310

Анонимен

преди 2 години

ДАНИ КАНАЗИРЕВА "НАБЛЮДАВАМЕ,КРАЙНО НЕЗРЯЛО,КРАЙНО ХАОТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ ВОДЕЩО НИ С БЯСНА СКОРОСТ ПО-НАНАДОЛНИЩЕТО НАДОЛУ..." ПРАВИЛНО КАНАЗИРЕВА,ЯВНО Е,ЧЕ СИ БИЛА В КУХНЯТА НА НЕЩАТА,КОГАТО БУДА КАТО СИЗИФ БУТАШЕ ЧУВАЛИ С ПАЧКИ НА ПРИЯТЕЛИТЕ,НО НЕ МОЖЕШ ДА ОТГОВОРИШ ЗАЩО ЕВР.ПРОКУРАТУРА МОЖЕ ДА РАЗПИТА ЧЕРЕПЧО ПО СКАЙПА,ДОКАТО БЪЛГАРСКАТА СИ Е ЗАВРЯЛА ГЛАВАТА В ЗАД-НИКА!!!......

309

Анонимен

преди 2 години

ПОЗДРАВИ ОТ НЕНО ДИМОВ - Е БОРИСОВ,КАК Е В АРЕСТА?! САМО НОЩ И КРЪВНО,А!!! АМИ АКО Е 6 МЕСЕЦА ИЛИ ГОДИНА,А?!!

308

Анонимен

преди 2 години

Менко Менков преди минути каза, че Борисов няма да съди Петков. В петък каза, че клиента му Б. Борисов ще си търси правата в Страсбург. Писна ми от прекаления демократ Борисов. Защо, бе? Защо няма да си търси правата? Защо се оставя Киро да е НАД ЗАКОНА?

307

аз-ът

преди 2 години

Когато млад, неопитен и откровено глупав (като всички либерали) човек, като ПростоКиро се изправи срещу отракан, абсолютно безскрупулен, опитен, дърт чакал като Баце... Шансовете не са в полза на ПростуКиру. Тц. Борисов ви направи на ***. Смее ви се и се гаври с вас. *** сте.

306

Щщщщ

преди 2 години

Дамаджаната пак е препушил с ракийка и канабис че .Дано да изтрезнее до падането на това правителство на кривата уста - простия Киро .61

305

Ангелина

преди 2 години

До АнонименНа всичка "крали ,като за последно" през последните години особено по време на управлението на ГЕРБ ,колкото и да се забави ,нямам съмнение ,че за всички ще има справедливо наказание и осъдителни присъди- този път ще е така!!!

304

Анонимен

преди 2 години

Тази дупка от 0,5 млр. в бюджета да не им се търси отговорност ли това искат ГЕРБ,заради тяхната крадлива хунта дори и нашите внуци няма да живеят като Европейци.

303

Ангелина

преди 2 години

До Ангелинапродължение ---Обикновените граждани ,които искат справедливо наказание за всички замесени в извършването на престъпни действия от всякакъв характер и осъществени чудовищни кражби особено по време на управлението на ГЕРБ ,чиито членове , симпатизанти и финансови кръгове напълно се самозабравиха и показаха безскрупулна арогантност ,алчност и усещане за абсолютна недосегаемост.

302

Ангелина

преди 2 години

Каквото и да входира,ако ще и сто пъти ,ако трябва МВР ,нищо няма до доведе до справедлив и безпристрастен процес ,ако няма пълно взаимодействие между двете страни ,които гарантират устоите на правовата държава- МВР и Прокуратурата ,чиито действия трябва да са насочени в една посока борба с престъпността във всичките и форми ,а не в противопоставяне и защита на хората с престъпни действия.Не е "реваншизъм" ,това да се търси справедливост и борба с престъпността във всичките и форми.

301

Анонимен

преди 2 години

Гугъл знае всичко. Двамата харвардски измамници са напили Рашков и така са го убедили да арестува Борисов.

300

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази неотложност? Борисов го пази НСО. Борисов може да бъде локалиризан за всяка секунда къде се намира. Абсолютни аматьори Киро и Дамаджаната взеха народа за мезе. Как така НСО пази Борисов и го оставя да бъде откаран без охрана? Нещо много гнило има в държавата и час по- скоро трябва да се отстрани тумора. Държавата се управлява в момента от психично нестабилни хора. Оставка!

299

Анонимен

преди 2 години

Киро е само на думи натовец и десен политик, фактите говорят, че реперсира в стил Путин опозицията и сме единствени заедно с Унгария които отказахме да пратим оръжия в помощ на Украйна, де факто Киро и Асен са младежкото БКП на Радев.

298

Анонимен

преди 2 години

Мисля, си че след заповедите за арест от Европрокуратурата, ще има прокурор, който да задържи главния "прокурор" и неговите "прокурорки" саботьорки още тази вечер. Въпрос на часове ми се струва е пак да съберат Борисов и компанията му този път в неизвестен съдебен арест

297

Анонимен

преди 2 години

А не е ли корупция да първата ти работа като министър да е да натресеш една мустаката девойка за авдокат на Българската банка за развитие с месечна заплата 13 бона? После същата тази мустаката девойка да я направиш началник на кабинета си. Явно има дарби момичето ... И мустаки като на Филип Тотю.

296

Анонимен

преди 2 години

Пачките ги няма ,мисля че между герба и ПП разлика няма по повод подаряването на милиарди на някакъв бизнес ,и двете партии са слуги на сащ ,но и другите партии в коалицията ,освен БСП са за НАТО и сащ

295

Реалист

преди 2 години

Скоро възмездието ще дойде и шефът на клана ще бъде там,където му е мястото.Чак тогава гърбавите ще спрат да мучат.

294

Анонимен

преди 2 години

В "Подмяната 10-ти" - документален филм за първите 15 години от прехода България ще видите реално какво е правил Рашков и как е упражнявал натиск върху Евгений Михайлов да подпише неверни показания относно Танковата касета и думите на Петър Младенов: "НАЙ-ДОБРЕ ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ!". Рашков е тормозел хората да дават фалшиви показания още по онова време. Странно, но факт как над 30 години все още този диктатор е ключова фигура в България. Това е свръх опасен и болен психически човек.

293

СССР

преди 2 години

Герберунгелите не са спрели да квичаттт по всички телевизии, а пък за излагацията където го чакаха пред затвора като пабло ескобар ,народа ви видя всички какви сте *** как браните една треторазрядна мутра .Смешници сте всички герберски калинки.

292

СССР

преди 2 години

Давай Рашков, знаеме че ги пуснахте само да си вземат дрехи ,тези дни тежко обковани ще бъдат,видяхте че няма нищо страшно да арестувате една треторазрядна мутра ,Бой до дупка иначе падате от власт и вие ще сте по затворите.

291

Анонимен

преди 2 години

Продължение от 318 Той изрече ужасни неща в публичното пространство, но за десет месеца работа не доказа нито едно незаконно подслушване, нито някакви злоупотреби. Има само "ще, ще, ще" всичко е в бъдеще време, което изглежда доста комунистическо.