31

Гаро

преди 2 години

То бива,бива грозота,ама пък чак толкова не бива....

30

Сашо от Варна

преди 2 години

Била жертва на психо-тормоз, а сега е жертва на секс-тормоз....а иначе е егати крокодила

29

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно смешни и излишни конкурсчетА.

28

Рико

преди 2 години

Господа, моля не я наричайте куха лейка защото ще ви съди за психически тормоз.

27

До Реалист

преди 2 години

България и Християнство? Българите отдавна не са славяни по произход, нито са бели хопра и европейци, а вече има ромобългари. Българите не са и християни, не са и вярващи, а покръстени езичници и диваци! Общо взето днешните българи са позор и срам за Православното Християнство!

26

Реалист

преди 2 години

Хора които са твърдели че аз съм вреден и ло човек всъщност лъжат нарочн !Те мразят България, всичко българско и всичко христианско !Заради тях българската нация е поробена и България е поробена !П0равете реална сметка за какво става въпрос и ми помогнете да живея истинси хъбав живот ! Става ли ? Аз всъщност не съм болен, запознайте се с мен ! Желаете ли ? Няма да бъда лош и няма да викам и няма да дразня !

25

Айде бе

преди 2 години

И ние като виждаме какви "българки" ни представляват къде ли не- и ние преживяваме психически тормоз!Ама нас никой не ни пита!Оная предишната "миска"-гайзер ли беше,майзер ли беше- пълен резил!Сега и на тая някой и написал това интервю,дал й го да го прочете да знае за какво става дума и -айдееее,юруш на доматите, а ние ***-нищо не разбираме!Айде аман от такива курвентини, дето през живота си нищо смислено не са направили,а само пълнят клозетите!

24

детето й се казва

преди 2 години

Кимбърли - много "българско" име, няма що..Тоя тра.вестит ще представлява изкривените, пошли, ку.р.венски представи на българките за красота в Южна Корея..

23

Валери?

преди 2 години

Чакайте! Това недоразумение на снимката да не е тpaвecтит? Ако беше биологически жена, щеше да се казва Валерия!

22

айде и тая

преди 2 години

Всяка куха лейка като е наречеш-куха лейка-и се обявява за жертва на психически тормоз. Ако имаше поне малко акъл,нямаше да си куха...Тогава няма какво да се оплакваш и да се пишеш за жертва!

21

Обшината

преди 2 години

Гджето и ако се казва Валери ще е като виц:Валери ще вземеш ли Валери за жена?

20

Анонимен

преди 2 години

Защо я е била?

19

nina

преди 2 години

Това сигурно е най-добрата й снимка,в Гугъл има ужасни.Може и да е била симпатична жената преди корекциите.

18

майко мила!

преди 2 години

Мутреса с всички възможни корекции следва наказателно право ?!, избрала си "доминантен алфа-мъжкар, който не желае да афишира връзката" (защо ли, да не е ревнива съпругата му?) и твърди, че е важна вътрешната красота. Статийката кърти :)))

17

IVo_1

преди 2 години

такива пипани от хирург, не трябва да се допускат до конкурса. Тая е от всякъде коригирана. Каква естествена красота има в нея?... еми няма. Калъпа на Енчев, това виждаме. Да си организират там Мис Пласмаса или Мис Корекция и да си участват ... ама не и в Мис България.

16

абе

преди 2 години

що ни занимавате с некакви застаряващи кифли ???

15

Анонимен

преди 2 години

Ooo, каква драма. Няма да мога да заспя довечера. Как, в ултра развитата България, ще има някой който е бил жертва на психически тормоз. Това е прецедент. Ама алооо, миска ли си, мистър ли си. 90% от населението на България са били жертва на психически тормоз. Този тормоз започва още от вкъщи, после детска градина, лелки, учителки, шефове, началници, медински персонал, данъчно, община и така до гроб. На каква ми се правиш тука.

14

Анонимен

преди 2 години

Прилича на николета лозанова.

13

До 16

преди 2 години

Прав/а си, всички такива ги правят в един калъп, после това е бил "идеалът" за красотата на българката. Чалгата и поп-фолкът развъдоха такива като тая

12

До 14

преди 2 години

И тези споменатите от тебе не са красиви. Една жена е хубава, когато не носи грим, няма вългарно поведение и има чест. Има и много хубави и естествени българки, които не са такива грозотии като тая кафеникавата.