрактари, и всякакси дронове дотук. Пак пискайте за руската наналогова техника. Те ви живия пример. Защо аналоговста техника при война е 100 пъти по надеждна.