123

Донбасс

преди 2 години

14000 жителей Донбасса погибли от рук Киевских фашистов за эти восемь лет., этого никто не вуидел !

122

Съпротивата

преди 2 години

Кинжалите полетяха безмилостно. Първо изненадоха чуждестранните наемници, след това дойде ред и на тази зловеща бригада. Милост за Азовци и Бандеровци няма да има. Който иска да ги оплаква с пропагандни статии. Ние винаги ще помним децата на Донбас.

121

Пропаганда

преди 2 години

Тази статия е пълна с полуистини и пропаганда.Избити са бандеровци които провеждаха геноцида през 2014 в Донбас. Путин забавя но не забравя.

120

Истината

преди 2 години

Киев мълчи за поражението на 79-та въздушно-десантна бригада на Въоръжените сили на Украйна, а белгийският VTM News пише, че броят на загиналите, открити между развалините в базата на 79-та въздушно-десантна e най-малко 80 души, но много повече тела са заровени под руините на казармата. Това подразделение е "известно" с военни престъпления в Донбас от 2014 г.

119

Анонимен

преди 2 години

Това е отмъщението за някой украинска победа, за която Путин си мълчи и в безсилието си си е изкарал гнева върху нищо не подозиращите войници

118

Анонимен

преди 2 години

Ах, недей! Какие жестокие руские. Ударили санаториум за благородни девици. Ех, мъка, мъка...

117

ужас без край

преди 2 години

Каква 79 бригада, какъв Донбас бълнувате? Момчета на по 20-25 години ли са отговорни за кръвопролитията в Донбас? Що за изверг и *** трябва да си, та да се радваш на тази касапница? Повръща ми се от озверялостта ви...

116

Анонимен

преди 2 години

Сега и по казарми не трябва да стрелят,защото там спели войниците,значи трябва,като са будни да ги стрелят,явно е по-хуманно.Ама пък през деня те не спят,значи не са в казармите,а на вън,да наистина тогава трябва да обстрелват помещенията.Почвам да си мисля,че нещо не е наред или с мен или с пропагандата,не мога да хвана логиката.Най-добре е да застрелят някого,когато го няма

115

Анонимен

преди 2 години

Подлите рускини така се бият ракети с голям обсег и докато врага спи

114

Анонимен

преди 2 години

"подло удариха с ракети спящи войници".Война е, и при война няма подли неща. Примери много.Най-малкото Троя щеше да победи,ако Гърците не са действали подло.Та въпросът е, кой гений е напъхал над 200 човека в една сграда при положение военно положение?

113

Живко от Варна

преди 2 години

Хората които искат да ми причинят УМИШЛЕНА болка , всъщност искат аз да горя в огън...!Моментално трябва да се откажат от това !РАЗБРАХМЕ ЛИ СЕ ?

112

пешо

преди 2 години

Това не са обикновенни войници.Това е кървата и отговорна за стотици и дори хиляди жертви в Донбас 79 бригада на ВСУ.Възмездието винаги идва внезапно.Пишете точно нещата и не прикривайте истината.

111

Дар от вселената

преди 2 години

Хора които казват че на този свят няма лесно, всъщност лъжат нарочно !Запознайте се с мен, но само ако ме обичате, за да ви обясня за какво става въпрос!

110

profetey

преди 2 години

Статията не е ли с грешно заглавие. Вместо "Десетки хора" не трябва ли да пише "Десетки военнослужещи". Все пак от заглавието си мисля че става въпрос за цивилни, но след като прочетох статията - става въпрос за военни.

109

Анонимен

преди 2 години

А защо не казвате че спящите войници са фашисти 2004 год избивали бесарабските българи в украйна

108

Анонимен

преди 2 години

Стотици,а може и хиляди да са.

107

ХИКИ

преди 2 години

До АнонименНАДАЙ СЕ.. УКРАЙНА Е ХИТЛЕРИСКА ДЪРЖАВА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗТРИТА ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.

106

Мяка

преди 2 години

Ви путинопитяци! Ще отговаряте заедно с путин за всичко! Няма да избягате,нищо че си мислите,че пууткиин ще ви спаси и закриля. Слава на Украйна и героям! Смеррт на фашистпутя!

105

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще си платят руснаците за тези гадости които вършат в Украйна.

104

Анонимен

преди 2 години

Хора мирни граждани или мирно спящи войници които не си ден правят обора около и в казармата. А защо не деца. То стана модерно в последно време да са деца в лечебни заведения. Обърках се.